16 / 05 / 2024

Pendik Turizm Marina

Pendik Turizm Marina

Koç Holding'in iştiraki Setur, dolaylı olarak Yıldız Holding kontrolünde bulunan marinaların hisselerini devralmak için Rekabet Kurulu'na (RK) başvurdu. Fenerbahçe-Kalamış Marinası ihalesine de 664 milyon dolarla en yüksek teklifi verdi...

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Marina İthalat İhracat İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marina İthalat İhracat İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited  Şirketi Bayrampaşa’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Mehrez Zaıdı ve Saıd    Zaıdı tarafından kuruldu.

Marina Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marina Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmad Andaj tarafından kuruldu.

Altın Marina Turizm Ve Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Marina Turizm Ve Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Malek Ata Atwah, Montser Khaled ve Murat Kaygusuz ortaklığında kuruldu.

369 Marina Grup Turizm ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

369 Marina Grup Turizm ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 100 milyon TL sermaya bedeli ile Fatemeh Ansari tarafından kuruldu. 

Nargin İnşaat Yapı Mühendislik Enerji Otomotiv Tekstil Turizm Ve Savunma Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nargin İnşaat Yapı Mühendislik Enerji Otomotiv Tekstil Turizm Ve Savunma Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Güzel tarafından kuruldu. 

Cens Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Cens Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Efekan Candan tarafından kuruldu.

Nayla Mobilya İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Nayla Mobilya İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Paliç tarafından kuruldu.

Paras Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paras Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Arslan tarafından kuruldu.

CL Hekimhan Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

CL Hekimhan Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sah ve Seher Bakkal tarafından kuruldu.

Momentum Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Momentum Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Pendik Şubesi bugün 580 bin TL'ye Selin Ültan ve Serap Dal tarafından açıldı. 

Ay Deniz Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Deniz Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Bahtiyaroğlu tarafından kuruldu. 

Pendik Turizm Marina Haberi

Pendik Turizm Marina

Koç Holding'in iştiraki Setur, dolaylı olarak Yıldız Holding kontrolünde bulunan marinaların hisselerini devralmak için Rekabet Kurulu'na (RK) başvurdu. Rekabet Kurulu'nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Setur'un başvurusu, Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi, Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi'nin hisselerinin tamamının devralınmasını kapsıyor. Koç Holding çatısı altında faaliyet gösteren Tek-Art, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Fenerbahçe-Kalamış Marinası ihalesinde 664 milyon dolarla en yüksek teklifi vermiş ve marinayı 30 yıl işletme hakkına kavuşmuştu. İki firma geçtiğimiz yıl içinde düzenlenen köprü ve otoyol ihalesinde birlikte hareket etmiş. Fakat kazandıkları ihale daha sonra fiyatın düşük olması sebebiyle iptal edilmişti.


Akşam...