07 / 05 / 2024

pendik spor yatırımları

pendik spor yatırımları

Kent geneline birçok spor merkezi ve antrenman sahası inşa eden Pendik Belediyesi, spor yatırımlarına yenilerini eklemek için çalışmalarına hız verdi.  

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Pendik'te Muhammed Musab Üstün tarafından kuruldu.

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Pendik'te Muhammed Musab Üstün tarafından kuruldu.

Tsc Endüstriyel Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Tsc Endüstriyel Yatırımlar Anonim Şirketi Pendik’te 1 milyon sermaye bedeli  ile   Selahattin Varol  tarafından kuruldu.

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Karagöz tarafından kuruldu.

Keçiören'e 50 milyon liralık spor yatırımı yapılacak!

Yatırımlarına devam eden Keçiören Belediyesi bu sene ilçeye toplam 50 milyon lira değerinde spor yatırımı yapacak.

SHM Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SHM Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Pilavcı tarafından kuruldu. 

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

İskenderun’da spor yatırımları başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü heyeti dün İskenderun’da incelemeler yaptı. Hedef İskenderun’a yeni tesisler kazandırmak

Dilek Bayraktutan Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Dilek Bayraktutan Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Bayraktutan tarafından kuruldu.

Parkcity Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Parkcity Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahsuvaroğlu tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş'taki spor yatırımları meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'ta bulunan spor tesislerine, yapılan ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ve öngörülen spor yatırımları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

pendik spor yatırımları Haberi

pendik spor yatırımları

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, ilçenin birçok noktasına yeni spor tesisleri inşa etmek için düğmeye bastı. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, proje ve ihale aşamalarının sürdüğü 12 spor kompleksi ve salonu; Güllübağlar, Kavakpınar, Esenyalı, Yayalar, Sanayi, Sapanbağları, Kaynarca, Çamçeşme, Yenişehir, Çamlık, Ahmet Yesevi ve Çınardere Mahallelerine inşa edilecek. Sporseverleri heyecanlandıran birçok projenin inşasına bu yıl içerisinde başlanması planlanıyor. İlk sırada Esenyalı Kapalı Yüzme Havuzu, Kavakpınar ve Güllübağlar Spor Kompleksleri bulunuyor.

Esenyalı, Kavakpınar ve Güllübağlar ilk sıralarda

Spor salonlarının yapılması için öncelik Esenyalı, Kavakpınar ve Güllübağlar Mahallelerinde olacak. İhale hazırlıklarının sürdüğü üç tesisin yapımına yılın ilk yarısında başlanması planlanıyor. Esenyalı Mahallesi Necmettin Erbakan Caddesi’ndeki okullar bölgesine kapalı yüzme havuzu inşa edilecek. Yine Güllübağlar Mahallesi’nde inşa edilecek spor tesisinde fitness ve...