18 / 07 / 2024

pendik royal indirim

pendik royal indirim

Pendik Royal Evleri'nde 0 faiz ile 24 ay vadelendirme yapılıyor. Projede konut teslimleri 2014 yılının Ekim ayında gerçekleşmesi planlanıyor...

Ondörtüç Pendik'te peşin ödemede yüzde 30'a varan indirim!

İnsay Yapı, Pendik'te inşa ettiği 252 konut ve 15 ticari birimden oluşan Ondörtüç Pendik'te peşin ödemede yüzde 30'a varan indirim sağlıyor.

Ondörtüç Pendik’te  yüzde 30 indirim fırsatı!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Ondörtüç Pendik, Yalova manzaralı daireleriyle “Müstakil Yaşam” konseptine üst düzey bir boyut getiriyor. Projede yer alan dairelerde peşin ödemede yüzde 30’a varan indirim uygulanıyor.

Ondörtüç Pendik'te yüzde 30 indirim kampanyası!

 İnsay Yapı, satışları devam eden Ondörtüç Pendik projesinde yüzde 30 indirim imkanı sunuyor...

Babacan Port Royal'de yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Holding’in Babacan Port Royal projesinde yüzde 15 indirim imkanı sunuyor...

Babacan Port Royal'de yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Holding'ten, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak Babacan Port Royal'de, yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...

Ondörtüç Pendik'te Tıp Bayramı’na özel yüzde 3 indirim fırsatı!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün yenilikçi markaları arasına giren İnsay Yapı’nın Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde; sağlık çalışanlarını, Tıp Bayramı’na özel yüzde 3 indirim kampanyası bekliyor...

Ondörtüç Pendik'te yüzde 30 indirim fırsatı! 

İnsay Yapı imzası ile Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik'te teslimler bu ay başlıyor. Ondörtüç Pendik'te yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor..

Ondörtüç Pendik'te yüzde 20 indirim fırsatı!

Ondörtüç Pendik'te yüzde 20 indirim fırsatı sağlanıyor. İnsay Yapı imzası ile Pendik'te inşa edilen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Ondörtüç Pendik'te Tıp Bayramı'na özel yüzde 3 indirim!

Ondörtüç Pendik'te Tıp Bayramı'na özel yüzde 3 indirim sağlanıyor. Haziran ayında teslim edilecek proje 242 konut ve 22 ticari birimden meydana geliyor.

Atlantik Fly Pendik'te peşin alımlarda yüzde 15 indirim!

Atlantik Fly Pendik'te peşin alımlarda yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. 2+1 fiyatlarının 299 bin TL'den başladığı projede banka aracısız, 60 ay 0 faiz ve peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. 

Babacan Port Royal'de peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Toplam 801 daire ve 80 ticari birimden meydana gelen Babacan Port Royal projesinde daireler 249 bin TL'den satışa sunuluyor. Babacan Port Royal'de peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor.

Ondörtüç Pendik'te indirim fırsatı!

Firma bünyesinde satışlarını 24 aya kadar vadelendiren Ondörtüç Pendik, peşin satışlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 5 + yüzde 10 indirim uyguluyor..

Ondörtüç Pendik'te peşinde yüzde 5 + yüzde 10 indirim!

Ondörtüç Pendik, yıl sonuna özel bir kampanya başlatıyor. Firma bünyesinde satışlarını 24 aya kadar vadelendiren Ondörtüç Pendik, peşin satışlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 5 + yüzde 10 indirim uyguluyor..

pendik royal indirim Haberi

pendik royal indirim

Pendik'te toplam 4 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Pendik Royal projesi, Özka Ortaklar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Pekdik Royal projesi 13 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin mevcut olduğu Royal Pendik Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor.