05 / 05 / 2024

Permak Grubu venedik otel ne zaman açılıyor

Permak Grubu venedik otel ne zaman açılıyor

Türk Permak Grubu, Venedik'in en prestijli adası San Clemente'yi, üzerindeki oteli ile birlikte 150 milyon Euro'ya satın almış, otelin işletmesini de dünyaca ünlü St. Regis'e emanet etmişti..

Selim Uyar San Clemente Adası’nı satın aldı!

Permak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, 2013’te Venedik Lagünü’ndeki en değerli gayrimenkullerden San Clemente Adası’nı ve üzerindeki St. Regis Venice San Clemente Palace oteli satın almıştı.

San Clemente Adası nisan ayında kapılarını açacak!

Permak Grubu’nun İtalya’daki ilk yatırımı olan San Clemente Adası’nın otel işletmesi için St. Regis grubu ile varılan anlaşmayla büyük bir yatırıma imza atıldı

Permak Grubu'nun İtalya'daki oteli Nisan'da açılacak!

Permak Grubu'nun İtalya'daki ilk yatırımı olan San Clemente Adası'nın otel işletmesi için St. Regis grubu ile varılan anlaşmayla büyük bir yatırıma imza atıldı. St. Regis devam eden renovasyonları sonrasında nisan ayında kapılarını açacak.

St. Regis Venice San Clemente Palace Nisan'da açılıyor!

Permak Grubu’nun İtalya’daki ilk yatırımı olan San Clemente Adası’nın otel işletmesi için St. Regis grubu ile varılan anlaşmayla büyük bir yatırıma imza atıldı. St. Regis Venice San Clemente Palace nisan ayında kapılarını açacak..

Permak Grubu'nun Venedik'teki oteli Nisan'da açılıyor!

Türk Permak Grubu, Venedik'in en prestijli adası San Clemente'yi, üzerindeki oteli ile birlikte 150 milyon Euro'ya satın almış, otelin işletmesini de dünyaca ünlü St. Regis'e emanet etmişti..

Permak, San Clemente Palace'ı yeniledi!

Permak, San Clemente Palace'ı yeniledi. Permak Grubu’nun, Venedik’te satın aldığı San Clemente Adası’nda yenileyerek faaliyete geçirdiği St. Regis Venice San Clemente Palace, bir otelden çok daha fazlasını sunuyor.

Permak'ın gözü Milano ve Roma'da!

Türk firmalarının İtalya'daki yatırımları hız kesmiyor. Venedik'in en prestijli adasını 150 milyon euroya alan Permak, 15 Haziran'da kapılarını açtı. Emir Uyar, "Hedefimizde Milano ve Roma var" dedi

Permak Grubu St. Regis ile anlaştı!

Permak'ın Venedik'teki otelini St. Regis işletecek Permak Grubu, geçtiğimiz dönemde satın aldığı, Venedik'teki San elemente Adası üzerinde yer alan otelin açılışı için çalışmalarını sürdürüyor.

Selim Uyar 150 milyon euroya Venedik'te ada aldı!

Venedik Lagünü'ndeki en değerli gayrimenkullerden olan San Clemente Adası'nı ve üzerindeki resort oteli 150 milyon euroya alan Permak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, diğer Türk yatırımcılar da davet etti...

Permak İtalya'daki lüks adayı satın aldı!

Türk şirketi Permak Grubu İtalya'nın Venedik bölgesinde bulunan 62 bin metrekare büyüklüğündeki San Clemente Adası'nı ve adanın içinde bulunan 5 yıldızlı lüks San Clemente Palace Resort oteli satın aldı..

Permak Şirketler Grubu, San Clemente Resort'u alacak!

Permak Şirketler Grubu’nun Venedik’teki San Clemente adasındaki 5 yıldızlı lüks ‘San Clemente Resort’ otelini 100 Milyon euroya alacağı öne sürüldü

Permak Şirketler Grubu San Clemente Resort'u alacak!

Permak Şirketler Grubunun Venedikte'ki San Clemente adasındaki 5 yıldızlı lüks San Clemente Resort otelini 100 milyon Euro'ya alacak

Permak Plaza projesi 2013'te tamamlanacak!

Permak Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Permak Plaza projesi, Kavacık girişinde yükseliyor. Permak Plaza'nın 2013 yılının ilk çeyreğinde teslimleri yapılıyor....

Permak Grubu venedik otel ne zaman açılıyor Haberi

Permak Grubu venedik otel ne zaman açılıyor
Türk Permak Grubu, Venedik'in en prestijli adası San Clemente'yi, üzerindeki oteli ile birlikte 150 milyon Euro'ya satın almış, otelin işletmesini de dünyaca ünlü St. Regis'e emanet etmişti. Otel, sezonu bitirip Eylül ayında köklü bir renovasyona girmişti. Permak Grup Başkan Vekili Emir Uyar, önceki gün Venedik Sarayı'nda verdiği davette oteldeki çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Uyar; oteli Nisan ayında tepeden tırnağa yenilenmiş olarak açacaklarını söyledi. Bu arada davette, geçen yıl 'Dünyanın En İyi 20 Otel Restoranı' listesine giren otelin restoranı Acquerello'nun şeflerinin hazırladığı yemekler ikram edildi. Biz de böylece restoranın neden en iyiler listesine girdiğini anlamış olduk. 


Bülent...