03 / 05 / 2024

permak plaza teslimler

permak plaza teslimler

Permak Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Permak Plaza projesi, Kavacık girişinde yükseliyor. Permak Plaza'nın 2013 yılının ilk çeyreğinde teslimleri yapılıyor....

Asoy Plaza Topkapı'da yüzde 30 peşinatla! Teslimler 2 ay sonra!

Asoy Plaza Topkapı'da yüzde 30 peşinat imkanı sağlanıyor. Cevizlibağ metrobüs durağına 3 dakikalık mesafede yer alan projenin teslimlerinin 2 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Varyap Plaza Pendik ofis fiyatları 2016!

Toplam 216 ofis ve 60 adet bağımsız dükkandan oluşan Varyap Plaza Pendik projesinde teslimler hemen yapılıyor....

Çiçek Plaza'da teslimler 2016 yılının ilk yarısında!

10 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne hizmet sunan ve bugüne kadar 20 farklı projede 200 bin metrekarenin üzerinde konut ve işyeri inşaatını teslim eden Çiçek Kardeşler İnşaat, Mersinli Fatih Caddesi'nde Çiçek Plaza projesine başladı

İSTOÇ Aktem Plaza projesi!

İSTOÇ Aktem Plaza projesi teslimleri hemen yapılıyor. Projede ofis ve dükkanlar bulunuyor. Projede teslimler hemen yapılıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede ofisler ve dükkanlar bulunuyor.

Varyap Plaza Pendik'te yıl sonu fırsatı!

Varyap Plaza Pendik'te yıl sonu fırsatı sunuluyor. 278 bağımsız birimden meydana gelen projede teslimler hemen yapılıyor. Projede ofisler ve dükkanlar yer alıyor.

Varyap Plaza'da teslimler başladı! 266 bin TL!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezi Pendik'te yer alan Varyap Plaza'nın inşaatı tamamlanırken; projedeki ofis ve dükkanlar teslim edilmeye başladı. Projedeki son ofis ve dükkanlar için de 60 aya sıfır faiz imkanı var...

Pendik Varyap Plaza'da teslimler başladı! 0 faiz!

Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezi Pendik'te yer alan Varyap Plaza'nın inşaatı tamamlanırken projedeki ofis ve dükkanlar teslim edilmeye başladı. Projedeki son ofis ve dükkanlar için Varyap 60 aya sıfır faiz imkanı sunan özel bir kampanya düzenledi

Varyap Plaza'da 60 ay sıfır faiz! Teslimler başladı!

Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezi Pendik'te yer alan Varyap Plaza'nın inşaatı tamamlanırken projedeki ofis ve dükkanlar teslim edilmeye başladı. Projedeki son ofis ve dükkanlar için Varyap 60 aya sıfır faiz imkanı sunan özel bir kampanya düzenledi...

Varyap Plaza'da teslimler başladı!

Pendik'te yer alan Varyap Plaza'nın inşaatı tamamlanırken projedeki ofis ve dükkanlar teslim edilmeye başladı. Projedeki son ofis ve dükkanlar için Varyap 60 aya sıfır faiz imkanı sunan özel bir kampanya düzenledi.

Varyap Plaza’da teslimler başladı!

Toplamda 278 bağımsız bölümün yer aldığı Varyap Plaza’da son ofis ve dükkanlar için 60 aya yüzde sıfır faiz imkanı sunulurken fiyatlar 266 bin TL’den başlıyor.

Helezon Plaza Bayrampaşa'da metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den! Yeni proje!

Kilim Yapı'nın Helezon Plaza Bayrampaşa projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. 48 ay vade farksız ödemelerin yapıldığı Helezon Plaza Bayrampaşa'da teslimler Mayıs 2016'da gerçekleştiriliyor...

Varyap Plaza'da teslimler başladı!

Varyap, portföyündeki projeleri teslim etmeye devam ediyor. Varyap Meridian projesinin ardından İstanbul Pendik'teki Varyap Plaza'nın da inşaatını tamamlayan şirket projedeki ofis ve dükkanları 30 Haziran'da teslim etmeye başlıyor.

Varyap Plaza'da teslimler başladı!

Gayrimenkul sektöründe imza attığı projelerle adından söz ettiren Varyap, Meridian projesinin ardından İstanbul Pendik'teki Varyap Plaza'nın da inşaatını tamamlayan şirket projedeki ofis ve dükkanları 30 Haziran'da teslim etmeye başlıyor.

permak plaza teslimler Haberi

permak plaza teslimler


Permak Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Permak Plaza projesi, Kavacık girişinde konumlanıyor.  Minimum ofis alanı 830 metrekareden başlangıç gösterip, 995 metrekareye kadar yükselen binanın, sahip olduğu bir diğer önemli özellik ise, 158 araçlık geniş otoparkı.


Köşe konumda bulunan, çevresi oldukça açık ve ferahlatıcı olan Permak Plaza, aydınlık ofisleriyle, ofis çalışanlarının gün ışığından faydalanmasını sağladığı gibi, içinde barındırdığı atriumlar sayesinde ferah iç mekan deneyimini de yaşatıyor.

Kavacık bölgesinde, A+ bina standartlarına uygun olarak inşaa edilen ve cephesi yıl sonunda tamamlanacak olan Permak Plaza, 2013’ün ilk çeyreğinde sizlerin hizmetinde olacak.


Ofislerin satılık/kiralık gibi opsiyonları mevcut ve Permak Plaza’nın pazarlama çalışmaları, tek yetkili olarak PROPIN Property Investment Consultancy tarafından yürütülmekte.



0212 217 85 55