16 / 05 / 2024

perpa durağı

perpa durağı

Dereyolu Köprüsü trafiği 3 şeride düşürmesi nedeniyle yakılıp yeniden yapılacak...

Hem yaz sezonu ve hem de durağan fiyatlar kiralık konut piyasasını hareketlendirdi!

Giderek yaklaşan yaz sezonu ve durağan fiyatlar kiralık piyasasını da hareketlendirirken, kiralık aramalarında yüzde 45 artış yaşandığını kaydeden uzmanlar, fiyatların dengeye oturduğunu, sene boyunca fahiş köpük artışı beklemediklerini dile getirdi.

2023 emlak sektörü durağan geçti, arsa ve arazilere talep zirve yaptı!

2023 yılı emlak sektörü açısından çok durağan bir yıl olurken, arsa ve arazilere talep zirve yaptı.

BES’te kısmi çekiş hakkı geldi! Uzmanlar uyardı! Sistemi durağanlığa mı sürükleyecek?

BES'teki birikime kısmi çekiş hakkı geldi. Bu doğrultuda, katılımcılar sistemden çıkış yapmadan birikimlerinin yüzde 50'sine kadar olan kısmını toplu olarak alabilecek. Uzmanlar BES havuzundan gerçekleştirilecek yüklü ödemelerin sistemi durağanlığa sürükleyebileceği konusunda uyardı.

Fitch Ratings'ten Türkiye kararı! İki yıl aradan sonra kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, iki yıl aradan sonra Kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Moody’s Türk bankalarının görünümünü negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’tan Türk bankalarının görünümüne ilişkin olumlu bir adım geldi. Moody’s Türk bankacılık sektörünün görünümünün negatiften durağana çevirdiğini duyurdu

Perpa: İstanbul'un labirent benzeri ticaret merkezi, çözmesi zor bir şehir!

Son dönemde büyük bir ilgiyle karşılanan "kaotik" mimarisiyle tanınan Perpa, dünyanın en büyük monoblok yapılarından biri olarak adından söz ettirmeye devam ediyor.

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılara fırsat! 

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde bulunan 2 adet mağazayı satacak. İşte detaylar...

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde yer alan 2 adet mağazayı satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Sinop Durağan'da 177 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Durağan'da 177 konutluk proje inşa edecek.

TOKİ Sinop Durağan 177 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sinop Durağan 177 konut projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Sinop Durağan'da 177 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sinop Durağan projesinin ihalesini 4 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "BB-" olarak teyit ederken, görünümünü "negatif"ten "durağan"a çevirdi.

Perpa'da yeni iş yerlerinin ruhsatlandırılmasında sorun: Doluluk oranları yüzde 10 düştü!

Bünyesinde 4 bin 700 iş yeri olan ve yıllık 6 milyar dolar ticari hacme sahip Perpa, yeni iş yeri ruhsatlandırmalarında sorun yaşıyor. Perpa A Blok Başkanı Sezgin, iş yerlerinin ruhsat alabilmesi için yaklaşık 100 milyon TL yatırım yapılması gerektiğini belirtti.

perpa durağı Haberi

perpa durağı
Kağıthane-Talatpaşa Mahallesi ile Şişli Kaptanpaşa Mahallesi arasında yaya ve araç geçişinin sağlayan Dereyolu Köprüsü İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılıp tekrar yapılacak. E-5 Karayolu üzerinde trafiği 3 şeride düşüren Dereyolu Köprüsü yolu daralttığı için yıkılacak. Trafiği rahatlatacak bu çalışma şerit sayısını 4'e çıkaracak. Köprünün yıkılıp tekrar inşa edilme 10 gün sürecek. Bu nedenle metrobüs Darülaceze(PERPA) durağında durmayacak. 10 gün boyunca PERPA durağı hizmet...