07 / 05 / 2024

pendik siyapı Smart Houses projesi

pendik siyapı Smart Houses projesi

Satışa çıkacağı tarih henüz netleşmeyen Smart Houses projesi 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Projede toplam 92 adet konut yer alıyor. Peki Smart Houses nerede?

Pendik'teki 150 bin konut 15 yılda dönüşecek!

“Smart Future Expo - Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri” Fuarı kapsamında düzenlenen panelde açıklamalar yapan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Pendik’te kentsel dönüşüm kapsamında 150 bin konutun 15 yılda dönüşeceğini belirtti.

Smart City'de tapular tamam!

Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle; yaklaşık 5 dönüm arsa üzerine yapımına 2015 Şubat ayında başlanan Smart City Residence projesinin tapuları çıktı.

Smart City Ümraniye'de 400 bin TL'ye 1+1!

SMART CITY Residence projesi güçlü portvöyü ve tecrübeleriyle sektörün öncüleri arasında yer alan Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle; yaklaşık 5 dönüm arsa üzerine yapımına başlandı.

Siyapı Şua İnşaat Smart City'de teslimler 1 sene sonra!

SMART CITY Residence projesi; Ümraniye ve Ataşehir bölgesinin tam ortasında yer alan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında konumlanıyor. Projede fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor.

Smart City Ümraniye'de teslimler 1 yıl sonra!

Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle hayata geçirilen Smart City projesi Ümraniye ve Ataşehir bölgesinin tam ortasında yer alıyor. Projede fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor ve maksimum 1 milyon 40 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Smart City Ümraniye'de teslimler 1 sene sonra yapılacak!

SMART CITY Residence projesi güçlü portvöyü ve tecrübeleriyle sektörün öncüleri arasında yer alan Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle; yaklaşık 5 dönüm arsa üzerine yapımına başlandı.

Smart City Ümraniye'de fiyatlar 400 bin liradan başlıyor!

Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle hayata geçirilen Smart City projesi Ümraniye ve Ataşehir bölgesinin tam ortasında yer alıyor. Projede fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor.

Smart City'de 400 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle 5 dönüm arazi üzerinde inşa edilen Smart City projesinde kişiye özel ödeme planları yapılıyor. Projede fiyatlar 400 bin liradan başlıyor.

Smart City'de fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor!

Siyapı ve Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 1 sene sonra yapılması planlanıyor. Smart City'de kişiye özel ödeme planları hazırlanıyor.

Pendik Smart Houses iletişim!

İbni Sina Caddesi'nde inşa edilen Pendik Smart Houses iletişim için 0216 533 91 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje İstanbul Pendik'te Siyapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Siyapı Smart Houses projesi!

Siyapı Smart Houses projesi Adnan Kazmaoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor. İstanbul Avrupa Yakası Pendik'te hayata geçirilen proje 11 ve 12 katlı 2 bloktan meydana geliyor.

Siyapı Smart Houses, Pendik'te inşa edilecek! Yeni proje!

Simart City sonrası satışa çıkarılması planlanan Siyapı projesi Smart Houses, Anadolu Yakası'nda Pendik'te yükselecek. Projede sadece 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alacak.

Pendik Meridyen Evleri Konut Projesi'nde 79 bin TL'ye! Hemen teslim!

Pendik Meridyen Evleri Konut Projesi'nde fiyatlar 79 bin TL'den başlayarak 230 bin TL'ye kadar yükseliyor. Meridyen Evleri'nde peşinatlar 9 bin 900 TL'den başlıyor...

pendik siyapı Smart Houses projesi Haberi

pendik siyapı Smart Houses projesi

"Smart Houses nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Siyapı imzası ile hayata geçirilen proje 2 blok olarak inşa ediliyor.


Smart Houses projesinde otopark, yüzme havuzu gibi sosyal alanlar bulunuyor. Blokları 11 ve 12 katlı olarak dizayn edilen projede 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor. 


Adnan Kazmaoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Smart Houses projesinde 92 tane daire mevcut. Projenin 12 kattan oluşan A bloğunda 48 adet 3+1 ve 11 kattan oluşan B bloğunda ise 44 adet 3+1 daire yer alıyor. 


Smart Houses nerede?

İstanbul'un Pendik ilçesi İbni Sina Caddesi'nde yükselen Smart Houses projesinin satışa çıkacağı tarih henüz netleşmedi. 


Smart Houses satış ofisi 

Telefon: +90 216 533 91 00

http://www.siyapi.com.tr/

Özge...