07 / 05 / 2024

Petra Ecclestone ve James Stunt

Petra Ecclestone ve James Stunt

Formula 1 başkanı ve CEO’su Bernie Ecclestone'un kızı Petra ve damadı James Stunt boşanma davası açtı. Petra, James'in Londra'daki 341.1 milyon TL'lik evi için dava açtı.

Petra Kent Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Kent Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Anli tarafından kuruldu.

Petra Doğal Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Doğal Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   50 bin TL sermaye bedeli ile ALİ KARATAŞ ve Burak Şevki Topcu tarafından kuruldu.

Petra Art Design İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Art Design İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Seçkin Akkuş ve Vedat Yıldız ortaklığında kuruldu.

Petra Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim İnce tarafından kuruldu.

Petra Mağazacılık Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Petra Mağazacılık Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Üstün tarafından kuruldu. 

Petra Ecclestone Los Angeles'taki evini rekor fiyatına sattı!

Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone'un 30 yaşındaki kızı Petra Ecclestone, Los Angeles'taki evini 107 milyon dolara sattı.

Petra Seyahat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Seyahat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan  Taçar ve Aslı Hayriye Taçar ortaklığında kuruldu. 

Petra Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Heybet Dündar ve Yüksel Acar ortaklığında kuruldu.

Petra Blan Seyrantepe'de 295 bin TL'ye! Yeni Proje!

Haziran 2019’da konut teslimleri yapılması planlanan Petra Blan Evleri'nde 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri sunuluyor. Projede aylık 1.390 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor...

Petra Stunt'tan James Stunt'a 341.1 milyon TL'lik ev davası!

Formula 1 başkanı ve CEO’su Bernie Ecclestone'un kızı Petra ve damadı James Stunt boşanma davası açtı. Petra, James'in Londra'daki 341.1 milyon TL'lik evi için dava açtı.

Petra Stunt'ın Los Angeles'taki malikanesi 200 milyon dolara satışta!

Formula 1 patronu milyarder Bernie Ecclestone'un kızı Petra Stunt, Los Angeles'ın en büyük ve pahalı evi olarak anılan 123 odalı muhteşem "The Manor" adlı malikanesini satışa çıkardı.

Petra Koltuk Takımı ile sıcak bir karşılama!

İder Mobilya, Petra Koltuk Takımı ile evlerde sonbahar rüzgârı estiriyor. Yorucu metropol yaşantısında, gün boyu hayalini kurduğunuz konforlu ve sıcak ortamı sağlayan Petra Koltuk Takımı, yaşam alanlarınızı huzurla buluşturuyor.

Petra Konut İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Petra Konut İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Tanju Kara Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Nurettin Camekan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Eyüp'te kuruldu.

Petra Ecclestone ve James Stunt Haberi

Petra Ecclestone ve James Stunt

Formula 1 başkanı ve CEO’su Bernie Ecclestone'un 28 yaşındaki kızı Petra ve 35 yaşındaki milyarder işadamı eşi James Stunt boşanma davası açtı. 


Petra, üç çocuğunun babası James'i kendisine şiddet uygulamak ve uyuşturucu madde kullanmakla suçladı. 


5 milyar poundluk (22.7 milyar TL) servete sahip olan çiftin Londra'da sahip oldukları 75 milyon poundluk (341.1 milyon TL) malikanesi için mahkeme kararı çıkarıldı. 






Evlilik öncesi anlaşma yapmayan Petra ve James'in ABD'deki 200 milyon dolarlık (701.5 milyon TL) evi, 48 adet spor arabayı ve milyon dolarlık sanat eserlerini nasıl paylaşacağı...