01 / 05 / 2024

petek banyo dolap modelleri

petek banyo dolap modelleri

Toplu konut projeleri için özel tasarladıkları ürünlerin bulunduğunu belirten Petek Banyo Sistemleri Genel Müdürü Ercan Bunyak, "Firma olarak, projeye uygun modelleri müşterinin istekleri doğrultusunda, bizi yönlendirmesiyle belirliyoruz" dedi...

Taksim Dap Petek nerede?

Dap Yapı imzasıyla hayata geçirilen Taksim Dap Petek projesinde 112 adet rezidans daire, 5 adet dükkan bulunuyor. Proje adını bal peteği motifli deseninden alıyor. Taksim Dap Petek nerede? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Dap Petek Taksim ne zaman teslim?

Dap Petek Taksim projesi, Dap Yapı tarafından 200 milyon TL'lik yatırımla İstanbul Avrupa Yakası Taksim'de yer alıyor. Dap Petek Taksim ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Dap Petek Evleri!

Dap Petek Evleri 20 ay sonra teslim edilecek. Dap Yapı bünyesinde 24 ay vade farksız taksit yapılan proje 200 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Proje 13 katlı tek blok olarak inşa ediliyor.

Dap Petek fiyat listesi!

Dap Petek projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatiflerine yer veriliyor. proje 200 milyon TL yatırım bedeline sahip. İşte Dap Petek fiyat listesi...

Dap Petek Taksim ödeme seçenekleri!

Dap Petek Taksim ödeme seçenekleri bilgisi haberimizde yer alıyor. Dairelerin 1 milyon 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 112 tane daire ve 5 tane dükkan bulunuyor.

Dap Petek ödeme planı!

Dap Yapı tarafından Taksim'de hayata geçirilen Dap Petek projesinde ön talep toplanıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. İşte Dap Petek ödeme planı...

Dap Petek satılık daire!

Dap Petek satılık daire sayısı 112, dükkan sayısı ise 5 olarak belirlendi. Fiyatların 1 milyon 100 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje 13 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Dap Petek Rezidans!

Dap Petek Rezidans fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor. Konut, ofis ve dükkanlardan meydana gelen projede teslimler 20 ay sonra gerçekleşecek. Proje Taksim'de inşa ediliyor.

Dap Petek Taksim'de 1 milyon 100 bin TL'ye 1+1! İşte detaylar!

Dap Petek Taksim projesinde fiyatlar 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor. 24 ay sıfır faizle ödemelerin yapıldığı Dap Petek Taksim projesinde teslimler 20 ay sonra yapılacak...

Dap Petek iletişim bilgileri!

İstanbul - Taksim'de hayata geçirilen Dap Petek iletişim bilgileri haberimizde yer aşıyor. Metrekare birim fiyatının 5 bin dolardan başlangıç gösterdiği projede ön talep toplanıyor.

Dap Petek satış ofisi!

Dap Petek satış ofisi iletişim bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz. Ön talep toplanan proje bu hafta satışa çıkacak. Rezidans ve ofislerden oluşan proje Taksim'de yükseliyor.

Dap Yapı Taksim Petek projesi!

Dap Yapı Taksim Petek projesi ön talep süreci devam ediyor. Bu hafta satışa çıkacak olan projede metrekare birim fiyatı 5 bin liradan başlıyor. Projede rezidanslar ve ofisler bulunuyor.

Dap Petek Taksim projesi!

Dap Petek Taksim projesi metrekare birim fiyatı 5 bin TL'den başlıyor. Proje, Dap Yapı tarafından 200 milyon lira yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Proje bu hafta satışa çıkacak.

petek banyo dolap modelleri Haberi

petek banyo dolap modelleri


Banyo mobilyası ve banyo aksesuarları alanında imalat yapan Petek Banyo Sistemleri, toplu konutlara yönelik çözümler sunmaya başladı. 


Toplu konut projeleri için özel tasarladıkları ve geliştirdikleri ürünlerin bulunduğunu belirten Petek Banyo Sistemleri Genel Müdürü Ercan Bunyak, "Firma olarak, projeye uygun modelleri müşterinin istekleri doğrultusunda, bizi yönlendirmesiyle belirliyoruz. İnşaat pazarına hakim olmak için proje bazlı işleri iyi bümek ve bu işlerde aktif olarak rol almak gerekir. Bu işlerin takibini yapmak, şantiyelerde Petek markasının kullanılmasını sağlamak ve bunun için yapılacak olan çalışmalar proje departmanımız tarafından yürütülmektedir. Banyo mobüyası ve aksesuarlar ince işler diye adlandırılır. Petek Banyo Sistemleri olarak, toplu proje bazında çalışacağımız firmayla kaba inşaat sırasında görüşmeler yapıyoruz. Bu görüşmelerin olumlu sonuçlanması neticesinde, banyoların ıslak zemin seramiği döşendikten sonra banyo mobüyasının ve aksesuarların...