30 / 04 / 2024

Persan Yapı bayi sayısı

Persan Yapı bayi sayısı

İnşaat sektörü ve sanayiye hizmet vermeye devam eden Persan Yapı, yurt genelinde 80 olan bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor..

Hekim Yapı'nın 15'inci bayi toplantısı gerçekleşti! 

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 15'incisini düzenledi. Toplantı Kıbrıs Concorde Luxury Resort’de, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi...

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

Persan Yapı, yatırımlarını artırıyor!

Yeni nesil yapı malzemeleri üzerine çalışmalar yapan Persan Yapı, yatırımlarını artırıyor. Persan Yapı Türkiye Satış Müdürü Ulaş Öztürk, “Yenilikçi ürünlerle ihracatımızı da arttırıyoruz. Üretimimizin yüzde 50’sini 9 ülkeye ihraç ediyoruz” diye konuştu.

Persan Yapı, bayi sayısını 100'e çıkaracak!

İnşaat sektörü ve sanayiye hizmet vermeye devam eden Persan Yapı, yurt genelinde 80 olan bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor..

Persan ihracat ile büyümeye devam ediyor!

TÜRKİYE’nin ve dünyanın yapı elemanları yükünü üstlenen şirketlerden olan Persan, Çatı, Cephe ve Yalıtım Sistemleri yeni anlaşmalarla büyütmeyi hedefliyor.

Bayi Yapı İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayi Yapı İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Cemal Bayı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. n

Seramiksan, Ankara'da Kepez Yapı Market Showroomu'nu açtı!

Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Bayi ağını genişletmeye devam eden Seramiksan, Ankara showroomlarına Kepez Yapı Market’i ekledi.

Persan ihracat ağına iki yeni ülke ekledi!

Yüzde 100 yerli üretimle ve yaptığı ihracatlarla yapı elemanları sektörüne adını altın harflerle yazdıran Persan Çatı-Cephe-Yalıtım Sistemleri ihracat ağına iki yeni ülke ekledi.

Saint-Gobain Rigips Türkiye Dalga Dalga Değişim bayi toplantısı gerçekleşti!

Türkiye’de 2001 yılından bu yana yapı malzemeleri sektöründe, faaliyet gösteren Saint-Gobain Rigips Türkiye, “Dalga Dalga Değişim” temalı bayi toplantısını 18-19 Mart tarihlerinde Antalya Royal Holiday Palace’ta gerçekleştirdi.

Hekim Yapı A.Ş.'nin 11. Bayi Toplantısı gerçekleşti!

Hekim Yapı A.Ş.'nin 11. Bayi Toplantısı bu yıl 11-14 Şubat 2016 tarihleri arasında Spice Hotel & Spa / Antalya'da gerçekleşti. Yurtiçi ve yurtdışından gelen 160'a yakın değerli iş ortağı ağırlandı.

Ford Otosan Körfez ve Ortadoğu'da 3 yeni bayi açtı!

Ford Otosan, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin ardından, Umman, Katar ve Bahreyn'e bayi açarak Ortadoğu ve Körfez Bölgesi'ndeki bayi ağı yapılanmasını tamamladı.

Mega İnşaat'ın 2016 Yılı Bayi Satış Toplantısı yapıldı!

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın Samsun bayilerinden Mega İnşaat’ın gerçekleştirdiği bayi toplantısında 2016 satış ve kampanya şartları görüşüldü.

Persan Erzincan'daki fabrikasının kapasitesini yüzde 30 artıracak!

Persan, Erzincan'daki yapı kimyasalları fabrikasında kapasitesini artırmaya yönelik yatırıma gitti. Persan yatırımla yapı kimyasalları üretim kapasitesini yüzde 30 artırarak bir günde 400 tona ulaşmayı hedefliyor.

Persan Yapı bayi sayısı Haberi

Persan Yapı bayi sayısı

İnşaat sektörü ve sanayiye hizmet vermeye devam eden Persan Yapı, perlite dayalı çatı sistemleri, genleştirilmiş perlit ve yapı kimyasalları ürünlerinin imalatını yapıyor.


'Termoşap' ve 'Termosıva' markalarıyla yalıtım sektöründe pazarını büyütmeyi amaçlayan firma, yurt genelinde 80 olan bayisini 100'e çıkarmayı hedefliyor. A1 sınıfı yanmaz ve hafif olan ürünleriyle ses yalıtımı alanında öne çıkan markalar arasında yer almayı hedeflediklerini ifade eden Persan Çatı Cephe Yalıtım Sistemleri Genel Müdürü Salih Ürün, "Kalite standardını yüksek tutarak üretim yapıyoruz. Satış sonrasında suya ve dona karşı müşterilerimize 60 yıl servis ve garantisi hizmeti veriyoruz" dedi.


Yanmaz, hafif, ekonomik olan Termosıva ve Termoşap ürünleri ile müşteri portföyünü artırmayı planladıklarını belirten Salih Ürün, "Üretimlerimizi 6 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 37 bin metrekarelik bir alan üzerinde gerçekleştiriyoruz. Müşteri...