26 / 07 / 2024

Pendik Yapı adres

Pendik Yapı adres

Pendik Yapı Denetim Limited Şirketi, Ali Ekşi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım 2014 tarihinde Pendik, Esenyalı Mahallesi, Uygar Sokak, 5/ 2'de kuruldu.

Grup Karaaslan İnşaat Tarım Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Grup Karaaslan İnşaat Tarım Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Grup Karaaslan İnşaat Tarım Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik yapıldı.

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Serenity Pendik Evleri adres!

Serenity Pendik projesi CNV Yapı tarafından hayata geçirildi. Toplam 130 daireye yer verilen proje İstanbul Pendik'te yer alıyor...

Pendik'te yapılandırma için başvurular 31 Ekim'de son!

Borçların yeniden yapılandırılmasına yönelik düzenlemenin yürürlüğe girmesi ile borcu olan vatandaşlar, Pendik Belediyesine başvurmaya başladı. 70 bin Pendikli'nin yararlanacağı yapılandırma için son başvuru tarihi 31 Ekim.

İnsay Yapı Ondörtüç Pendik projesi geliyor!

İnsay Yapı tarafından İstanbul Pendik'te inşa edilen projede lansman fiyatları henüz netleşmedi. Ön talep toplanan projenin 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor.

MVK Yapı Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

MVK Yapı Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Pendik Şubesi, Erdinç Mavuk, Nurettin Mavuk, Hacı Ertürk Mavuk Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 100 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Pendik'te açıldı.

Akbulut İnşaat Portre Pendik satış ofisi!

Akbulut İnşaat Portre Pendik satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Portre Pendik projesinde peşinde yüzde 12 indirim yapılıyor...

Ege Yapı Batışehir Evleri adres!

Ege Yapı Batışehir Evleri adres bilgilerine göre proje İstanbul Bağcılar Göztepe Mahallesi'nde bulunuyor. Tem Otoyolu'nun yanında inşa edilen projede fiyatlar 365 bin TL'den başlıyor.

Soyak Yapı Soyak Konforia adres!

40 bloktan meydana gelecek olan proje toplam 5 bin adet daireden oluşacak. Soyak Konforia Soyak Yapı adres bilgilerine göre Deliklikaya Organize Sanayi Bölgesi'nde yükseliyor.

Satya Yapı Kriya Time adres!

Toplam 22 bin metrekare inşaat alanına yayılan projede fiyatlar 165 bin liradan başlıyor. Satya Yapı Kriya Time adres bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da yükseliyor.

DAP Yapı'dan Pendik'te 3 bin konutluk proje!

DAP Yapı İstanbul Dragos’ta inşa ettiği ve mimari formunu insandan alan ‘Adam Kule’ projesini satışa sundu. Şirket Pendik'te de 3 bin konutluk bir proje planlıyor

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çiydem Kaya, Abdulsamet Nakşibendioğlu Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 1 milyon TL sermaye ile 3 Ekim'de Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Soyak Konforia Soyak Yapı adres!

Toplam 271 adet daireden meydana gelen projede 1+1 daireler 178 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Soyak Konforia Soyak Yapı adres bilgileri kapsamında Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Pendik Yapı adres Haberi

Pendik Yapı adres
Pendik Yapı Denetim Limited Şirketi, Ali Ekşi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da kuruldu. 


Pendik Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; a) Şirketin amacı; can ve mal güvenliğini teminen imar planlama fen sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasanın amir hükümlerine aynen uyar. b) Konusu ile ilgili her türlü ihalelere girmek, almak, yapmak ve taahhütlerde bulunmak. c) Konusu ile ilgili ihalelere, fuar ve sergilere katılmak. ç) Konusu ile ilgili her türlü ithalatı ve ihracatı yapmak, yaptırmak. d) Şirket maksat ve konusu ile ilgili her türlü hizmeti almak ve satmak. e) Şirket ihtiyacı olan her türlü taşınmazlarla, her türlü binek ve nakil...