19 / 05 / 2024

Perakende Konferansı

Perakende Konferansı

Uzun vadeli iş ilişkilerini başlatmak üzere 23-26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Perakende Konferansı için İstanbul'a gelecek Asyalı perakende devleri, İstanbul'daki alışveriş merkezlerini gezerek, tarihi turlara da katılacak..

urbanLAB Almanya konferansı basın toplantısı 22 Mart'ta!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk girişimi GRED, Knight Frank ile iş birliği doğrultusunda urbanLAB Almanya konferansını düzenliyor.

10. AVM Yatırımları Konferansı 1 Mart'ta!

Alışveriş merkezleri, perakende temsilcileri ve çözüm ortakları 10. AVM Yatırımları Konferansı'nda bir araya geliyor...

AVM Yatırımları Konferansı gerçekleşti!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın açılışını yaptığı AVM ve Perakende Sektörünün gelenekselleşen zirvesi olan VI. AVM Yatırımları Konferansı geniş katılımla 6 Mart 2014 Perşembe günü Swissotel’ de yapıldı.

AVM Yatırımları Konferansı Swissotel’de yapıldı!

AVM ve Perakende Sektörünün gelenekselleşen zirvesi olan VI. AVM Yatırımları Konferansı büyük katılımla 6 Mart 2014 Perşembe günü Swissotel’de yapıldı. Konferansa Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da katıldı...

AVM Yatırımları Konferansı 6 Mart'ta düzenlenecek!

Organize perakende ve AVM sektörüne yol gösteren, sektörün sorumlu lider kuruluşu AYD – Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği tarafından düzenlenen VI. AVM Yatırımları Konferansı bu yıl 6 Mart 2014’te Swissotel İstanbul’da gerçekleştirilecek...

Boyner, 2014'te 2 milyon yeni müşteri hedefliyor!

Asya Pasifik Perakende Konferansı'nda konuşan Cem Boyner: Ortalama müşteri kavramının olmadığını belirterek, "Müşteriyi anlamak ve seçimlerine saygı duymak durumundayız. 2014'de 2 milyon yeni müşteri hedefleyen Boyner, böylece 15 milyona yaklaşacak..

Perakende devleri Türkiye'ye yatırım için geliyor!

İstanbul, 23-26 Eylül tarihleri arasında Asya Pasifik Konferans ve Sergisi APRCE’yi ağırlamaya hazırlanıyor. Konferans perakende sektörüyle birlikte Lütfi Kırdar’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ı ağırlayacak...

Asyalı Perakendeciler İstanbul'da toplandı!

Alışveriş Merkezleri ve Perakendecileri Derneği'nin de üyesi olduğu Asya-Pasifik Perakende Dernekleri Federasyonu tarafından 23-26 Eylül'de İstanbul'da gerçekleştirilecek olan "Asya Pasifik Perakende Konferansı ve Sergisi'nin" tanıtım toplantısı yapıldı..

Japonlar gözlerini Zorlu Center'a dikti!

Uzun vadeli iş ilişkilerini başlatmak üzere 23-26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Perakende Konferansı için İstanbul'a gelecek Asyalı perakende devleri, İstanbul'daki alışveriş merkezlerini gezerek, tarihi turlara da katılacak..

Elektrik Enerjisi Toptan ve Perakende Satış oturumu düzenlendi!

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen ICCI 2013 – 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı kapsamında Enerji Ticareti Derneği (ETD) tarafından “Elektrik Enerjisi Toptan ve Perakende Satış” başlıklı bir oturum düzenlendi....

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

ECE Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü düzenliyor!

ECE Türkiye, perakende sektöründeki ulusal ve uluslararası iş ortaklarının katıldığı “ECE Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü”nü, 5 Mart 2013 tarihinde “Four Seasons Hotel Istanbul Bosphorus”ta gerçekleştiriyo

AYD AVM Yatırımları Konferansı Mini Bilardo Turnuvası yapacak!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) tarafından bu yıl 6 - 7 Mart tarihlerinde Lütfi Kırdar’da düzenlenecek AYD AVM Yatırımları Konferansı’nda “AYD Mini Bilardo Turnuvası’ yapılacak.

Perakende Konferansı Haberi

Perakende Konferansı

UZUN vadeli iş ilişkilerini başlatmak üzere 23-26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Perakende Konferansı için İstanbul'a gelecek Asyalı perakende devleri 'hem iş hem alışveriş' yapacak. İstanbul'daki alışveriş merkezlerini gezerek, tarihi turlara da katılacak olan Asyalı işadamlarının gözünün Zorlu Center'daki dairelerde olduğu öğrenildi. 

Alışveriş Merkezleri ve Perakendecileri Derneği (AMPD) Başkanı Mehmet Nane, "Japonlar arasında Zorlu Center'dan daire almak isteyenler var. Ben de bunlara aracı oldum. Zorlu uluslararası arenada zaten tanıtımını iyi yaptı" dedi. Asya Pasifik Perakende Konferansı ile Türkiye'ye perakende olimpiyatlarını getirdiklerini de belirten Nane, "Konferansın İstanbul'da gerçekleştirilmesine yönelik 15 tura katıldık ve perakende olimpiyatını 15-0 kazandık" diye...