30 / 07 / 2024

petkim in karı nekadar

petkim in karı nekadar

Petkim Petrokimya Holding A.Ş, 2013 yılı dokuz aylık finansal sonuçlarına ilişkin basın bültenini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklama ile bildirdi. Basın bülteni haberimizde...

Kiralıkta son nokta: 1,5 yıldır satamadığı evini peşin karşılığı 1 yıllığına kiraya verdi! Tahliye taahhütü aldı

Kiralara 2 yıl uygulanan yüzde 25 zam sınırlaması konut ev sahibi ve kiracıları karşı karşıya getirerek, konut krizini büyüttü. Ev sahipleri kiracılarda aradıkları şartları artırdı. Analist Kadir Koçak, 1,5 yıldır satamadığı evini 1 yıllık peşin karşılığında kiraya verdiğini duyurdu.

İslam Memiş'ten altın için son dakika uyarısı geldi: Aman dikkat, yalnızca 2 gününüz kaldı!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş bu kez de 'bayram tatilindeki' altın ve borsayla ilgili değerlendirmeler yaptı. İslam Memiş açıklamasında altın ve gümüş için kar satışı öngörüsünden bulunurken perşembe gününü işaret ederek önemli uyarılar yaptı.

HSBC'den Çin'deki konut krizine çözüm önerisi!

Çin'in karşılaştığı konut krizini çözebilmek için HSBC analistlerinden öneri geldi. Analistlere göre kapsamlı bir plan ile mülkleri düzenli bir şekilde satma veya kiraya işlemlerini yönetecek ulusal düzeyde bir kuruluş içermeli.

Meteoroloji alarm verdi! Yurtta 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında, yeni hava durumu raporunda Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu için kar yağışı uyarısı yapıldı. yapılan açıklamada, yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu çevrelerinde çok kuvvetli olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

Bakan Özhaseki’den kentsel dönüşüm yasasının rant için çıkarıldığı iddialarına çok konuşulacak yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kentsel dönüşüm yasasının rant için çıkarıldığı iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Ne hızlı ne alelacele ne de herhangi birisine rant sağlamak için yapılmış bir kanundur. Bu, ülkenin birikimi olan bir kanundur” dedi.

IMF küresel ekonomi için 'karışık bir tablo' çiziyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF), küresel ekonominin ilk çeyrekte büyüme tahminlerini biraz geride bıraktığını, ancak verilerin, yavaşlayan ivme belirtilerinin yanı sıra direnç görülen alanlarla karışık bir tablo gösterdiğini bildirdi.

Milli gururumuz TOGG için çıkacak! Dünyada bir ilk olacak!

Türkiye'nin otomobili girişim grubu (TOGG) Trumore uygulamasını yarın iOS, Android ve Huawei cihazlar için çıkarıyor. 

Akıllı telefonlar için çıkarılabilir piller geri döndü!

Avrupa Birliği, elektronik cihazlar için yeni bir pil standardı getirmeye hazırlanıyor. Bu sayede, çıkarılabilir bataryalar geri dönebilir.

Düşük faizli konut kredisi için geri sayım başladı! 

Dar gelirliler için çıkarılan 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinden sonra şimdi de orta gelirlilerin konut sahibi olabilmesi adına kredi kampanyası için geri sayım başladı...

En yeşil kombi için karşılaştırmalı en iyi seçenekler! 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yüzde 85 geri dönüştürülebilir malzemeden üretilen kombinin en yeni teknolojisi Vaillant Green IQ’nun özellikleri ve karşılaştırmalı fiyatlarını topladık.

Yabancıya konut satışına niçin karşı olunmalı? 

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Yabancıya konut satışına niçin karşı olunmalı?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm projesi için karşı komite kurulacak!

İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için bölge sakinlerinden Güzeltepe Kentsel Dönüşüm halk komitesini kurma kararı alındı.

Yeşil GYO kar payı dağıtacak mı?

Yeşil GYO tarafından 2020 yılı faaliyetleri sonucunda SPK mevzuatına göre (241.362.069) TL Zarar, Yasal kayıtlara göre de (120.982.097) TL Zarar oluştuğu için kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi.

petkim in karı nekadar Haberi

petkim in karı nekadar


Petkim'den yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin 2013 yılı dokuz aylık finansal sonuçlarına ilişkin basın bülteni ekte yer almaktadır. 


Basın bülteni için