04 / 05 / 2024

Perşembede gezilecek yerler

Perşembede gezilecek yerler

Dünyada 25 ülkeden 172 il ve ilçenin almaya hak kazandığı "sakin şehir" belgesine sahip Ordu'nun Perşembe ilçesinin doğal güzellikleri ve sunduğu huzurlu ortam, TRT tarafından çekilecek belgeselle tanıtılacak.

İstanbul hakkında bilmeniz gerekenler! İstanbul’un kaç ilçesi var? İstanbul’da gezilecek yerler nereler?

İstanbul, Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biridir. İstanbul, tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış büyüleyici şehir bir tarihi yapısı olan ve bugün Türkiye'nin ekonomik, kültürel ve sosyal hayatının merkezi durumundadır. 

Sinpaş Metrolife'ta süper plan kampanyası! 

Türkiye'nin 2 kez üst üste Süper Markası seçilen Sinpaş Metrolife da dahil tüm projelerinde kampanya hazırladı..

Sinpaş'tan Türkiye'ye süper plan!

4986 marka arasından Türkiye'nin 2 kez üst üste Süper Markası seçilen Sinpaş İstanbul, Ankara, Denizli ve Bursa illerinde yer aşan projelerinde yeni bir kampanya başlattı...

Sinpaş ikinci kez süper marka seçildi!

Yenilikçi kimliği ve 44 yıllık deneyimiyle gayrimenkul sektörüne öncülük eden Sinpaş, ‘Supermarkalar Türkiye’ araştırmasında ikinci kez ‘Süper Marka’ seçildi.

TOKİ gayrimenkul sektörünün süper markası oldu!

TOKİ, dünyanın önde gelen bağımsız marka ölçümleme programı Superbrands'in 2016-2017 Türkiye Araştırması'nda, tüketicilerce belirlenen "süper marka"lar arasında yer alan tek kamu idaresi olmayı başardı.

TOKİ süper marka seçildi!

Dünyanın önde gelen bağımsız marka ölçümleme programı Superbrands'in 2016-2017 Türkiye araştırmasında TOKİ Süper Marka olarak seçildi. TOKİ 181 Süper Marka içinde tek kamu idaresi olarak dikkat çekiyor. 

Tahincioğlu, Basketbol Süper Ligi’nin yeni sezonunu kutluyor!

Hayata geçirdiği nitelikli projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratmanın sıra, Basketbol Süper Ligi’ne de isim sponsoru olan Tahincioğlu, 7 Ekim’de başlayacak olan 2017-2018 sezonunu, yeni reklam filmi ile kutluyor.

Ordu Perşembe Yaylası imara mı açılıyor?

Ordu'nun Aybastı ilçesindeki Perşembe Yaylası'nın turizm açısından canlanması planlanıyor. Aybastı Belediye Başkanı Gündoğar, yaylada imar çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Sinpaş, gayrimenkul sektörünün Süper Markası seçildi!

Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçiren Sinpaş, ‘Supermarkalar 2016 Türkiye’ araştırmasında gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Markası’ seçildi.

Tahincioğlu, Basketbol Süper Ligi isim sponsoru oldu!

Tahincioğlu'ndan Avrupa'nın en iyi ligleri arasında yer alan basketbol Süper Ligi'ne tam destek geldi. Tahincioğlu, Basketbol Süper Ligi isim sponsoru oldu.

Süper Teşvik Sistemi'nde yıl sonu hedefimiz 100 milyar TL!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaptığı açıklamada, "Proje Bazlı Yatırım Teşvik Sisteminde (Süper Teşvik) yıl sonu hedefimiz 100 milyar lira." dedi.

Sur Yapı Topkapı Evleri Süper Star kampanyası!

Topkapı Evleri Sur Yapı tarafından İstanbul Topkapı'da inşa ediliyor. Projede uygulanan Süper Star kampanyası kapsamında peşinatsız ve faizsiz ev sahibi olunabiliyor...

Sur Yapı Lavender Süper Star kampanyası!

1+1'den 4+1'e kadar daire alternatiflerinin sunulduğu Lavender Evleri projesinde Süper Star Aynen Öyle Kampanyası uygulanıyor. Kampanyaya göre projede fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor...

Perşembede gezilecek yerler Haberi

Perşembede gezilecek yerler

Dünyada 25 ülkeden 172 il ve ilçenin almaya hak kazandığı "sakin şehir" belgesine sahip Ordu'nun Perşembe ilçesinin doğal güzellikleri ve sunduğu huzurlu ortam, TRT tarafından çekilecek belgeselle tanıtılacak.


Karadeniz'in doğal güzelliğini kaybetmeyen nadir yerlerinden biri olarak dikkati çeken Perşembe'nin tarihi ve turistlik yerleri başta olmak üzere dereleri, koyları ve su değirmeni gibi öne çıkan değerleri, belgeselle yöreyi merak eden insanlara sunulacak.


Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden ilçelerine gelen ziyaretçilerin Perşembe'nin doğal güzelliğine hayran kaldıklarını söyledi.


Perşembe'nin, Türkiye'nin 9 sakin şehir belgesine sahip yerinden biri olduğunu anımsatan Bahtiyar, şöyle konuştu:


"İlçemiz dünyada yaşanabilir kentler sıralamasında çok önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle, merkezi İtalya'da bulunan sakin şehir (Cittaslow) ağına üye kentlerdendir. Ülkemizden söz konusu ağa sadece 9...