10 / 05 / 2024

Peugeot yeni modelleri

Peugeot yeni modelleri

Peugeot yıl sonuna kadar 3 yeni modeli Türkiye’de pazara sürecek. Elektrikli e 2008, yeni 308 ve Expert Combi Van yollara çıkmaya hazırlanıyor. Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç Konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Peugeot Türkiye 12 ay vadeli sıfır faizli kredi kampanyası yapıyor!

Peugeot Türkiye, mayıs ayında binek otomobil yelpazesi ve hafif ticari araç modelleri için kampanya seçeneklerini otomobilseverlere sunacak. Firma, birçok modelini 12 ay vadeli sıfır faizli kredi imkanları ile satışa sunacağını açıkladı.

Dacia Duster'dan bile ucuza Volkswagen Yeni T-Cross ve Taigo fırsatı! Fiyatı görenler bayilere koşuyor!

Volkswagen, Türkiye'deki pek çok SUV tutkunun gözde modelleri arasında yer alan Yeni T-Cross ve Taigo modellerinin fiyatlarını açıkladı. Yeni T-Cross ve Taigo'nun bazı Dacia Duster modellerinden bile ucuz olduğu görüldü.

Fiat Fiorino'nun Nisan 2024 yeni fiyat listesi açıklandı, hem kampanya hem de 25 bin TL'lik yeni indirim geldi!

Otomotiv devi Fiat'ın en sevilen modelleri arasında yer alan Fiorino'nun Nisan 2024 fiyatları açıklandı. Fiat tarafından açıklanan yeni fiyat listesine Fiorino'ya hem 25 bin TL indirim hem de yeni bir kampanya geldi.

Peugeot 5008 fiyat listesi! Peugeot 5008 güncel fiyatları ne kadar oldu?

Sıfır kilometre otomobil piyasasında en fazla tercih edilen otomobil SUV modellerden biri olan Peugeot 5008 için yeni fiyat listesi duyuruldu. Buna göre, Peugeot 5008 fiyatları ne kadar oldu? İşte merak ile beklenen modelin fiyatı...

Peugeot'dan birçok modelinde nisan ayı kampanyaları!

Peugeot, nisan ayında müşterilerine çeşitli satın alma seçenekleri sağlıyor. Buna göre, yeni yıla girmemiz ile beraber birçok otomobil üreticisi, çeşitli kampanyalar ile karşımıza çıkıyor.

Peugeot 2008 SUV bu ay 0 faizle satılıyor! Peugeot 2008 SUV fiyatları ne kadar oldu? Sıfır araç alacaklara dev fırsat!

Yeni Peugeot 2008 SUV Mart fiyatları ve kampanyası açıklandı. Peki Peugeot 2008 SUV fiyatları ne kadar oldu? İşte 27 Mart 2024 fiyat listesi...

B sınıfı ehliyette yeni dönem! Arabaların modelleri genişletiliyor!

B sınıfı ehliyet için TBMM'ye bir düzenleme sunuldu. İddialara göre B sınıfı ehliyetin kapsamı genişletilecek. Peki B sınıfı ehliyeti olanları neler bekliyor? İşte yeni dönem...

Peugeot Suv 3008'de sıfır faiz avantajı! Peugeot Suv 3008 fiyatı ne kadar? Peugeot Suv 3008 22 Mart 2024 fiyat listesi 

Yeni otomobil sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber Peugeot'dan geldi. Peugeot Suv 3008'de sıfır faiz avantajı ile bayilerde satılmaya devam ediyor. Peugeot Suv 3008 ne kadar? Peugeot Suv 3008 kaç lira? 

Egea Cross'un Mart 2024 yeni fiyat listesi açıklandı! Tüm Cross'lara hem kampanya hem de 10 bin lira indirim geldi!

Fiat'ın en sevilen modelleri arasında başı çeken Egea Cross'un merakla beklenen Mart 2024 yeni fiyat listesi açıklandı. Tüm Cross'lara hem kampanya hem de 10 bin TL'lik indirim müjdesi geldi. 

Fiat Panda'ya Mart 2024'te tam 10 bin TL indirim geldi! Yeni bir sıfır otomobil almak isteyenler dikkat! 

Otomotiv devi Fiat merakla beklenen yeni fiyat listesini resmi internet sitesi üzerinden peş peşe açıkladı. Fiat'ın en sevilen modelleri arasında yer alan Panda'ya 10 bin TL indirim geldi. 

Peugeot yeni Elektrikli Peugeot 208'i satışa sundu!

Avrupa’nın B-HB segmentinde en çok satılan ve en fazla tercih edilen modeller listesinde en üst sıralarda yer alan PEUGEOT 208, yenilenmesinin ardından mart ayı itibarı ile Türkiye’de satışa sunulduğu kaydedildi.

Yeni Volkswagen Passat Türkiye’de satışa çıktı. İşte 2024 model Passat'ın fiyatı ve özellikleri!

Otomotiv devi Volkswagen'in en iddialı modelleri arasında yer alan Passat Türkiye’de satışa sunuldu. İşte yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin radarına giren modeller arasında yer alan 2024 model Passat'ın fiyatı ve özellikleri...

Yeni Peugeot SUV 2008'de bu aya özel 0 faiz fırsatı! İşte Peugeot 2008 fiyat listesi... 

Yeni Peugeot SUV 2008, yeni 3 pençe ışık tasarımı, yeni jantları ve daha iddialı bir duruş sağlayan yeni tasarımıyla göz dolduruyor. Peki Peugeot 2008 fiyatları kaç TL? İşte Peugeot 2008 6 Mart 2024 fiyat listesi...

Peugeot yeni modelleri Haberi

Peugeot yeni modelleri

Peugeot yıl sonuna kadar 3 yeni modeli Türkiye’de pazara sürecek. Elektrikli e 2008, yeni 308 ve Expert Combi Van yollara çıkmaya hazırlanıyor. Peugeot, bu sene satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedefliyor. 2022 senesinin son aylarına doğru Peugeot, binek otomobillerden olan yeni e- 2008 ve 308 modellerini ayrıca hafifi ticari araç olan Expert Van modelini de satışa sunacağını da açıkladı.

Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç, otomobil üretiminde önceliğin SUV modelleri olduğunun altını çizerek, “Satışlarımızın yüzde 50’den fazlası SUV’dan geliyor, gelmeye de devam edecek.

Hatchback’te yeni 308 ile beraber  güçlü hale geleceğiz. Hafif ticari atağımız bu sene devam edecek.  Elektrikli araç işine başlıyoruz. SUV 2008 ile ilk elektrikli aracımızın lansmanını yapmış olacağız” ifadelerini kullandı.

Ülkemizde Peugeot bayileri 2022 seni sonunda yüzde...