26 / 06 / 2024

Peymak Peyzaj kimin 

Peymak Peyzaj kimin 

Peymak Peyzaj ve Makina Anonim Şirketi Demet Gül tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Peymak Peyzaj ve Makina Anonim Şirketi kuruldu!

Peymak Peyzaj ve Makina Anonim Şirketi Demet Gül tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akasya Proje Mühendislik Ormancılık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akasya Proje Mühendislik Ormancılık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Budak ve Seda Ekmekçi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Ertuğrul Hatay, Betüla Peyzaj'a dava açtı!

HATKO AŞ'nin yönetim kurulu başkanı, eski FB'li yönetici Mehmet Ertuğrul Hataylı, Sarıyer Reşitpaşa'daki evinin bahçesinin peyzaj işlerini istediği gibi yapmayan şirkete dava açtı.

Kolay İnşaat ve Yapı Malzemeleri Elektrik Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolay İnşaat ve Yapı Malzemeleri Elektrik Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi, 35.Sokak'ta kuruldu.

Biriket İnşaat Harfiyat Otomotiv Orman Ürünleri Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biriket İnşaat Harfiyat Otomotiv Orman Ürünleri Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Karakurt tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

AYD Peyzaj Yapı Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AYD Peyzaj Yapı Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fatih Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi, Emirhan Caddesi, Barbaros Sokak'ta kuruldu.

Garanti Merkezi Yapı İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Garanti Merkezi Yapı İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Okan Çam Şube Müdürlüğü'nde 20 milyon TL sermaye ile 10 Şubat'ta Ümraniye, Esenşehir Mahallesi, Füsun Sokak'ta açıldı.

Berkay Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Altyapı Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkay Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Altyapı Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Meryem Tuncel tarafından 20 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Papatya Sokak'ta kuruldu.

TMMOB peyzaj mimarları odası ana yönetmeliği değişikliği!

TMMOB peyzaj mimarları odası ana yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, 8 Şubat 2016 tarihinde 29618 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik kapsamında yapılan değişiklikler...

Piramt Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piramt Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Ekinci tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Papatya Sokak'ta kuruldu.

Erka Spor İnşaat Mimarlık Peyzaj İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Spor İnşaat Mimarlık Peyzaj İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kanat tarafından 200 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölge 6.Caddesi'nde kuruldu.

TMÇ Sosyal Hizmetler Otomasyon Nakliye İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TMÇ Sosyal Hizmetler Otomasyon Nakliye İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Münevver Çakır tarafından 250 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

LZG Sosyal Hizmetler Otomasyon Nakliye İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LZG Sosyal Hizmetler Otomasyon Nakliye İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aziz Malkoç tarafından 250 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Peymak Peyzaj kimin  Haberi

Peymak Peyzaj kimin 

Peymak Peyzaj ve Makina Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Demet Gül tarafından kuruldu.

Peymak Peyzaj ve Makina Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında bahçe dizaynı ile ilgili olarak peyzaj çalışmaları yapmak, yaptırmak. Bu konuda kullanılan malzemelerin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve düzenleme kapsamı içinde proje hazırlamak, hazırlatmak,etüd yapmak, yaptırmak, danışmanlık hizmeti vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Peymak Peyzaj ve Makina Anonim Şirketi adres;  19 MAYIS MAH.TURABOĞLU SOK. H.YAZGAN İŞ M.NO:4/2...