19 / 07 / 2024

Peyman Ebrahimi

Peyman Ebrahimi

Power Trust İnşaat ve Turizm Tekstil ve Otomotiv Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Benham Bahgbani, Nergiz Tarzdeh ve Peyman Ebrahimi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu

Misho İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misho İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Peyman Kahen tarafından kuruldu.

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mıtra Moradı ve Peyman Faghan ortaklığında kuruldu.

Homeland Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Homeland Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Sanatıan ve Peyman Mohammadı ortaklığında kuruldu.

Pema İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pema İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahdi Asadzadeh ve Parisa Ebrahimi Heydarlou ortaklığında kuruldu.

Ortadoğu Elması Uluslararası İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadoğu Elması Uluslararası İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Sahar Pourmasoomı, Mahdi Moayed, Hamed Borojerdi, Eiman Einy ve Peyman Eyni ortaklığında kuruldu.

York Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

York Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Peyman Saatchı tarafından Gaziosmanpaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Peyman Kuruyemiş yabancılara satıldı!

Özel sermaye fonu Bridgepoint, Esas Holding’in iştiraklerinden Peyman Kuruyemiş'i satın aldı. Peki Peyman Kuruyemiş neden satıldı?

Esas Holding gıda sektörüne yöneldi!

Esas Holding Gıda Başkanı Babür Çelebi, gıda sektöründe büyümek için yeni arayışlar içinde olduklarını açıkladı. Sektörde fiyatların rasyonel seviyelerde olduğunu belirten Çelebi, Peyman’ın satışına yönelik adımlar atacaklarının sinyalini verdi.

Esas Gayrimenkul 2016'da 3 yeni AVM projesine başlayacak!

Bünyesinde Pegasus Hava Yolları, Peyman Gıda ve Ayakkabı Dünyası'nı da bulunduran Esas Holding, gayrimenkulu ana işkolu olarak belirledi. 2009'da Esas Gayrimenkul şirketi ile sektöre giriş yapan holding özellikle AVM yatırımlarına odaklanıyor.

Power Trust İnşaat ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Power Trust İnşaat ve Turizm Tekstil ve Otomotiv Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Benham Bahgbani, Nergiz Tarzdeh ve Peyman Ebrahimi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu

Peyman, Eskişehire 12 milyon euro yatırdı 2012'de taşınacak!

Eskişehirdeki yeni fabrika inşaatının bittiğini belirten Ayhan Güneş, Eylül ayında yeni fabrikaya geçmeyi düşünüyorduk ama üretim kaybı yaşamayalım diye taşınma işini 2012ye erteledik" dedi

Peyman Ebrahimi Haberi

Peyman Ebrahimi

Power Trust İnşaat ve Turizm Tekstil ve Otomotiv Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Benham Bahgbani, Nergiz Tarzdeh ve Peyman Ebrahimi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. Power Trust İnşaat ve Turizm Tekstil ve Otomotiv Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak,bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Power Trust İnşaat ve Turizm Tekstil ve Otomotiv Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Hasanpaşa, Dr. Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, No:37/6...