04 / 05 / 2024

Petkim Turan Alem

Petkim Turan Alem

Seçim öncesindeki büyük ihalelerden biri daha tamamlanıyor. Bugün saat 14:00'te Ankara'da yapılacak ihaleyle İstanbul'daki en önemli şehiriçi arsalardan biri daha satılacak. Kazak şirketi Turan Alem Bank, ihalenin 28 katılımcısından biri oldu.

Ergün Turan, şehirleri geleceğe taşımak istiyor!

TOKİ Başkanı Turan, 'Tek amacımız şehirlerimizi geleceğe taşımak, geleceğin Türkiye'sinde modem şehirler kurmak' dedi. Turan, şehirleri geleceğe taşımak, geleceğin Türkiye'sinde modern şehirler kurmak istediklerini belirtti.

Ergün Turan Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi alanında incelemelerde bulundu!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Uşak’ta uygulanan kentsel dönüşüm projesinin, Anadolu kentlerine örnek teşkil edecek çok özel bir proje ve yerinde kentsel dönüşümün en iyi örneklerinden biri olduğunu ifade etti.

Mehmet Ergün Turan: TOKİ vatandaşlarla barışık bir kuruluştur!

TOKİ Başkanı Turan: ''TOKİ'nin, belli projelerden kaynaklanan dava yükleri olmuş. Bunun üzerinden bir spekülasyon oluşturulmaya çalışılıyor. TOKİ vatandaşlarla barışık, onlar için dost eli bir kuruluştur''

TIC Turan Uluslararası Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

TIC Turan Uluslararası Enerji Yatırım Anonim Şirketi 9 Şubat 2015'te 100 bin TL sermaye ile, Sarıyer 'de, Alıakbar Mehrabian Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı 'nda kuruldu.

İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nde sıra Turan'da!

İzmirliler’in denizle ilişkisini güçlendirmek amacıyla Körfez’i kıyılarıyla birlikte tasarlamayı hedefleyen “İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi” kapsamında sıra Turan ile Yeni Kent Merkezi arasında uzanan 8 kilometrelik kıyı şeridine geldi.

Mehmet Ergün Turan Aksaray'da kentsel dönüşüm incelemesi yaptı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M.Ergün Turan ve beraberindeki heyet, Aksaray'a gelerek Kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir dizi incelemelerde bulundu.

Burak Turan Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Turan Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Burak Şahin, Kamil Çoşkun Turan tarafından Sarıyer, Reşitpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Petkim Ar-Ge merkezi açıldı!

Petkim Ar-Ge merkezi açıldı. Petkim’den teknolojiye yatırım. 2003’te İzmir Aliağa’ya taşınan Ar-Ge birimi, 50 yıla ulaşan bilgi birikimi ve tecrübeli insan kaynağını tek çatı altında topladı.

Mustafa Kemal Turan: Türkiye'de imar hukuku yok!

Balçova Arsa Mağdurları Avukatı Mustafa Kemal Turan 40 yıldır İzmir'de yapılan imar hukuksuzlukları ile savaştıklarını söyledi. Turan, "Seçimlerden önce bütün adaylar gelirler, sorunumuzu dinlerler, tapu sorununun ortadan kaldırılacağını söylerler'' dedi.

Mehmet Ergün Turan Elazığ ve Bingöl’de incelemelerde bulundu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Elazığ ve Bingöl’de incelemelerde bulundu. Turan, Bingöl’deki incelemelerini Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile birlikte gerçekleştirdi.

Astrolog Zeynep Turan'dan Narlife için 2015 burç yorumları!

Ünlü Astrolog Zeynep Turan, 2015 yılında sizleri nelerin beklediğini tek tek yorumladı. Biz de tüm burçlara şans dolu bir yıl dileriz! İşte Astrolog Zeynep Turan'dan Narlife için 2015 burç yorumları...

Mehmet Ergün Turan'dan Cumhurbaşkanlığı Sarayı açıklaması!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na yönelik eleştirilere yanıt vererek, “Bu bina, Cumhuriyet tarihinin en önemli mimarlık eseri. Gelecek nesiller övünç duyacak. Şahsa ait değil, devletin malı” dedi.

Mehmet Ergün Turan Yayladağı'nı ziyaret etti!

TOKİ Başkanı Ergün Turan Yayladağı ilçesine geldi. Yayladağı Belediye Babanı Mehmet Kalkan'ı da ziyaret eden Ergün, toplu konutların yapılacağı araziyi beğendiklerini, gelecek yıl mayısta inşaatların temelinin atılacağım kaydetti.

Petkim Turan Alem Haberi

Petkim Turan Alem

İhale için, şimdiye kadar aralarında yabancıların da bulunduğu 28 firma şartname aldı. Şartname alan firmaların 14'ünde yabancı ortak bulunuyor. İstanbul'da lüks konut inşaatlarıyla adını duyuran Emrullah Turanlı yönetimindeki Taşyapı İnşaat ve Zorlu Grubu daha önce bu ihaleyle ilgilendiklerini ve dosya aldıklarını ifade etmişlerdi. Adı açıklanmayan ama ihale için dosya alan yeni bir isim ise dün geç saatlerde ortaya çıktı. Kazak şirketi Turan Alem Bank, ihalenin 28 katılımcısından biri oldu. Daha önce Şekerbank'ı, geçtiğimiz günlerde de PETKİM'i alan Kazak şirket şimdi de Seyrantepe tesislerini inşa etme karşılığında 35 bin metrekarelik alana sahip Ali Sami Yen arazisini istiyor.

250 MİLYON $'A SATILIR MI

Uzmanlar, Ali Sami Yen arazisine 150 milyon dolar...