02 / 05 / 2024

Penta Banyo Cersaie Seramik Fuarı

Penta Banyo Cersaie Seramik Fuarı

Her yıl olduğu gibi Dünya seramik sektörünün nabzını tutan Cersaie Fuarı bu yılda sektör temsilcilerini ve sektör profesyonellerini ağırlamak için gün sayıyor. Penta Banyo, Cersaie Seramik Fuarı’nda yerini alacak...

Penta yeni ürünlerini 28. UNICERA Fuarı'nda tanıtıyor!

Banyo ve armatür sistemlerinin öncü markası Penta, yeni nesil ürünlerini UNICERA 28. Uluslararası Seramik, Mutfak ve Banyo Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuyor…

Penta, The Big 5 Dubai’de!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

SRC Yapı Cersaie 2015'den yeni sözleşmelerle döndü!

SRC Yapı, geçtiğimiz günlerde İtalya'da yapılan dünyanın en prestijli uluslararası banyo-seramik fuarı olan Cersaie 2015'den yeni sözleşmeler ile döndü.

VitrA yeni ürünleriyle Cersaie Seramik Fuarı'nda!

VitrA, yeni karo serilerini, dünyanın en büyük seramik ve banyo fuarı Cersaie’de tanıtmaya hazırlanıyor. İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, seramik ve banyo sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşları, en yeni ürünlerini sergileyecek.

kibrID MATERIAL'den KAZA Concrete Penta koleksiyonu!

kibrID MATERIAL, Türkiye’de temsil ettiği KAZA Concrete ile duvarlara sanatsal çözümler sunuyor. KAZA Concrete Penta koleksiyonu, İtalyan tasarımcı Cristina Vezzini’nin doğasına hayran olduğu geometrik şekillerden oluşuyor.

Tema Banyo bedensel engelliler için özel ürün grubu tasarladı!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Tema Banyo fonksiyonel ürünleriyle otellerin ilk tercihi!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, şık, yenilikçi, sağlıklı ve fonksiyonel ürünleriyle otellerin de ilk tercih ettiği markalar arasında yerini aldı.

Tema Banyo'dan engelliler için özel banyo tasarımları!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Duravit'ten yeni ME by Starck banyo tasarımı!

Modern banyo tasarım trendi, günümüzde otantik malzemeleri içeren ve erkeksi karakteri yansıtan maskülen tasarıma yönelmiştir. Belirgin yapının hakim olduğu doğrusal formlar ve keskin kenarlar bu tarzı tanımlar.

Tema Banyo'da müşteri memnuniyeti ön plana alınıyor!

Tema Banyo, müşterilerini daha yakından tanımak ve beklentilerini yakından takip etmek, müşteri beklentilerine uygun ürün ve uygulamalar geliştirmek üzere yenilikçi bir projeyi hayata geçirdi.

Ece Banyo'nun TRIO serisi ile kalite ve sadeliğin şıklığı bir arada!

Ece Banyo, tasarım ve fonksiyonelliği ile her banyoya uyum sağlayacak olan TRIO banyo dolabı serisi kalite ve sadeliğin şıklığını bir arada sunuyor. TRIO banyo dolabı, tasarımındaki sadelik ve ince detaylarla dikkat çekiyor.

Ideal Standard banyo ürünlerini Yapı Fuarı'nda tanıtıyor!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, devrim niteliğindeki son teknoloji ürünlerini Yapı Fuarı’nda tanıttı.

Penta Banyo Cersaie Seramik Fuarı Haberi

Penta Banyo Cersaie Seramik Fuarı

Penta Banyo, konsept tasarımları ve inovatif ürünleri ile Uluslararası Cersaie Seramik Fuarı’nda yerini alacak!



Her yıl olduğu gibi Dünya seramik sektörünün nabzını tutan Cersaie Fuarı bu yılda sektör temsilcilerini ve sektör profesyonellerini ağırlamak için gün sayıyor.


Penta, 22-26 Eylül 2014 tarihleri arasında İtalya ’nın Bologna kentinde gerçekleştirilecek sektöründe dünyanın en büyük fuarı olan, Uluslararası Cersaie Seramik Fuar’ında konsept tasarımların ve inovatif ürünlerin ön planda olduğu yeni serilerini tanıtacak.


IQ 160 “Akıllı Duş Başlığı

Penta’nın cep telefonuna bluetooth ile bağlantı sağlayarak duş alırken bile telefonla konuşabilme imkânı tanıyan IQ 160 “Akıllı Duş Başlığı” da ilk kez fuar kapsamında tanıtılan tasarımlar arasında yer aldı. IQ 160 “Akıllı Duş Başlığı”  ile İsterseniz duş alırken müzik te dinleyebilme imkânına...