29 / 04 / 2024

Petek Deri

Petek Deri

Sanayi sektöründen inşaata yatırım yapan firmalar konusundaki tartışma devam ederken, geçen hafta bir şirket daha gayrimenkulün yolunu tuttu. Petek Deri, emlak projesi geliştirmek için bir şirket kurdu.

Dap Yapı Taksim Petek Residence'ta ramazan fırsatı!

DAP Yapı Taksim Petek Residence projesi, bu eşsiz projeden ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları çok avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan Ramazan Kampanyası ile buluşturuyor.

Taksim Petek Residence Dap Yapı kampanyası!

Taksim Petek Residence Dap Yapı kampanyası kapsamında 72 aya kadar sıfır faizle taksit fırsatı sunuluyor. Dap Yapı projesi Taksim Petek Residence'ta teslimler hemen yapılıyor...

Dap Petek Residence hemen teslim olarak satışa çıktı!

Dap Yapı, farklı mimarideki projelerine bal peteğini ekledi. Taksim'de yer alan Petek Residence hemen teslim olarak satışa çıktı. Sıfır faizle 72 ay vade yapılıyor

İnci Deri'nin hedefi 140 mağazaya ulaşmak!

İNCİ Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş 2017'de 100'üncü yılını kutlayacak olan markalarının yeni hedeflerini anlattı. Kızıltaş, "2016 için İnci Deri'nin büyüme hedefi yüzde 30. Önümüzdeki yıl 140 mağazaya ulaşacağız" dedi.

Taksim Petek Residence'den 3 ay içinde teslim daireler!

DAP Yapı imzası taşıyan Taksim Petek Residence projesi'nde konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1'den oluşurken yüzde 58'i lansman öncesinde satıldı.

Petek Dinçöz'ün hayranına konut dokunulmazlığını ihlal davası açıldı!

Tekneyle geldiği tarihi yalının bahçesine girip, Petek Dinçöz'ü arayan Ermenistanlı Argam A. hakkında "konut dokunulmazlığını ihlal" davası açıldı.

Dap Petek Residence Taksim ev fiyatları!

Dap Petek Residence Taksim ev fiyatları 749 bin dolardan başlıyor. Taksim'de yer alan Dap Petek Residence projesi 2 ay içerisinde teslim ediliyor...

Taksim Petek Residence projesinde metrekaresi 7 bin dolara!

Farklı mimari tasarımlar ve geliştirdiği özgün projeler ile gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından DAP Yapı, Taksim’deki yeni projesi Taksim Petek Residence’yi tanıttı.

Dap Yapı Petek Residence Taksim ödeme şartları!

Dap Yapı Petek Residence Taksim ödeme şartları kapsamında 50 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor. Dap Petek Residence Taksim'de metrekare birim fiyatı 6 bin 500 dolardan başlıyor...

Dap Petek Residence lansmanı 14 Nisan'da!

DAP Yapı'nın Dap Petek Residence projesinin lansmanı 14 Nisan Perşembe günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Petek Yıldız Yapı ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Petek Yıldız Yapı ve Kuyumculuk Limited Şirketi, Ahmet Erdal Yıldız tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Esenler, Havaalanı Mahallesi, Taşocağı Caddesi' nde kuruldu.

Taksim Petek Residence, 100 konutluk projelerle eşdeğer!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Dap Yapı imzası taşıyan Taksim Petek Residence projesini değerlendirdi. 100 konutluk projelerle eşdeğer tutulan projede teslimler 6 ay sonra.

Taksim Petek Residence Projesi'nin 10 yılda kendini amorti etmesi planlanıyor!

Dap Yapı’nın 6 ay sonra teslim olacak projesi Taksim Petek Residence, 200 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip. 132 üniteli proje aslında bu köşede daha önce tanıttığım projelere nazaran daha küçük diye tanımlanabilecek bir iş.

Petek Deri Haberi

Petek Deri

Sanayi sektöründen inşaata yatırım yapan firmalar konusundaki tartışma devam ederken, geçen hafta bir şirket daha gayrimenkulün yolunu tuttu. 


1855 yılından bu yana deri sektöründe faaliyet gösteren Petek Deri, emlak projesi geliştirmek için bir şirket kurdu. 


Petek 1855'in başındaki Mustafa, İsmet ve Korhan Saraçkardeşler'in yönetimini oluşturduğu ve Petek Taahhüt Gayrimenkul Proje Geliştirme şirketi adı verilen yapının faaliyet konusu ise 'gayrimenkul imal ve inşası, ticareti, alımı-satımı, kiralanması, kiraya verilmesi ve bunlar üzerinde her türlü projeler oluşturulması ve işletilmesi' olarak...