22 / 05 / 2024

Pendik şube

Pendik şube

İstanbul’da 8 yıldır faaliyet gösteren ve 2004 yılında kurulan toptan satış (cash & carry) mağazalar zinciri Birlik Toptan Satış Mağazaları’nın 6’ncı mağazası Pendik’te açıldı

Emlak Katılım, İstanbul’daki 9. şubesini Pendik’te açtı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle sektörün en genç üyesi olarak faaliyetlerine devam eden Emlak Katılım, şube ağını genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor. Emlak Katılım bu kapsamda İstanbul’da dokuzuncu ve Türkiye genelinde 23. şubesini Pendik’te hizmete açtı.

Dizdar Tur Turizm İnşaat Taahhüt Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

Dizdar Tur Turizm İnşaat Taahhüt Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi, Nur Ali Polater Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Pendik'te açıldı.

MVK Yapı Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

MVK Yapı Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Pendik Şubesi, Erdinç Mavuk, Nurettin Mavuk, Hacı Ertürk Mavuk Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 100 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Pendik'te açıldı.

Gürkan Metro Turizm Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi açıldı!

Gürkan Metro Turizm Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi, Serhan Gürkan Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 18 Aralık'ta Pendik, E-5 Yanyol'da açıldı.

Olimtur Seyahat Acentaları Otomotiv Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şb. açıldı!

Olimtur Seyahat Acentaları Otomotiv Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi, Çağlar Kodet Şube Müdürlüğü'nde 25 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Pendik'te kuruldu.

Erege İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Erege İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi, Rıza Peren, Oğuzhan Güngör Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu.

Fader İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

Fader İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi, Ömer Faruk Kömürcüoğlu Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs 2015 tarihinde kuruldu.

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi açıldı!

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Necati Avşar Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Turmarmara Turizm Organizasyon Aracılık ve Araç Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Pendik Çarşı Şubesi açıldı!

Turmarmara Turizm Organizasyon Aracılık ve Araç Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Pendik Çarşı Şubesi, Hayri Genç Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta kuruldu.

Pendik'te ilk banka şubesi 1952 yılında açılmış!

Yapı ve Kredi Bankası'nın Pendik şubesi 21 Şubat 1952 yılında açılmış. Bankanın İstanbul'da toplam şube sayısı on altıya yükselmiş. Böylece Pendik'te ilk banka şubesi de açılmış.

Eskidji Çarşı İşletmeleri Anonim Şirketi Pendik Bazaar Şubesi açıldı!

Eskidji Çarşı İşletmeleri Anonim Şirketi Pendik Bazaar Şubesi, Can Aydemir Şube Müdürlüğü'nde Mark Masis, Mehmet Akif Gürkan, Nejat Savaş Özoral tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Era Türkiye'nin hedefi 3 yılda 200 şube!

Gayrimenkul danışmanlığı markası Era Türkiye, ofis ağına bir yenisini daha ekledi. Pendik Kurtköy ofisi ile şirket sayısı 22'ye ulaştı. Era Türkiye'nin hedefi 3 yılda 200 şube açmak...

Marmara Royal Pendik projesinde 1.100 TL taksitle! Yüzde 35i satıldı!

Pendik’te inşa edilen ve toplam 220 konuttan meydana gelen Marmara Royal projesinde konutların yüzde 35’i satıldı. Projede güncel fiyatlar 108 bin TL’den başlıyor…

Pendik şube Haberi

Pendik şube

Açılış töreninde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Akyürek, Birlik Toptan Satış Mağazaları’nın “Birlik’ten Kazanç Doğar” anlayışıyla hareket ederek, hızla büyüdüğünü ortalama her hafta yeni bir mağaza açtıklarını söyledi.


Önce İstanbul sonra Anadolu 


Mart 2012 tarihinden itibaren İstanbul’daki mağazalarının sayısını artıran, Güneşli, Seyrantepe, Sarıgazi, Gebze, Esenyurt’ta mağazalar açan Birlik Toptan Satış, 6’ncı mağazasını Pendik’te törenle hizmete açtı.


Her zaman avantajlı fiyatlar


Açılış törenine katılan Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Akyürek, yaptığı konuşmada müşterileri için sürekli uygun fiyat ve ödeme koşullarında toptan satış hizmeti sunacaklarını söyledi. Birlik Toptan Satış Mağazaları’nın kısa zamanda KOBİ’lerin, esnafın beğenisini kazanarak, herkesin tercih ettiği bir toptan satış mağazalar zinciri olmayı hedeflediğini söyleyen Akyürek şöyle konuştu:


Her zaman kaliteli bilinen markalar


“Birlik Toptan Satış Mağazaları’nda kaliteli, herkesin bildiği büyük markalar yer alıyor. Kaliteli markalardan...