10 / 05 / 2024

Philip White

Philip White

Gayrimenkul Franchise Şirketi Realogy, İkinci Kez En Etik Şirket Ödülüne Layık Görüldü

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Can Çetin tarafından kuruldu.

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behrouz Arıafar, Mehmet Demir ve Nader Razavı ortaklığında kuruldu. 

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi Fatih'te Mahsum Çakıl ve Oktay Özakdağ ortaklığında kuruldu.

Red White İnşaat Otomotiv Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red White İnşaat Otomotiv Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mesut Doğan tarafından kuruldu.

White City Living'ten Türk yatırımcılara özel avantajlar!

Londra’da yapımı devam eden "White City Living" özel lansman düzelendi. Düzenlenen lansmanda konutlar özel fiyat avantajlarıyla Türk yatırımcılara özel avantajlar sağlıyor.

White City Living Türk yatırımcılarla buluşuyor!

Londra’nın en prestijli projeleri arasında yer alan “White City Living” 25 Şubat tarihinde Türk yatırımcılarla buluşuyor…

White Tree İstanbul Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Tree İstanbul Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Çelik tarafından kuruldu.

White House Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White House Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Darya    Mırzaeı ve Vahid Rad tarafından kuruldu.

White Way Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Way Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Iman Pour Shakıba ve Mılad Pourshakıba ortaklığında kuruldu.

White Lotus Development Türkiye’deki yatırımcıyı KKTC’ye davet ediyor!

Son beş yılda Kuzey Kıbrıs’ın en iddialı projelerini hayata geçiren White Lotus Development, Türkiye’deki yatırımcıyı niş yatırım fırsatlarını değerlendirmek için KKTC’ye davet ediyor. 

White Services İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Services İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanan Hicazi ve Saad Saleh A Alazwari ortaklığıyla kuruldu.

White Lotus Valley Alternatif Tedavi Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

White Lotus Valley Alternatif Tedavi Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Niloufar Tarkan tarafından kuruldu.

Black And White Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Black And White Turizm Ticaret Anonim Şirketi  bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Saleh H.Y. Al Mahdi tarafından kuruldu.

Philip White Haberi

Philip White


46 ülkede 625 ofisi ile hizmet veren dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketi Sotheby’s International Realty’nin de içinde bulunduğu Realogy,  iş ahlakı konusunda uluslararası anlamda lider bir kurum olan Ethisphere Institute tarafından verilen “Dünyanın En Etik Şirketleri” ödülünde bu yıl da liderliğini korudu.


Realogy, dünyanın lider iş etiği düşünce kuruluşu Ethisphere Institute tarafından verilen “Dünyanın En Etik Şirketleri” ödülüne bu yıl da layık görüldü. Kendi alanlarında etik uygulamaları ile rakibi olan firmaları geride bırakan şirketlere verilen ödül için, bu yıl rekor sayıda başvuru yapıldı. Kurumsal şirket yönetimi, etik ve uygunluk programı, itibar, liderlik ve yenilik, kurumsal vatandaşlık ve sorumluluk ile etik ve uyumluluk yıllık planına yönelik iç iletişim stratejileri gibi alanlarda başvuru yapan Realogy, rakiplerini geride bıraktı.


Realogy’in Başkan’ı Philip White...