02 / 05 / 2024

Peribacaları yeni evli çiftlerin uğrak mekanı

Peribacaları yeni evli çiftlerin uğrak mekanı

Türkiye ' nin önemli turizm bölgelerinden Kapadokya ' daki peribacaları, yeni evli çiftlerin uğrak mekanları arasında bulunuyor. Çiftler, aileleri ve yakınlarıyla peribacalarının doyumsuz güzelliğini seyrediyorlar...

Yeni evlenenlere verilecek faizsiz kredide asgari ücret detayı! Bu limiti geçmeyecek!

Yeni evli çiftlere verilmesi planlanan faizsiz kredi ile ilgili ayrıntılar aylardır merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Aile ve Gençlik Bankası'na ilişkin ayrıntıları ortaya çıkarken, yeni evleneceklere verilen faizsiz kredide asgari ücret detayı dikkatleri çekti.

150 bin TL'lik evlilik kredisinde detaylar açıklandı! Beklenen haber sonunda geldi! Hemen bakın!

Yeni evli çiftler için devlet tarafından sıfır faizli ve uzun vadeli evlilik kredisi hakkında detaylar açıklanmaya başladı. İşte ayrıntılar...

Evlenecek olanların dikkat! TeknoSA’da beyaz eşya seti indirimde! TeknoSA 28 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Düğün mevsiminin tam da ortasındayken, yeni evli çiftler harıl harıl en uygun beyaz eşyayı nereden alabilirim diye düşünürken, uygun fiyatlı kaliteli beyaz eşyalarını araştırıyoruz. İşte TeknoSA 28 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Gayrimenkul fiyatlarındaki artış yeni evli çiftleri zora soktu!

Gayrimenkul fiyatlarının gün geçtikçe artması yeni evli çiftleri de zor soktu. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre,  aileleriyle birlikte yaşamayı planlayan çiftlerin sayısında artış gözlendi.

Mamak Eserkent konutları için kura çekilişi yapıldı!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için hak sahipleri önceki gün belirlendi.

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kura çekilişi bugün!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar bugün çekiliyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kura çekilişi yarın!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar yarın çekiliyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kuraları iki gün sonra çekiliyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar iki gün sonra çekiliyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları başvuruları bugün sona eriyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için uzatılan başvuru süreci bugün sona eriyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları başvuruları yarın sona eriyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için uzatılan başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları başvuruları için son iki gün!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için uzatılan başvuru süresi 1 Şubat'ta sona eriyor.

Mamak Eserkent Sosyal Konutları için başvuru süresi uzatıldı! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için başvuru süresi 1 Şubat'a kadar uzatıldı.

Ankara’daki 100 TL’lik daireler için başvurular başladı!

18 yıldır atıl duran Mamak Eserkent Sosyal Konutları’nın, yenilenmesinden sonra dar gelirli yeni evli çiftler ile 65 yaş üstü vatandaşlara aylık 100 TL’ye kiralanacağı duyurulmuştu. Mansur Yavaş, "Çok uygun fiyata kiralayacağız" demişti. O konutlar için başvurular başladı.

Peribacaları yeni evli çiftlerin uğrak mekanı Haberi

Peribacaları yeni evli çiftlerin uğrak mekanı

TÜRKİYE'nin önemli turizm bölgelerinden Kapadokya'daki peribacaları, yeni evli çiftlerin uğrak mekanları arasında bulunuyor. 


Bir ömür boyu birlikteliğe 'evet' diyen çiftler, Ürgüp Göreme yolu üzerindeki tepeye gelerek buradaki peribacaları manzarasının önünde objektiflere poz veriyorlar. Akşam yapılacak düğün için kuaföre giden, stüdyo fotoğraflarını çektiren ve düğün heyecanı yaşayan çiftler soluğu, peribacalarında alıyorlar. Çiftler, aileleri ve yakınlarıyla peribacalarının doyumsuz güzelliğini seyrediyorlar. 


Ankara Son...