04 / 05 / 2024

Pendikte tapular dağıtılıyor mu

Pendikte tapular dağıtılıyor mu

Pendik’te 1994 yılı itibari ile 11 bin 72 olan gecekondu sayısı, son yıllardaki yoğun çalışmalar sonucu yarıya indi. Pendik Belediyesi, 7 adet parseli Milli Emlak'tan devralarak hak sahiplerine tapularını dağıtmaya başladı.

Bu şehirlerde hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor! Tüm detaylar tek tek açıklandı!

Amerika, Asya, Avrupa ve Türkiye gibi pek çok yerde milyonlarca kişi sonı zamanlarda sık sık gündeme gelen barınma krizi ile savaşırken, ABD'de kimi kasaba ve şehirlere taşınmak isteyenlere hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor.

Ziraat Bankası Bankart'ı olanlar acilen baksın! 2.000 TL dağıtılıyor! Ancak bazı şartları karşılamanız gerek!

Ziraat Bankası, yeni kampanya duyurusu yaptı! Bankart'ı olanlar hemen göz atsın! 2.000 TL dağıtılıyor! Ancak bazı şartları karşılamanız gerek!..İşte ayrıntılar...

Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı 26 Haziran'da başlıyor!

Trablus'ta Libya Ticaret Odaları Birliği ile birlikte düzenlenecek Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı ve Konferansı, 26 Haziran'da başlıyor.

Kartepe Rahmiye 30 No'lu bölgede tapular dağıtılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Rahmiye Mahallesi 30 nolu düzenleme bölgesinde yapılan çalışmaları tamamlaması sonrasında tapu dağıtımlarına başlandı.

Sultanbeyli'de tapular dağıtılıyor!

Sultanbeyli'de 9 mahalleyi kapsayan 1561 parselin ilk tapular veriliyor. En büyük parsel olan Sultangazi 1561, Hasanpaşa’dan başlayarak Necip Fazıl Mahallesi’nde sona eriyor.

İzmit Sarıcalar’da tapular dağıtılıyor!

İzmit Sarıcalar’daki şuyulandırma çalışması tamamlandı.İzmit Belediyesi yetkilileri, 802 hak sahibine tapularının dağıtılmaya başlandığını müjdeledi.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul- Bursa - İzmir otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor.

Emlak vergisi 2.taksit ödemeleri 1 Kasım'da başlıyor!

Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm gayrimenkuller için ödenen emlak vergisinde 2. taksit dönemi geldi. 2018 yılı emlak vergisi 2.taksit ödemeleri 1 Kasım'da başlıyor...

IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor!

Kartal Anatolium AVM’de yer alan IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor. Bu yeni mağazasıyla IKEA Türkiye’nin satış alanı toplam 170 bin metrekareye ulaşacak..

Beton İzmir 2018 Fuarı 25 Nisan'da başlıyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Kalite Fuar Yapım AŞ tarafından düzenlenen Beton İzmir 2018 Fuarı 25 Nisan'da başlıyor. Fuar 28 Nisan'a kadar devam edecek. 

Pendik Yayalar'da tapular dağıtılıyor!

Pendik Belediyesi tarafından imara kavuşturulan Pendik Yayalar 5. Bölge’de 1.200 tapunun dağıtımına başlandı. 

İzmit Yassıbağ'da tapular dağıtılıyor!

Kocaeli Yassıbağ kentsel gelişim alanında yapılan şuyulandırma çalışması sonrası tapuların dağıtım için hazır olduğu açıklandı. 

Pendik'te tapular dağıtılıyor!

Pendik Belediyesinin imar uygulama çalışmaları bir mahallenin daha yüzünü güldürüyor. Ahmet Yesevi  Mahallesinde yürütülen imar uygulama çalışmasını tamamlayan Pendik Belediyesi, 720 hak sahibini tapularına kavuşturacak.

Pendikte tapular dağıtılıyor mu Haberi

Pendikte tapular dağıtılıyor mu

Son bir yılda yaşanan gelişmeler neticesinde ilçedeki gecekondu sayısı  6 bin 404’e düşürüldü.

650 bin nüfusuyla İstanbul’un 4. büyük ilçesi olan ve özellikle ulaşım alanında yapılan yatırımlarla  cazibe noktası haline gelen Pendik’te  gecekondu sorunu konusunda önemli adımlar atılıyor. Avrupa’nın en hızlı büyüyen havalimanları arasında olan Sabiha Gökçen Havaalanı,  Ankara ve Konya’ya YHT hattı, Pendik Marina-Hızlı Feribot ve Ro Ro limanı bulunan, yapımı süren üç ayrı metro hattıyla birkaç yıl içinde şehrin her tarafına hızlı ulaşım imkanına kavuşacak olan Pendik, hızla kabuk değiştiriyor. Ulaşımın yanında belediyenin her noktaya yaptığı yatırımlar da ilçedeki gelişmeyi arttırırken,  tapu ve imar konusunda yaşanan gelişmeler dönüşüm yolunda büyük ilerleme sağlıyor.

Tapular dağıtılıyor

Modern ve düzenli şehirleşme konusunda çalışmalarını ara vermeden sürdüren Pendik Belediyesi, gecekonduların  tapu işlemi konusunda büyük...