06 / 05 / 2024

Philip James Gunn

Philip James Gunn

Cloud 7 Otelcilik Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Philip James Gunn Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu.

Dünyanın en yüksek maaşlı çalışanı belli oldu!

Merkezi ABD'de bulunan yatırım bankası Morgan Stanley'in CEO'su James Gorman'ın maaşı 37 milyon dolara kadar yükseldiği açıklandı. Yapılan Açıklama doğrultusunda maaş bu sene içinde şimdiye kadar açıklanan büyük bir ABD banka şefine verilen maaş olarak belirtildi. 

Küresel piyasalar Fed’in güvercin mesajlarıyla rahatladı!

Fed Başkan Yardımcısı Philip Jefferson, artan tahvil getirilerini politika kararlarını verirken dikkate alacaklarını açıkladı. Fed’in faizde durma sinyali vermesi ile risk iştahı artarken hisse senetleri yükseliyor.

Trump'ın emlak imparatorluğuna yargı kararı: Dolandırıcılık yaptı!

ABD eski Başkanı Donald Trump yargı kararıyla sarsıldı. New York Başsavcısı Letitia James tarafından açılan sivil davada Trump'ın bankaları, sigortacıları ve başkalarını dolandırdığına karar verildi.

Yapay zeka istihdama etki ediyor! 2030 yılına kadar 55.000 işçi işten çıkacak

CEO Philip Jansen, fiber dağıtımını tamamladıktan, çalışma şeklini dijitalleştirdikten, yapay zekayı (AI) benimsedikten ve yapısını basitleştirdikten sonra BT'nin çok daha küçük bir iş gücüne güveneceğini söyledi.

James İnşaat Hafriyat Maden Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

James İnşaat Hafriyat Maden Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yazgülü Ergün tarafından kuruldu.

Bu olmadan Bitcoin'i alın!

Tanınmış kripto para analisti James Mullarney, Bitcoin'in (BTC) iki ana gösterge arasında olası bir geçişin ortasında büyük bir fiyat rallisine hazırlanabileceğini öne sürdü. 

2023'e yeni TV ile girmek ister misiniz? Hepsiburada'dan Philip TV'lere 36 ay taksit imkanı! 6 Ocak 2023 fiyat listesi

Hepsiburada'dan Philips 43PUS7956 43" TV'lere 36 aya varan taksit imkanı sunuyor. Televizyonunu yenilemek isteyenler bu habere bakabilir. Peki Philips 43PUS7956 43" TV ne kadar? İşte detaylar

Fed yetkilisinden piyasaları ters köşeye yatıracak açıklama

Piyasaları ters köşeye yatıracak Fed açıklaması. St. Louis Fed Başkanı James Bullard, Fed'in Aralık ayı toplantısında yapacağı faiz artırımına ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Philips ile kırışıklara elveda deyin! Philips Buhar Kazanlı Ütü7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye’de en çok beğenilen tüt markası olan Philip’in kazanlı ütüleri ile kırışıklıklara elveda deyin. Indirimli fiyatıyla sahip olabileceğiniz kazanlı ütüler, şimdi sizi bekliyor. Işte 7 Eylül 2022 fiyat listesi..

Jbc Baypas Ticari Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Jbc Baypas Ticari Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta James Banda tarafından kuruldu.

Jbc Baypas Ticari Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Jbc Baypas Ticari Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta James Banda tarafından kuruldu.

Jeffrey Epstein’ın Little St James adası 125 milyon dolara satılıyor!

Hapishanede intihar eden milyarder iş insanı Jeffrey Epstein'ın lüks bir ev inşa ettiği Little St James adası, 125 milyon dolar bedelle satışa sunuluyor. 

Rcif İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rcif İnşaat Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Philip Benito tarafından kuruldu.

Philip James Gunn Haberi

Philip James Gunn
Cloud 7 Otelcilik Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Philip James Gunn Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. 


Cloud 7 Otelcilik Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a) Birden çok bölümlü, kısa süreli/günlük konaklama yerlerine sahip, otel, hostel ve süitlerin geliştirilmesi, inşası, işletilmesi ve yönetilmesi, b) Şirket tarafından geliştirilen, inşa edilen, işletilen veya yönetilen otel, hostel ve süitlere ilişkin olarak, yiyecek-içecek, eğlence ve ilgili mevzuat altında düzenlenen diğer turizm ve konaklama hizmetlerinin sunulması. Şirket burada ifade edilen amacına ulaşmak adına, amacı ve konusu kapsamındaki bütün hakları eline alıp bütün yükümlülükleri üstlenebilir. Şirket ayrıca: a) Kendi iş faaliyetleri ve amaçları doğrultusunda ticari faaliyetlerde bulunabilir ve hizmet sağlayabilir. b) Kendi iş faaliyetleri ve...