18 / 05 / 2024

Pendik Yapı iletişim

Pendik Yapı iletişim

Pendik Yapı Denetim Limited Şirketi, Ali Ekşi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım 2014 tarihinde Pendik, Esenyalı Mahallesi, Uygar Sokak, 5/ 2'de kuruldu.

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demirten tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim!

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kağıthane Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

DNZ Kurtköy Pendik iletişim!

Toplam 311 daireden meydana gelen DNZ Kurtköy Pendik projesi Deniz Yapı imzasına sahip. DNZ Kurtköy Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 4 579 olarak belirtiliyor.

İva Flats İva Yapı iletişim!

İva Flats İva Yapı iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. İva Flats projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Ondörtüç Evleri Pendik iletişim!

Ondörtüç Evleri Pendik iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İnsay Yapı'nın projesi Ondörtüç Evleri'nde 264 bağımsız birim olacak...

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim!

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Panorama Hill Kurtköy projesinde teslimler 18 ay sonra yapılacak...

Helis Moon Residence Pendik iletişim!

Helis Moon Residence Pendik iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Helis Yapı'nın projesi Helis Moon Residence Pendik'te konut ve ticaret alanları olacak...

Pendik Helis Moon iletişim!

Pendik Helis Moon iletişim için 0216 488 3080 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Helis Yapı imzası taşıyan proje 80 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim!

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 10 08 olarak belirtiliyor. Satışların 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı proje 600 milyon TL yatırımla inşa edilecek.

Pendik KorkmazKaya Life iletişim!

Pendik KorkmazKaya Life iletişim için 0216 506 18 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Anahtar teslimlerinin 2016 yılı sonunda yapılması planlanan projede fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor.

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim!

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayse Yapı tarafından inşa edilen projede 250 konut ve 20 ticari birim bulunuyor.

Mirage Residence Sur Yapı iletişim!

Mirage Residence Sur Yapı iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefondan satış ofisiyle irtibata geçebilmek mümkün. İstanbul Güneşli'de yükselen projede fiyatlar 599 bin TL'den başlıyor.

Pendik Yapı iletişim Haberi

Pendik Yapı iletişim
Pendik Yapı Denetim Limited Şirketi, Ali Ekşi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da kuruldu. 


Pendik Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; a) Şirketin amacı; can ve mal güvenliğini teminen imar planlama fen sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasanın amir hükümlerine aynen uyar. b) Konusu ile ilgili her türlü ihalelere girmek, almak, yapmak ve taahhütlerde bulunmak. c) Konusu ile ilgili ihalelere, fuar ve sergilere katılmak. ç) Konusu ile ilgili her türlü ithalatı ve ihracatı yapmak, yaptırmak. d) Şirket maksat ve konusu ile ilgili her türlü hizmeti almak ve satmak. e) Şirket ihtiyacı olan her türlü taşınmazlarla, her türlü binek ve nakil...