18 / 05 / 2024

Perakende liderleri MAPIC 2015 toplantısı

Perakende liderleri MAPIC 2015 toplantısı

Dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı olan MAPIC 2015 öncesinde Türk perakende sektörünün liderleri bir değerlendirme toplantısı yaptı.

MAPIC, 25. kez kapılarını açtı!

Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını 25. kez açan dünyanın en büyük perakende fuarı MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyor.

MAPIC'te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak!

Fransa Cannes’da kapılarını 24. kez açan MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak. Türkiye temsilcisi Alkaş tarafından organize edilen çalışmalarla fuarda Türkiye 80’i aşkın firma ve 250 kişiyi aşkın ziyaretçiyle yer alıyor. 

OASIS Designer Outlet’e Fransa’da büyük ilgi!

NUROL GYO’nun 2017 yılı ilkbaharında hizmete açacağı, Türkiye'nin ilk Designer Outlet'i OASIS, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen, dünyanın en önemli perakende fuarı MAPIC 2016’da yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü..

AVM liderleri MAPIC 2016'da dağıtılacak rehberde buluşuyor!

Gayrimenkul Türkiye'nin uluslararası markası Networking Turkey tarafından 6.'sı hazırlanan MAPIC Guide, bu yıl da perakende sektörünü Cannes'da tanıtacak.

MAPIC 2015, perakende ve AVM'de de yatırımcıları Tükiye'ye çekecek!

Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı ve dünyanın en büyük gayrimenkul ve perakende buluşması MAPIC 2015, Fransa –Cannes şehrinde 8.400’ün üzerinde katılımcıya 18-20 Kasım 2014 tarihleri arasında ev sahipliği yapacak.

Perakende liderleri, MAPIC 2015 öncesi toplantı düzenledi!

Dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı olan MAPIC 2015 öncesinde Türk perakende sektörünün liderleri bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Perakende sektörü 4900 kişi arıyor!

Yenibiris.com, İstihdam Raporu’nun üçüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı. İş başvurularındaki artış dikkat çekerken, perakende en çok iş ilanı veren, bankacılık en çok başvurulan sektör oldu.

Yılmaz Yılmaz: Perakende yasası perakendenin geleceğine zarar verir!

MÜSİAD Genel Merkezi’nde Perakende Sektör Kurulu tarafından düzenlenen panelde konuşan Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz yaptığı açıklamada perakende yasasının getirilerini ‘bakkal ekonomisi’ olarak değerlendirdi

MAPIC'teki Türk markalar artıyor!

19-21 Kasım arasında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC'e, Türk markalarından büyük ilgi var. MAPIC'teki Türk markalar artıyor.

MAPIC, çatısı altına yeni isimleri almaya devam ediyor!

Dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC, 'TurkishBrands' çatısı altına yeni isimleri almaya devam ediyor. Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen fuara Maliye Bakanı Mehmet Simsek de katılıyor.

Türk markaları MAPIC’te görücüye çıkacak!

Fransa Cannes’da düzenlenen uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC, Türk markalarından giderek artan bir ilgi görüyor.‘Turkish Brands’ standında yer alan markalar arasında; Bernardo, Çilek, Damat Tween, Esse ve Kiğılı yer alıyor...

Elektrik perakende satış sözleşmesi nedir?

Elektrik perakende satış sözleşmesi veya ikili anlaşma kapsamında hizmet alan veya veren taraflara uygulanacak standart, usul ve esasları yönetmelik ile belirleniyor. Peki, elektrik perakende satış sözleşmesi nedir?

Arap yatırımcıların eşleri, perakende sektöründe ciroları artırdı!

Türkiye 'den gayrimenkul toplayan Arap yatırımcıların eşleri, perakende sektöründe ciroları artırdı. Körfez Bölgesi'nden gelen gelerek yazı İstanbul'daki yeni konutlarında geçiren aileler arasında alışveriş rekabeti yaşanıyor.

Perakende liderleri MAPIC 2015 toplantısı Haberi

Perakende liderleri MAPIC 2015 toplantısı

Dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı olan MAPIC 2015 öncesinde Türk perakende sektörünün liderleri bir değerlendirme toplantısı yaptı.


Türk perakende sektörünün yöneticileri, Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı ve bu yıl 18-20 Kasım tarihleri arasında dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı olarak 21. kez Fransa Cannes'da düzenlenecek MAPIC 2015 öncesinde bir araya geldi.


Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, toplantıda yaptığı konuşmada, ticari gayrimenkul pazarının dünyadaki en önemli araçlarından biri olan MAPIC'e bu yıl çok daha büyük bir katılım olacağını ifade etti.


MAPIC 2015'in uluslararası iş bağlantılarının sağlanmasında çok güçlü bir zemin oluşturacağını vurgulayan Alkaş, şunları kaydetti:


"Bunu, MAPIC 2014'te de gözlemlemiştik. Türkiye'nin yatırım açısından ne kadar cazip bir lokasyon olduğu görülürken, Türk perakendecisi de dünyadaki...