03 / 05 / 2024

pilot bölgeler

pilot bölgeler

1998 yılında inşaat kooperatifleri ve büyük holdinglerin İstanbul'un toplu konut alanları olan Kurtköy ve Beylikdüzü'ne yaptığı yatırımlar, gayrimenkul fiyatlarını, yüzde 100'ü aşan bir hızla yükseltiyormuş.

Ekonomistten dönüşüm tepkisi: İstanbul'da acil bölgeler varken, KİPTAŞ kentin en sağlam bölgesine gitti!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay,  resmi X sosyal medya hesabından, KİPTAŞ Karanfilköy projesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Özonay, İstanbul'da acil bölgeler varken, KİPTAŞ'ın kentin en sağlam bölgesine gittiğini dile getirdi. İşte Özonay'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Ankara ve İstanbul'da taşınma oranları artıyor! İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Ünlü gayrimenkul fiyat endeksi sağlayıcısı REIDIN ve taşınma süreçlerini kolaylaştıran Enakliyat, İstanbul ve Ankara'da 2023 yılının 3. çeyrek dönemine dair Taşınma Hareketliliği Raporu'nu yayınladı. İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Dünyada deprem riski en düşük ülkeler ve bölgeler!

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerinden sonra dünyada deprem olmayan bir  olmadığı da merak ediliyor. Peki dünyada deprem olmayan bir bölge var mı? İşte dünyada deprem riski en düşük ülkeler ve bölgeler...

6 ildeki bazı bölgeler 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi!

Muğla, Antalya, Balıkesir, İstanbul, Sivas ve Bolu illerinde yer alan bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Beykoz'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, İstanbul'un Beykoz ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Meram 'Kentsel Tasarım Projeleri' için pilot bölge seçildi!

Konya'nın en gözde ilçesi Meram, 'Kentsel Tasarım Rehberleri Uygulama Projeleri' için pilot bölge seçildi.

İstanbul Tuzla'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

İstanbul İli, Tuzla ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31256 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tuzla'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

İstanbul İli, Tuzla ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31256 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Tarsus'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Mersin İli, Tarsus ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31256 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Silifke'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Mersin İli, Silifke ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31256 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kahramanmaraş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kahramanmaraş İli, Onikişubat ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31256 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gümüşhane'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Gümüşhane İli, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31256 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ayvalık'taki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31256 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

pilot bölgeler Haberi

pilot bölgeler



İstanbul'un toprağı altın


İstanbul'un iki gözde bölgesi Kurtköy ve Beylikdüzü'ne yapılan yatırımlar, gayrimenkul fiyatlarını, yüzde 100'ü aşan bir hızla yükseltiyor.


   İstanbul, gayrimenkul fiyat artışı sıralamasında yalnız Türkiye'de değil, dünyada da birinciliği oynuyor. Fiyat artışını belirleyen etkenlerin başında bölgeye yapılan yatırımlar, bölgenin konumu ve altyapı yatırımları yer alıyor. Haftalık Para Dergisi, ekonomik yönden büyük gelişme atağına geçen iki bölgeyi; Kurtköy ve Beylikdüzü'nü, iş dünyasının bu iki bölgedeki planlarını inceledi.

    Kurtköy, temeli yeni atılan havaalanı projesiyle, bugüne kadar iş yerinden çok ikametgah yeri olarak düşünülen bütün Anadolu Yakası'nı cazip hale getiriyor. Pendik Belediyesi sınırları içinde yer alan Kurtköy hava, deniz...