06 / 05 / 2024

pendik yatırımları 2016

pendik yatırımları 2016

Kış aylarının geride kalmasıyla Pendik’te alt ve üstyapı çalışmalarına hız verildi. Bu kapsamda prestij caddelerden asfalt dökümüne, yol açmadan yamalara kadar her gün yüzlerce çalışma gerçekleştiriliyor.

Pendik'e 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi kuruldu!

Pendik Belediyesi Türkiye’nin ilk 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’ni kurdu. Güllübağlar’da üç dönüm araziye kurulan tesiste çamaşır makinesinden pile kadar 14 ayrı kalemde atık toplanıyor. Böylece hem ekonomi kazanıyor hem de doğa korunuyor.

Pendik Dedepaşa'ya dev yatırım!

Pendik Dedepaşa Caddesi çevresindeki 248 bin metrekare alanda düzenleme çalışmaları gerçekleşecek. Çalışmaları başlayan dev proje kapsamında meydan, parklar, bisiklet ve yürüyüş yolları, dinlenme ve spor alanları yer alacak.

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Pendik'te Muhammed Musab Üstün tarafından kuruldu.

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Pendik'te Muhammed Musab Üstün tarafından kuruldu.

Tsc Endüstriyel Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Tsc Endüstriyel Yatırımlar Anonim Şirketi Pendik’te 1 milyon sermaye bedeli  ile   Selahattin Varol  tarafından kuruldu.

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Karagöz tarafından kuruldu.

SHM Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SHM Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Pilavcı tarafından kuruldu. 

Dilek Bayraktutan Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Dilek Bayraktutan Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Bayraktutan tarafından kuruldu.

Parkcity Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Parkcity Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahsuvaroğlu tarafından kuruldu.

Pendik, yatırımcılarda mıknatıs etkisi yaratıyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Pendik ilçesinin gayrimenkul yatırımlarıları üzerinde mıktanıs etkisi yarattığını söylüyor..

AVM yatırımları mağazalaşmayı artırıyor!

Vepa Grup Genel Müdürü Murat Usta mağaza sayısındaki artışa AVM yatırımlarının etkisi olduğunu ifade etti. 2004 yılında ilk mağazayı açtıklarını söyleyen Usta 2016 itibariyle Türkiye genelinde 38 mağazaya sahip olduklarını belirtti.

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

2016'da yatırımların yüzde 56'sı 15 Temmuz'dan sonra yapıldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, 2016'da Türkiye'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Ermut, Türkiye yatırımlarının yüzde 56'sının 15 Temmuz'dan sonra yapıldığını belirtti.

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

İstanbul ulaşım yatırımlarıyla parlayacak!

Tavşantepe Metro İstasyonu'nda Pendik'e yapılan yatırımların toplu açılışı gerçekleşti. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından bahsetti.

pendik yatırımları 2016 Haberi

pendik yatırımları 2016


Kış aylarının geride kalmasıyla Pendik’te alt ve üstyapı çalışmalarına hız verildi.  Bu kapsamda prestij caddelerden asfalt dökümüne, yol açmadan yamalara kadar her gün yüzlerce çalışma gerçekleştiriliyor. 


30 dakikada yama yapıyor


Pendik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler hem programları dâhilinde hem de vatandaşlardan gelen talepler üzerine yıpranan ve çöken yolları sadece 30 dakikalık işlemle onarıyor. Günde ortalama 30 ayrı noktaya 3 asfalt robotuyla müdahale eden ekipler önce çöken ya da yıpranan yola asfalt döküyor. Ardından kompaktörle asfaltın yola iyice sıkışması için izolasyon yapılıyor. En sonunda ise özel bir kimyasalla yama yapılan bölgenin etrafına dökülüyor.  Böylece yama yapılan yerin büyüklüğüne göre değişmekle birlikte tüm bu işlemler çok kısa sürede tamamlanmış oluyor.   


Kurtköy’e alternatif yol


İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Pendik Belediyesinin ortak çalışmalarıyla Kemiklidere...