03 / 05 / 2024

Petkim Lojmanları

Petkim Lojmanları

Petkim lojmanlarının bulunduğu arazi ile ilgili yapılacak olan imar planı değişikliği, İzmir Şehir Plancıları Odası'nın yaptığı başvuru üzerine İzmir İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Petkim Aliağa lojmanları arazisi konut ve ticari alana dönüşecek!

PETKİM; lojman alanı olarak kullanılan Aliağa'daki 1.18 milyon metrekarelik arazide konut, ticaret ve turizm alanları olacak şekilde imar planı değişikliği için başvuruda bulundu.

Petkim Lojmanları arazisi konut ve ticari alana dönüşecek!

Petkim; lojman alanı olarak kullanılan Aliağa'daki 1.18 milyon metrekarelik arazide konut, ticaret ve turizm alanları olacak şekilde imar planı değişikliği için başvuruda bulundu..

Seyrantepe'deki polis lojmanları yeniden yapılacak! İhaleyi DAP Yapı'nın iştiraki Eltes İnşaat kazandı

İstanbul Seyrantepe'deki polis lojmanları, önce TOKİ'ye sonra Emlak Konut'a geçtiği duyuruldu. Buna göre, değerli arazisi ranta açıldı ve lüks konutlar yapılması için ihale ile bir şirkete verildi. 

Ankara Keçiören'de taksitle satılık lojmanlar! 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Aşağı Eğlence, İncirli ve Ayvalı mahallelerinde yer alan lojmanları satıyor. Konutların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor...

Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Lojmanları için yıkım kararı!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Beşiktaş Etiler’deki Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar lojmanlarının yıkılması konusunda ön mutabakata vardı.

Boğaziçi Üniversitesi'nden Uçaksavar Lojmanları açıklaması! 

Boğaziçi Üniversitesi, Uçaksavar Kampüsü’nde bulunan lojmanlar için 2012'de depreme dayanıksız raporu verildiğini açıkladı. 

Beşiktaş’taki askeri lojmanların planları değiştirildi: AVM ve rezidans mı yapılacak?

Jandarma Genel Komutanlığı’nın TOKİ’ye devrettiği Beşiktaş Ortaköy’deki askeri lojmanların olduğu yaklaşık 20 dönümlük arazinin imar planları Emlak Konut GYO tarafından değiştirildi. Arazide, AVM, otel ve rezidans inşa edilebilecek. 

Keçiören'de eski lojmanlar yıkılıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kalaba'daki lojmanlarımızda 3 tane binamız var, burayı yıkıyoruz. Şehrimize büyük bir rekreasyon alanı daha kazandırıyoruz" dedi.

Bursa'da Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait lojmanların satışı TBMM gündeminde!

Bursa Balabanbey Kalesi'nin bulunduğu arazi içinde kalan Milli Eğitim Müdürlüğüne ait lojmanların satışı için bölgenin tescil kaydının kaldırılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar halka açılıyor!

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar, halka açılıyor. Ekrem İmamoğlu'nun 'Sırf bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız' dediği başkanlık konutu ve villalar, İBB İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü olarak kullanılacak.

Zeytinburnu'nda millet bahçesi için askeri lojmanların yıkımına başlandı!

Zeytinburnu'nda 55 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan millet bahçesi yerinde bulunan askeri lojmanların yıkımları başlandı.

Garanti'den kamu lojmanlarından ev alacaklara özel kredi!

Garanti BBVA, amuya ait lojmanların ihale yoluyla satışında yüzde 0,95 faiz oranıyla konut kredisi kullandırıyor. 

Garanti BBVA Mortgage’dan kamu lojmanlarından ev almak isteyenlere özel kredi!

Mortgage Uzmanı Garanti BBVA Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nün bankalarla yaptığı protokol çerçevesinde, lojmanların ihale yoluyla satışında konut kredisi kullandırıyor...

İş Bankası'nda kamu lojmanlarına yüzde 0,95 faiz oranıyla ev kredisi! 

Türkiye İş Bankası, kamuya ait lojmanların ihale yoluyla satışında ev kredisi kullandırılmasına yönelik anlaşma yaptı. İş Bankası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile protokol imzaladı...

Kamu lojmanlarına ne kadar zam geldi? 

Kamu lojmanlarının 2020 yılı kira bedelleri açıklandı. Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Emlak Genel Tebliğiyle duyurulan kira bedellerine ne kadar zam yapıldı?

Petkim Lojmanları Haberi

Petkim Lojmanları

Petkim'in Aliağa’daki hali hazırda lojman alanı olarak kullanılan yaklaşık 1,2 milyon metrekarelik arazisi ile ilgili içerisinde konut, ticaret ve turizm alanı olacak şekilde yaptığı imar planı değişikliği İzmir Şehir Plancıları Odası'nın yaptığı başvuru üzerine İzmir İdare Mahkemesince iptal edildi. Petkim Petrokimya Holding A.Ş. tarafından, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan duyuruda, “23.06.2015 tarihli özel durum açıklamamızda belirttiğimiz, hali hazırda ağırlıklı olarak lojman alanı olarak kullanılan İzmir ili Aliağa ilçesindeki 1.177.000 metrekarelik arazimiz ile ilgili içerisinde konut, ticaret ve turizm alanları olacak şekilde imar planı değişikliği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aleyhine açılan dava neticesinde İzmir İdare Mahkemesi’nce iptal edilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

BAKANLIK ONAYLAMIŞTI

23 Haziran 2015 Salı günü Petkim'in KAP’a yaptığı açıklamada, "11 Mart 2015 ve 11 Mart 2015 tarihli açıklamalarımızda belirttiğimiz;...