29 / 04 / 2024

Petek Deri gayrimenkul şirketi kurdu

Petek Deri gayrimenkul şirketi kurdu

Sanayi sektöründen inşaata yatırım yapan firmalar konusundaki tartışma devam ederken, geçen hafta bir şirket daha gayrimenkulün yolunu tuttu. Petek Deri, emlak projesi geliştirmek için bir şirket kurdu.

​​​​​​​Blue Maps Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Blue Maps Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Petek Koçak tarafından kuruldu.

Derlüks Deri Gelibolu'daki gayrimenkulünü 235 bin TL'ye sattı!

Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'nin Çanakkale ili Gelibolu ilçesinde bulunan mesken vasıflı gayrimenkul 235 bin TL değerle Berrak Kumataş'a satıldı...

Derlüks Deri Gelibolu'daki gayrimenkulünü 310 bin TL'ye sattı!

Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'nin Çanakkale ili Gelibolu ilçesinde bulunan mesken vasıflı gayrimenkul 310 bin TL değerle Oğuz Uğraş'a satıldı...

Derlüks Deri Esenyurt'taki dükkanını sattı!

Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret A.Ş. Esenyurt ilçesinde bulunan dükkan vasıflı gayrimenkul 530 bin TL değer ile mevcut kiracısı Cengiz Ahnik'e sattı...

DSR Gayrimenkul Kiralama Deri ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

DSR Gayrimenkul Kiralama Deri ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Işık tarafından kuruldu.

Tuzla Orhanlı'da 21.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Orhanlı Mahallesi, Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan imalathane vasıflı gayrimenkul 21 milyon 574 bin 257 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Petek Dinçöz ve Serkan Kodaloğlu Miami'den ev alıyor!

Petek Dinçöz ve eşi Serkan Kodaloğlu ABD’nin Miami bölgesinden ev alıyor. Çift, gayrimenkul uzmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran’la iftar yemeğinde bir araya geldi.

Tuzla'da 5.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 11. İcra Dairesi, Tuzla Orhanlı Mahalle'sinde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 224 bin 414 TL olarak belirlendi.

Taksim Petek Residence projesinde metrekaresi 7 bin dolara!

Farklı mimari tasarımlar ve geliştirdiği özgün projeler ile gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından DAP Yapı, Taksim’deki yeni projesi Taksim Petek Residence’yi tanıttı.

Auf Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Auf Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Neci Petek Auf tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Sarıyer, Yeniköy Mahallesi, Köybaşı Caddesi'nde kuruldu.

Rimaks Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Rimaks Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, 11 milyon 283 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta 2016'da Tuzla, Aydınlı Mevkii İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi'nde kuruldu.

Petek Deri, Gayrimenkul Proje Geliştirme şirketi kurdu!

Sanayi sektöründen inşaata yatırım yapan firmalar konusundaki tartışma devam ederken, geçen hafta bir şirket daha gayrimenkulün yolunu tuttu. Petek Deri, emlak projesi geliştirmek için bir şirket kurdu.

Petek Taahhüt Gayrimenkul Proje Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Petek Taahhüt Gayrimenkul Proje Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Saraçkardeşler Yönetim Kurulu Başkanlığı, İsmet Saraçkardeşler, Korhan Saraçkardeşler Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 23 Ekim tarihinde kuruldu.

Petek Deri gayrimenkul şirketi kurdu Haberi

Petek Deri gayrimenkul şirketi kurdu

Sanayi sektöründen inşaata yatırım yapan firmalar konusundaki tartışma devam ederken, geçen hafta bir şirket daha gayrimenkulün yolunu tuttu. 


1855 yılından bu yana deri sektöründe faaliyet gösteren Petek Deri, emlak projesi geliştirmek için bir şirket kurdu. 


Petek 1855'in başındaki Mustafa, İsmet ve Korhan Saraçkardeşler'in yönetimini oluşturduğu ve Petek Taahhüt Gayrimenkul Proje Geliştirme şirketi adı verilen yapının faaliyet konusu ise 'gayrimenkul imal ve inşası, ticareti, alımı-satımı, kiralanması, kiraya verilmesi ve bunlar üzerinde her türlü projeler oluşturulması ve işletilmesi' olarak...