01 / 05 / 2024

Pendik Zin D Natura satılık daire

Pendik Zin D Natura satılık daire

Lokasyon olarak; Viaport, Pendik Marina ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın mesafede inşa edilen Zin D Natura Kurtköy ödeme planı kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Projede satışlar devam ediyor...

ZİN D Semt'te 4 milyon TL'ye 2+1! 1 ay sonra teslim!

ZİN D Semt projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 4 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin 1 ay sonra başlaması planlanıyor.

ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar?

ZİN D Yatırım ve Geliştirme şirketi tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki, ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar? İşte detaylar...

Kuzey Zm Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Zm Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Döndü Karakuş tarafından kuruldu.

Zin D Sefin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zin D Sefin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Sahil Zeki ve Sara Zin Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Ondörtüç Pendik'te aidatlar düştü!

İnsay Yapı, Ondörtüç Pendik projesinde 'Düşük Aidat, Yüksek Hizmet Dönemi'ne başladı. Projede en küçük dairenin aylık aidat tutarının 160 TL'yi aşmıyor.

Ondörtüç Pendik'te düşük aidat ve yüksek hizmet dönemi!

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği projesi 'Ondörtüç Pendik'te, sektörde bir aylık kira tutarına ulaşabilen fahiş aidatlara karşı “Düşük Aidat, Yüksek Hizmet Dönemi”ne başladı.

ZİN D Semt projesi satışta! Yeni proje!

Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen marka ilçesi Çekmeköy’de hayata geçirilen Zind Semt projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor.

ZİN D Diamond Çekmeköy projesi satışta!

ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş. tarafından Çekmeköy'de inşa edilen ZİN D Diamond projesi satışa çıktı. Projede daire fiyatları 433 bin TL'den dükkan fiyatları, 466 bin TL'den başlıyor.

Masar İnşaat Pendik'te dönüşüme başladı!

Masar inşaat, gayrimenkul ve inşaat sektöründeki tecrübesiyle Pendik'in merkezinde, 360 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını ve 300 bin konut yapacağını duyurdu…

Masar İnşaat Pendik’te dönüşüme başladı! Yeni proje!

Masar İnşaat, İstanbul Pendik’te kentsel dönüşüm projesine başladı. Hafriyat çalışmalarına başlanan proje ile Pendik’in merkezinde, 360 milyon TL’lik yatırımla, 26 bin 700 metrekarelik dev arazi üzerinde, yaklaşık bin 300 konuta imza atacak...

Zin D Zer güncel fiyat listesi 2019!

Satışların devam ettiği Zin D Zer projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Projede konut rezidans, hizmet rezidans ve çarşı yer alıyor...

Pendik'te dönüşüm için yeni imar planı askıya çıkarıldı!

Pendik'te Orta ve Dumlupınar Mahalleleri'nde riskli olarak ilan edilen parsellerde fiili dönüşümün başlamasına yönelik hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Zin D Zer Çekmeköy nerede?

Zin D Zer projesi, Zin D Yatırım tarafından inşa ediliyor. Proje, 115 konut, 42 home ofis ve 73 dükkandan oluşuyor.

Pendik Zin D Natura satılık daire Haberi

Pendik Zin D Natura satılık daire

Dairelerin alanlarının 60 metrekareden başlayıp, 217 metrekareye kadar yükseldiği Zin D Natura Kurtköy ödeme planı öncesinde projenin diğer bilgilerine geçelim. 


Teslimlerin hemen gerçekleştiği Pendik Zin D Natura'nın sosyal alanları arasında;  yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, masa tenisi ve çocuklar için oyun salonları açık ve kapalı otopark, hobi bahçeleri, yürüyüş parkurları mevcut. 


Toplam 91 adet daireden meydana gelen Zin D Natura Kurtköy ödeme planı kapsamında peşin ödeme de yapılabiliyor. Proje, Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş. tarafından inşa ediliyor. 



İçerisinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Zin D Natura projesi, İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy'de yükseliyor. 


Zin D Natura Kurtköy ödeme planı!


Zin D Natura Kurtköy ödeme planı dahilinde banka kredisi kullanılıyor. 


Pendik Zin D...