30 / 04 / 2024

Pergel Grup mimari

Pergel Grup mimari

Eğitim kurumları arasında öncü duruşuyla dikkat çeken İstek Vakfı Okulları’ndan İstek Belde Kampüsü, öğrenci ve velilere sunduğu iddialı mimari yaklaşımla da dikkat çekiyor.

Velux Ankara'da yatay mimari ön planda!

Fırat Life Style, Atayıldız Grup ve Acity ortaklığı ile hayata geçirilen ve Ankara Yenimahalle’de bir yatay mimari örneği olarak inşaat çalışmaları süren Velux Ankara, toplam 72 bin metrekare büyüklüğünde proje alanında inşa ediliyor.

Pergel Mimari Yönlendirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pergel Mimari Yönlendirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 12 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Aykut, Bülent Bölük ve Cem Bora Koçoğlu ortaklığında kurudu. 

Seranit Grup’tan yeni koleksiyon: Mold!

Seranit Grup, yeni ürün serisi “Mold” ile 2017 yılında adından çok söz ettirecek. Yeni seri çağdaş mimari trendlere uygun olarak yalın ve minimalist bir görünüm taşıyor.

Pekcan Grup, Güzelçamlı projesine değer katıyor!

Ev dekorasyonunda Kuşadası’nın yükselen markası Pekcan Grup, Güzelçamlı projesine dekoratif ve mimari katkıda bulunuyor…Pekcan Grup, kaliteli hizmet anlayışıyla hayal ettiğiniz dekorasyon projelerini gerçeğe dönüştürüyor.

Cosentino Grup yeni serileriyle mekanlara ilham katıyor!

Mimari ve tasarım amaçlı yenilikçi yüzey üretiminde dünya lideri Cosentino Grup, Dekton ve Silestone serileriyle iç ve dış mekânları adeta eşsiz bir mimariye dönüştürüyor.

Gaziantep Iconova'nın mimari tasarımı tartışmalara neden oldu!

Gaziantep'te Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığında inşa edilen ICONOVA rezidans projesinin mimari tasarımının Arapça 'Allah' yazısından esinlendiği iddia edilldi.

Pergel Grup'tan çalışanlarına Etik Sürüş Projesi!

Şirketlere ve çeşitli kurumlara mimari projelendirme ve inşaat yapım işleri hizmeti veren Pergel Grup, farklı sosyal aktiviteleri ve insan kaynakları uygulamaları ile dikkat çekiyor.

İstek Belde Okulları, Pergel Grup'un farklı mimarisiyle dikkat çekiyor!

Eğitim kurumları arasında öncü duruşuyla dikkat çeken İstek Vakfı Okulları’ndan İstek Belde Kampüsü, öğrenci ve velilere sunduğu iddialı mimari yaklaşımla da dikkat çekiyor.

Astek Grup Alüminyum firması iftar yemeği verdi!

Mimari ve teknolojiyi bir araya getiren önemli firmalardan olan Astek Grup Alüminyum firması, alüminyum ve inşaat sektöründe tanınmış kişilerin, dost ve arkadaşların hazır bulunduğu Hazal Ocakbaşı tesisinde iftar yemeği verdi...

Fransız Kültür Merkezi Pergel Grup tarafından yenilendi!

İstanbul’un en karakteristik lokasyonlarından birinde bulunan İstanbul Fransız Kültür Merkezi’ nin enstitü lokalinin ve sınıflarının renovasyon işleri, Pergel Grup A.Ş tarafından yaz aylarında gerçekleştirildi...

Uluhan Grup 3+1 konut için dört tapu verecek, müşteri isterse evini oda oda satabilecek!

Uluhan Grup, yeni projesinde müşteriyi 'terzi' yapıyor, kumaşı verip ‘istediğin modeli dik' diyor. Tüketici ‘evim 3+1 olsun' derse, 4 tapu birden alıyor. İleride sıkışırsa, istediği evi ayrı bir daire olarak satabiliyor. Tanju Bilgen, 'modüler mimari' kon

Uluhan Grup, Beylikdüzü projesinin adını yarışmayla belirleyecek!

Uluhan Grup, Beylikdüzü'nde inşa edeceği ve tamamının denizmanzaralı olacağı konutlar için 7 mimari ofisten proje istedi. Projenin ismi de yarışmayla belirlenecek

Pergel İnşaat'ın otomobil takımı Philpa Rallisi'nde 1. oldu!

Pergel İnşaat Klasik Otomobil Takımı P+M TEAM adına yarışan Sinan Evman (pilot) ve Demet Tokgöz (copilot) 52 ceza puanıyla, tripmaster grup genel klasmanında birinci oldu

Pergel Grup mimari Haberi

Pergel Grup mimari

Özellikle özel okulların kayıt dönemi içerisinde hem eğitim sistemleri, hem akademik kadrosuyla tercih sebebi olan İstek Belde, gerek yeni bina yapım süreçlerinde, gerekse renovasyon sürecinde yarattığı yaratıcı ve farklı mimari tasarımlarla öğrenci ve velilere dünya standardlarında bir eğitim ortamı sunuyor.


İstek Belde Okulları’nda yaklaşık 3 yıldır renovasyon ve yeni bina yapım işlerinde yaratıcı çözüm ortağı olarak İstek Belde ekibiyle el ele çalışan mimarlık ve inşaat şirketi Pergel Grup, eğitim kurumları deneyimlerini İstek Belde’de “tek, farklı ve öğrencilerin mutlu olacağı mekan yaratma” amacıyla hayata geçiriyor. Gerçekleşen birçok ses getiren projeden biri olan Anaokulu ve İlköğretim Kütüphane projesi, okulu ziyaret eden velilerin ve öğrencilerin özellikle ilgisini çekiyor. Yaratılan masal dünyası, öğrencilerde “burası benim yerim” algısı yaratıyor. Kapalı bir okul mekanı içerisinde öğrenciler...