18 / 05 / 2024

pendik yalova gece yarısı seferleri

pendik yalova gece yarısı seferleri

Yalova ve Pendik arasında saat 23.55'te sefer olacak. İlk etapta 20 Kasım'da başlayan ve 31 Aralık'a kadar haftanın 7 günü karşılıklı devam edecek seferlerle iki şehir arasındaki denizden bağlantı, gece yarısı da mümkün olabilecek.

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Ondörtüç Pendik’te  yüzde 30 indirim fırsatı!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Ondörtüç Pendik, Yalova manzaralı daireleriyle “Müstakil Yaşam” konseptine üst düzey bir boyut getiriyor. Projede yer alan dairelerde peşin ödemede yüzde 30’a varan indirim uygulanıyor.

Hürriyet Hill Kartal fiyatları!

Daire alanlarının 77.61 metrekareden başladığı proje İDO Pendik-Yalova İskelesi’ ne ise 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Hürriyet Hill Kartal fiyatları 225 bin TL 'den başlıyor.

Yalova Armodies Termal Park'ta 4 bin 900 TL'ye devremülk!

Yalova'nın Armutlu ilçesinde yer alan Armodies Termal Park'ta 7 gece 8 gün tatil imkanı sağlıyor. Armodies Termal Park tesislerinde fiyatlar 4 bin 900 TL'den başlıyor.

İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri!

İDO da 07.00 ile 07.15 Yalova-Pendik, 07.00 Pendik-Yalova, 07.30 Bursa-Yenikapı, 07.30 Bandırma-Yenikapı, 08.00 Bursa/Armutlu - Yenikapı/Kadıköy deniz otobüsü seferlerini gerçekleştiremedi.

İDO'danYalova-Pendik hattına gece yarısı seferi!

Yalova ve Pendik arasında saat 23.55'te sefer olacak. İlk etapta 20 Kasım'da başlayan ve 31 Aralık'a kadar haftanın 7 günü karşılıklı devam edecek seferlerle iki şehir arasındaki denizden bağlantı, gece yarısı da mümkün olabilecek.

İDO, Yalova-Pendik hattına gece yarısı seferi koydu!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, Yalova - Pendik hattındaki sefer saatleri, yolcuların talep ve de ihtiyaçlarına göre düzenlendi.İDO, Yalova - Pendik hattına gece yarısı seferi koydu.

Pendik giriş kapıları hizmete açıldı!

Geleneksel Selçuklu desenlerinin işlendiği ve tamamı el işçiliği olan anıtsal giriş kapısı Pendik’e gelenleri karşılamaya başladı. Adnan Menderes Bulvarı üzerine üç ayda inşa edilen giriş kapısı özel aydınlatma sistemi ile gece boyunca dikkat çekiyor.

TEM otoyolu Gebze-İzmit çalışmasına İDO'dan alternatif güzergah!

İDO, TEM otoyolunun Gebze - İzmit bölümündeki viyadüklerde yenileme çalışması nedeniyle yaşanan trafik yoğunluğuna, Eskihisar - Topçular arabalı vapur ile Pendik-Yalova hızlı feribot seferleriyle alternatif oluşturuyor.

Adres Natura Gizli Bahçe'de 206 bin TL'ye 3+1!

dres Natura, E-5 Tersane Kavşağına, TEM Kurtköy Gişelerine, Sahil yoluna, Sabiha Gökçen TEM E-5 bağlantı yoluna, Pendik deniz otobüsü ve Pendik - Yalova Feribot İskelesine, Pendik Marina'ya oldukça yakın bir mesafede bulunuyor

Pendik halkı inşaat kamyonlarının yolunu kesti!

Yolları çamura bulayan kamyonlar, Pendik'te öfke patlamasına neden oldu. Haftalardır kamyonlar yüzünden perişan olan ve sabrı taşan mahalleli, gece yarısı yol kesti, "Yetti artık" diye haykırdı

Marmara Royal Rezidans'ta 280 bin TL'ye 2+1! 30 ay 0 faiz!

2012'de tamamlanması planlanan Marmara Royal Rezidans, Sabiha Gökçen Havaalanına 3 kilometre, Pendik-Yalova Feribot İskelesine 2 kilometre, sahil yoluna 1 kilometre, TEM Kurtköy Gişelerine 3 kilometre mesafede konumlanıyor

Dalga Kule, Dap Yapı'nın Dragos'taki projesi! Dalga Kule'ye nasıl gidilir

DAP Dalga Kule, dünyanın en büyük Adalet Sarayına 2 km, Sabiha Gökçen Havaalanına 10 km, Pendik Yalova Feribot İskelesi ve 1000 yat kapasiteli Pendik Marintürke 5 km mesafede yer alıyor... İşte Dalga Kule'nin nerede olduğunu gösteren kroki

pendik yalova gece yarısı seferleri Haberi

pendik yalova gece yarısı seferleri


İDO'dan yapılan açıklamaya göre, Yalova-Pendik hattındaki sefer saatleri, yolcuların talep ve ihtiyaçlarına göre düzenlendi.  


Buna göre, Yalova ve Pendik arasında saat 23.55'te sefer olacak. İlk etapta 20 Kasım'da başlayan ve 31 Aralık'a kadar haftanın 7 günü karşılıklı devam edecek seferlerle iki şehir arasındaki denizden bağlantı, gece yarısı da mümkün...