19 / 05 / 2024

Perçem Kimya iletişim

Perçem Kimya iletişim

Perçem Kimya Laboratuvar Cihazları İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mihriban Tavlı tarafından kuruldu.

Perçem Kimya Laboratuvar Cihazları İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perçem Kimya Laboratuvar Cihazları İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mihriban Tavlı tarafından kuruldu.

Ofton Kavacık Beykoz iletişim bilgisi!

Ofton Kavacık perşembe günü ön satışa çıkıyor. Ofton Kavacık Beykoz iletişim bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor.

Kadıköy Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları iletişim!

Kadıköy Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy’de inşa ediliyor.

Muhteşem Yüzyıl Evleri iletişim!

Muhteşem Yüzyıl Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Fikirtepe Muhteşem Yüzyıl Konutları iletişim!

Fikirtepe Muhteşem Yüzyıl Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi.Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları 192 konuttan meydana geliyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iletişim bilgileri!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Ceylan İnşaat imzası taşıyan Yeni Yüzyıl Konutları 192 adet konuttan meydana geliyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri iletişim!

Toplam 3 bin 339 metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede 192 adet daire bulunuyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon bilgisi 444 70 16 olarak belirlendi.

Muhteşem Yüzyıl Konutları iletişim!

Muhteşem Yüzyıl Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre uzaklıkta yer alıyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iletişim!

Toplam 192 adet daireden meydana gelen proje toplam 3 bin 339 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi.

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim!

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim için 444 70 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz avantajı sağlayan proje Bağdat Caddesi'nde 500 metre uzaklıkta bulunuyor.

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim!

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim için 444 70 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 192 adet daireden meydana gelen projede konut teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Yeni Yüzyıl Konutları iletişim!

Yeni Yüzyıl Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları İstanbul Anadolu Yakası Göztepe’de inşa ediliyor.

Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları iletişim!

Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. 25 Mayıs 2015 Pazartesi günü lansmanı yapılacak olan Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları Göztepe’de yükseliyor.

Perçem Kimya iletişim Haberi

Perçem Kimya iletişim

Perçem Kimya Laboratuvar Cihazları İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mihriban Tavlı tarafından kuruldu.

Perçem Kimya Laboratuvar Cihazları İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Hastane, klinik, poliklinik, laboratuar ve doktor muayenehaneleri ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü tıbbi cihaz ve yedek parçaları, laboratuar malzemeleri, ortopedik alet ve malzemelerin,röntgen alet ve malzemeleri, cerrahi malzemeler, radyoloji ve nükleer tıp malzemeleri, steril malzemelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak, servis ve bakım hizmetlerinin verilmesi, ayrıca bütün bunların aksam ve yedek parçalarının pazarlanması, alınıp satılması, ithalat ve ihracatı..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Perçem Kimya Laboratuvar Cihazları İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Eski Habipler Mah.Güller Sk. No.25/5...