07 / 07 / 2024

petrol devleri istanbula gelecek

petrol devleri istanbula gelecek

Amerikan Petrol Jeologları Derneği (AAPG-AmericanAssociation of PetroleumGeologists) tarafından her yıl düzenlenen uluslararası “ICE-International Conference andExhibition” konferansı,bu yıl 14-17 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak.

Ünlü bankalardan son dakika petrol açıklaması! Brent petrolde neler oluyor?

Küresel bankacılık devleri Morgan Stanley ve UBS, bu sene için ham petrol fiyatlarına ilişkin tahminlerini aşağı çekti. İşte merak edilen o ayrıntılar...

Petrol devleri İstanbul'a geliyor!

Amerikan Petrol Jeologları Derneği (AAPG-AmericanAssociation of PetroleumGeologists) tarafından her yıl düzenlenen uluslararası “ICE-International Conference andExhibition” konferansı,bu yıl 14-17 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak.

Aksel Hafriyat İnşaat Hayvancılık Petrol Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksel Hafriyat İnşaat Hayvancılık Petrol Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Selçuk tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.

İnpron İnşaat Madencilik Gıda Taşımacılık Petrol Bilişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnpron İnşaat Madencilik Gıda Taşımacılık Petrol Bilişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Haluk Filiz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu.

Kılıçbey Otelcilik Turizm İnşaat Lojistik Petrol ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçbey Otelcilik Turizm İnşaat Lojistik Petrol ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Halil Kılıç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da taşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Fitch Ratings: Petrol fiyatları yükselirse Türkiye'nin cari açığındaki iyileşme yavaşlayabilir!

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, "Eğer petrol fiyatları sert bir şekilde yükselirse ve bu seviye uzun süre devam ederse, Türkiye'de son aylarda cari açıkta gördüğümüz iyileşme yavaşlayabilir" dedi

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Ordu, Cemal Ordu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Bağcılar'da kuruldu.

Özçalış İnşaat Tekstil Otomotiv Elektrik Hırdavat ve Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özçalış İnşaat Tekstil Otomotiv Elektrik Hırdavat ve Petrol Ürünleri Limited Şirketi, Mehmet Çalışkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Küçükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Renk Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Park Inn Bay Radisson İstanbul Atatürk Airport Otel Şubesi açıldı!

Renk Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Park Inn Bay Radisson İstanbul Atatürk Airport Otel Şubesi, Cezmi Gerzen ve Mustafa Cengiz Gerzen Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Akdesen Asfalt Danışmanlık İnşaat Madencilik Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdesen Asfalt Danışmanlık İnşaat Madencilik Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enver Yeyrek tarafından 100 bin TL'lik sermaye il 9 Haziran'da Sultanbeyli, Sultown Sitesi'nde kuruldu.

OMV Petrol 5 adet arsa satıyor!

OMV Petrol 4 farklı İlde 5 adet arsa satılığa çıkardı. OMV Petrol İstanbul, Konya, Düzce ve Diyarbakır'da 5 adet arsa satıyor. Arsaların satışı 20 Haziran 2014 günü yapılacak.

Mican Yapı Petrol Otomotiv Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mican Yapı Petrol Otomotiv Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kürşat Mican tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da Gaziosmanpaşa, Gürsoy İş Hanı'nda kuruldu.

ZY Zümrüt Yapı İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZY Zümrüt Yapı İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aşkın Aslan, Zafer Çakır tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu.

petrol devleri istanbula gelecek Haberi

petrol devleri istanbula gelecek

Amerikan Petrol Jeologları Derneği (AAPG-AmericanAssociation of PetroleumGeologists) tarafından her yıl düzenlenen uluslararası “ICE-International Conference andExhibition” konferansı,14-17 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul’da yapılacak. Genel Başkanlığını Kadir Has Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Volkan Ş. Ediger ve ev sahipliğini Türkiye Petrol Jeologları Derneği’nin (TPJD) üstlendiği konferansa, Exxon Mobil Avrupa, Rusya ve Caspian Başkan Yardımcısı Rocky Becker, Suudi Aramco İcra Kurulu Başkanı Ibraheem Assaadan, Kuwait Foreign Petroleum Company’nin Başkan Yardımcısı Hosnia Hashim de katılıyor.


Kadir Has Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Başkanı Prof. Dr. Volkan Ş. Ediger konferansla ilgili şöyle bilgi verdi. “Konferans, sadece teknik düzeyde kalmamakta, dünyanın en büyük petrol şirketlerinin sahipleri ve üst düzey yöneticilerinin de ağırlandığı bir uluslararası petrol platformu niteliği taşımaktadır. Günümüz petrol endüstrisinin dünyanın en büyük şirketlerinden oluştuğu dikkate alındığında,...