16 / 05 / 2024

pendik statüpark evleri

pendik statüpark evleri

Teslim tarihi Nisan 2014 olarak belirlenen Statü Park projesinde daireler 173 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Statü Park Evleri Pendik'te 424 bin liraya 3+1!

Statü Park Evleri Pendik'te fiyatlar 173 bin liradan başlıyor, proje 8 bin 539 metrekare alan üzerinde yükseliyor

Pendik Okyanus Park Evleri nerede?

KG İnşaat Okyanus Park Evleri, 'huzurla yaşamanın tek adresi' sloganıyla yola çıkarak sahiplerini bekliyor. İşte, Pendik Okyanus Park Evleri nerede sorusunun cevabı...

Pendik Evra Park fiyat!

Pendik Evra Park fiyat listesi 199 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Pendik Evra Park Evleri, Ağustos 2018'de tamamlanacak...

Pendik Okyanus Park Evleri 450 bin TL'ye!

Toplam 108 daire ve 5 dükkandan meydana gelen Okyanus Park projesi Pendik Güllü bağlar bölgesinde inşa ediliyor. Projede 2+1 daireler 450 bin TL'den satılıyor.

Statüpark Pendik'te anahtar teslim daireler! 215 bin TL!

Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Group iş Ortaklığı ile inşa edilen Statü Park, Pendik'in merkezinde hemen teslim lüks daireler sunuyor. Projede yer alan daireler 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta..

Statü Park'ta anahtar teslim daireler! 215 bin liraya!

2 blokta 218 daireden meydana gelen Statü Park Pendik projesinde hemen teslim olarak satışa sunulan son dairelerin fiyatları ise 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Statü Park Evleri'nde 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Pendik’te inşa edilen Statü Park’ta yaşam başlarken, hemen teslim son daireler de satışa sunuldu. Projede son daireler anahtar teslim olarak 215 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor..

Statü Park'ta son daireler satışa sunuldu!

Pendik'in merkezinde inşa edilen Statü Park'ta yaşam başlarken, hemen teslim son daireler de satışa sunuldu. Alternatif ödeme planlarıyla satışa sunulan son daireler anahtar teslim olarak 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Statü Park'ta hemen teslim son daireler!

Pendik'in merkezinde inşa edilen Statü Park'ta yaşam başlarken, hemen teslim son daireler de satışa sunuldu. Alternatif ödeme planlarıyla satışa sunulan son daireler anahtar teslim olarak 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Pendik Statü Park ödeme planı!

Pendik Statü Park ödeme planı kapsamında taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Finia Paşa Park Evleri fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te Finia Yapı tarafından konumlandırılan Finia Paşa Park Evleri fiyatları ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Projeden konut satın almak için banka kredisi kullanılabiliyor.

Pendik Statü Park nerede?

Evra Group, Mostar Yapı ve Konut İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen Pendik Statü Park nerede? sorusunun cevabına haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Pendik Statü Park satılık daire fiyatları 196 bin TL'den başlıyor...

Statü Park Pendik ne zaman teslim?

Statü Park Pendik ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor...

Pendik Statü Park ne zaman teslim?

Toplam 8 bin 529 metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Pendik Statü Park ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak Eylül 2014 deniliyor. Projede yer alan konutların satış sürecine devam ediliyor...

pendik statüpark evleri Haberi

pendik statüpark evleri

Satış sürecine devam edilen Statü Park'ta daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.




Banka kredisi ile konut sahibi olma imkanı sunulan Statüpark'ta, yüzde 1 KDV uygulanıyor. Projede konutlar 54 metrekare ile 124 metrekare arasında alanlara değişen alanlara sahip.


Başlangıç fiyatı 173 bin TL olarak belirlenen Statü Park Pendik'te 218 adet daire yer alıyor. Projede daireler Nisan 2014'te teslim ediliyor.


İstanbul Anadolu yakası Pendik'te yaşama geçirilen Pendik Statü Park'ta; 1+1 konutların fiyatları 173 bin TL, 2+1 konutların fiyatları 367 bin TL, 3+1 konutların fiyatları 424 bin TL, 4+1 konutların fiyatları 1 milyon 190 bin TL'den başlayarak değişiyor.


Yüzde 25 peşinatla 60 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanan Pendik Statüpark Evleri,...