02 / 05 / 2024

picanto

picanto

Satışa sunulduğu 2004 yılından bu yanan otomobil severlerin çok tercih ettiği Kia Picanto’nun eylül ayı fiyat listesi açıklandı. İşte, Kia Picanto’nun 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bu haberi okumadan araba almayın! İşte Kia Picanto’nun 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Satışa sunulduğu 2004 yılından bu yanan otomobil severlerin dikkatin çeken Kia Picanto’nun eylül ayı fiyat listesi yayımlandı. İşte, Kia Picanto’nun 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kia eylül fiyatları açıklandı! Bu haberi okumadan araba almayın! İşte, Kia Picanto’nun 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sportif dış tasarımı ve benzersiz karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Kia Picanto, günlük hayatı tüm konforuyla yaşamak isteyenler için tasarlandı. İşte, Kia Picanto’nun 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kia, Mart 2024 fiyatlarını peş peşe açıkladı! İşte kampanyalı Sportage, Stonic, Picanto, Cerato, Bongo fiyatları!

Otomobil devi Kia yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği Mart 2024 fiyatlarını peş peşe  açıkladı. İşte kampanyalı Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları...

Kia, Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! İşte Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları!

Otomobil devi Kia merakla beklenen Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı. Peki Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları ne kadar?

Kia Picanto’nun kasım ayı fiyat listesi belli oldu! Picanto’ya son 3 ayda zam gelmedi!

Eylül ve ekim aylarında olduğu gibi kasım ayının da ilk günlerinde fiyat listelerini bir bir güncellemeye başlayan Kia, ilk olarak Picanto’nun fiyat listesini paylaştı. Sevilen modeli Picanto’nun güncel fiyatını resmi internet sitesinde paylaşan Kia, bu modele bu ay zam yapmadı.

Yılın müjdesi Kia’dan geldi! Picanto’ya son iki ayda hiç zam yapılmadı!

Uygun fiyatlarıyla Türkiye pazarında hatırı sayılır bir müşteri kitlesine sahip olan Kia, ekim ayı fiyat listesini yayımladı. Paylaşılan fiyat listelerine bakıldığında Kia’nın en çok tercih edilen Picanto modeline zam yapılmadığı görüldü.

Kia’dan bir müjde daha! Stonic modeline eylül ayında zam yok!

Kia, eylül ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe açıklarken, takipçilerini sevindirecek haberleri de beraberinde vermeye devam ediyor. Eylül ayı kapsamında Picanto ve Rio modellerine zam yapmayan Kia, Stonic modeline de zam yapmadığını açıkladı.

Kia’dan sevinçten uçuran haber! Picanto’dan sonra Rio modeline de zam gelmedi!

Kia’dan Rio modeline sahip olmak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Eylül ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini yenilemeye başlayan Kia, Picanto’dan sonra Rio’ya da zam yapmadı.

Kia Picanto’ya eylül ayında zam gelmedi! Picanto’da ağustos fiyatıyla yola devam!

Kia’dan Picanto modelini satın almak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Kia, Picanto’ya eylül ayında zam yapmadığını ve ağustos fiyatıyla satışlara devam ettiğini duyurdu.

Kia Picanto’ya tamı tamına 76 bin 913 TL zam geldi! Picanto’nun ağustos ayı fiyatı belli oldu!

Ağustos ayına girer girmez Kia’dan da zam haberi geldi. Kia, Picanto modeline tam 76 bin 913 TL zam yaptığını açıkladı.

Kia Picanto’ya üst üste iki zam birden geldi! Zamlar sonra Picanto’nun fiyatı resmen rekor kırdı!

Kia Picanto’ya bu ay peş peşe iki zam geldi. Önce 64 bin TL ve daha sonra ise 13 bin 87 TL zam gelen Picanto’nun yeni fiyatı görenleri resmen şoke etti. Peki, gelen zamların ardından Picanto’nun yeni fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Kia Picanto’ya bu ay 64 bin TL zam geldi! Picanto’nun yeni fiyatını görenler resmen küçük dilini yuttu!

Kia’dan Picanto modeline zam haber geldi. Temmuz ayı fiyatlarını açıklayan Kia, Picanto’ya tamı tamına 64 bin TL zam yaptığını duyurdu.

Kia Picanto’da şaşırtan fiyat! Hayatınızı kolaylaştıracak Kia Picanto’nun yeni fiyatı belli oldu!

Otomobil almak isteyen ancak hangi marka ve model otomobil alacağına bir türlü karar veremeyen kişiler için Kia’nın Picanto modeli adeta hızır gibi yetişiyor. Picanto’nun fiyatını merak edenler için yeni fiyatı belli oldu. Picanto’ya haziran ayı kapsamında sadece 12 bin TL zam geldiği görüldü.

Hayatın ritmini yakalamak isteyenlere Kia Picanto uygun fiyatlarla! Tamamen yenilenen Picanto'nun Mayıs zammı ne kadar

Diğer arabalara oranla, yedek parça ve bakım maliyetleri daha düşük olan Kia Picanto ayrıca yakıt tasarrufu sağlayan motor seçenekleri sunar ve yüksek yakıt verimliliği ile bilinir.  En çok tercih edilen Picanto 08 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

 Stil ve konfor arasında mükemmel bir denge sunan Kia Picanto! İşte Nisan ayı fiyatları!

Kia Picanto, sürüş keyfi, her zaman bağlantıda kalmanıza yardımcı olmak, otururken bir odanın konforunun tadını çıkarmak veya hareket halindeyken kesintisiz eğlence,  size her şeyi tek bir çatı altında sunuyor. İşte Kia Picanto'nun 03 Nisan 2023 fiyat listesi 

picanto Haberi

picanto

Koreli otomobil üreticisi Kia’nın ürettiği ve Türkiye’nin en merak edilen otomobil modelleri arasında olan Picanto için eylül ayına özel fiyatlar yayımlandı.

Sportif dış tasarımı ve benzersiz minimalist dizaynıyla rakiplerini kıskandıran Kia Picanto, günlük hayatı kolaylaştıran boyutlarıyla dikkat çekiyor.

Düşük yakıt tüketimi ve minimalist boyutuyla beğeni toplayan Kia Picanto, 4,2 inç supervision gösterge bilgi ekranı, 8 inç dokunmatik multimedya eğlence sistemi gibi kişiselleştirilebilir donanımlarıyla kullanım keyfi sunuyor.

Kia Picanto, dizaynıyla otomobil meraklılarının beğenisini cezbederken, önden çekişi ile muadillerinin bir adım önüne geçiyor. Picanto, katlanabilir koltuklarıyla 1010 litreye kadar artırılabilen 255 litrelik bagaj hacmiyle sunuluyor.

Peki Kia Picanto’nun teknik özellikleri neler? İşte, Kia Picanto’nun teknik özellikleri ve 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

KİA PİCANTO’NUN TEKNİK ÖZELLİKLERİ:

Silindir Hacmi 1197 cc

Maksimum Hız 172 km/s

Beygir Gücü 84...