30 / 04 / 2024

Persan Yapı çatı sistemleri

Persan Yapı çatı sistemleri

İnşaat sektörü ve sanayiye hizmet vermeye devam eden Persan Yapı, yurt genelinde 80 olan bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor..

Çatısı güçlü olmayan yapı depreme hazır değildir!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Şenal, "Büyük acı ve kayıplar yaşamamak için depremi hayatımızın bir parçası olarak kabul etmeli ve gereken önlemleri eksiksiz olarak almalıyız. Çatıların da standartlara uygun yapılması, deprem sırasında hayati önem arz ediyor" dedi.

Gölcük'te deprem enkaz alanında artık at yarışları yapılıyor!

Binlerce binanın yıkıldığı Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Gölcük'te, enkazın döküldüğü alanda oluşturulan at yarışı pistiyle ata sporu binicilikle ilgili etkinliklere ev sahipliği yapıyor...

YB Turkuaz Yapı ve Çatı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

YB Turkuaz Yapı ve Çatı Sistemleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Baykal tarafından kuruldu.

Bursa İnegöl'e geleneksel Şavşat evi yapılacak!

Bursa İnegöl'de yaşayan Artvin Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri dernek binalarını Şavşat evi konseptinde yapacaklarını açıkladılar. Dernek binası Şavşat kültürünü yaşatma amacı ile tamamen ahşaptan yapılacak.

SLM Alaçatı Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SLM Alaçatı Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 TL sermaye bedeli ile Cella Bencuya Bonofiyet, Metin Bencuya, Selim Levi ortaklığında kuruldu. 

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık Nakliyat İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli Kartal'a yapıldı. 

Atış Yapı yeni projelere hazırlanıyor!

Son yıllarda hayata geçirdiği yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Atış Yapı, devler liginde yerini almayı başardı. 156 milyon liralık ciroya ulaşan şirket yeni projelere odaklandı.

Alaçatı'ya milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor!

İzmir’de yazlık sektöründe Çeşme'ye yeni rakip çıktı. Alaçatı’da milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor.

Artvin Şavşat Küçük Sanayi Sitesi işyeri yapım ihalesi 4 Temmuz'da!

Artvin Şavşat Sahara Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 20 adet işyeri yapım işi ihale ediyor. İhale 4 Temmuz'da gerçekleşecek..

Terminal Yapı'dan Alaçatı'ya havacılık okulu!

Alaçatı'da hayata geçirilecek olan havalimanı ihalesini kazanan Terminal Yapı, bölgede havacılık okulu açacak.

Artvin Şavşat'ta 20 işyeri yapım işi ihalesi 4 Temmuz'da!

Artvin Şavşat Sahara Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Artvin Şavşat Sahara Küçük Sanayi Sitesi 20 işyeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 4 Temmuz'da gerçekleşecek...

Sur Yapı Antalya projesinin temeli atıldı!

Sur Yapı'nın üstlendiği Antalya'daki Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Projedeki 1800 adet dairenin satışı tamamlandı...

Alaçatı Havalimanı ihalesini Terminal Yapı kazandı!

2020'de açılması planlanan Çeşme Alaçatı Havalimanı projesininin ihalesini Terminal Yapı AŞ'nin kazandı.

Persan Yapı çatı sistemleri Haberi

Persan Yapı çatı sistemleri

İnşaat sektörü ve sanayiye hizmet vermeye devam eden Persan Yapı, perlite dayalı çatı sistemleri, genleştirilmiş perlit ve yapı kimyasalları ürünlerinin imalatını yapıyor.


'Termoşap' ve 'Termosıva' markalarıyla yalıtım sektöründe pazarını büyütmeyi amaçlayan firma, yurt genelinde 80 olan bayisini 100'e çıkarmayı hedefliyor. A1 sınıfı yanmaz ve hafif olan ürünleriyle ses yalıtımı alanında öne çıkan markalar arasında yer almayı hedeflediklerini ifade eden Persan Çatı Cephe Yalıtım Sistemleri Genel Müdürü Salih Ürün, "Kalite standardını yüksek tutarak üretim yapıyoruz. Satış sonrasında suya ve dona karşı müşterilerimize 60 yıl servis ve garantisi hizmeti veriyoruz" dedi.


Yanmaz, hafif, ekonomik olan Termosıva ve Termoşap ürünleri ile müşteri portföyünü artırmayı planladıklarını belirten Salih Ürün, "Üretimlerimizi 6 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 37 bin metrekarelik bir alan üzerinde gerçekleştiriyoruz. Müşteri...