15 / 05 / 2024

Pimaş boru

Pimaş boru

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. şirket bünyesindeki yeni atamalarını yayınladı.

TANAP'a yerli boru!

TANAP'a yerli boru seçildi. AZERBAYCAN doğalgazını Avrupa’ya ulaştırmayı hedefleyen ‘Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’ ana hat boru ihalesinde ipi 6’sı Türk 7 firma göğüsledi.

TANAP‘ta boru hattının yüzde 80‘ini Türkler yapacak!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nde tarihi bir adım daha atıldı. TANAP ana hatları boru alım sözleşmeleri imzalandı. Yaklaşık 1800 kilometrelik boru için açılan ihalenin yüzde 80'ini Türk firmaları aldı.

TANAP boru hattı alım sözleşmesi imzalandı!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) ana boru hattı alım sözleşmesi imza töreninde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu projenin bir barış projesi olduğunu ve hat üzerindeki ülkelerle dostlukları pekiştireceğini söyledi...

Çelik boru sektöründe hammadde sıkıntısı yaşanıyor!

Çelik Boru İmalatçıları Derneği (ÇEBİD) verilerine göre; Ocak-Eylül 2014 döneminde sektörün ihracatı geçen yılın aynı dönemine göre miktar bazında yüzde 2,71 artışla 1 milyon 435 bin tona ve 1 milyar 205 milyon dolara ulaştı...

TANAP boru ihalesinde imzalar atıldı!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi ( TANAP ) imza töreninde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu proje ile dünyanın enerji üzerinden barış yüzyılı yaşayacağını söyledi.

TANAP'ın boru ihalesinde imzalar atılıyor!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi ’nde (TANAP) sona yaklaşılıyor. Azerbaycan doğalgazını Avrupa’ya taşıyacak TANAP projesinin boru hattı yapımında yerli firmaların rol oynaması planlanıyor.

Çelik boru sektöründe hammade sıkıntısı büyük!

Türk çelik boru sektörü; önemli ihracat pazarlarında yaşadığı sorunlara ek olarak hammadde temininde zorlanıyor ve ithal ürünlere uygulanan gümrük vergileri ile de maliyetler yükseliyor…

Özbal Çelik Boru 19,5 milyon USD'lik sipariş aldı!

Özbal Çleik Boru Sanayi Ticaret ve Taahhüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özbal Çelik Boru 19,5 milyon USD'lik sipariş aldı.

Çin-Rusya doğalgaz boru hattı projesinin Çin hattı onaylandı!

Dev projenin bir ayağı onaylandı. Çin-Rusya doğalgaz boru hattı projesi kapsamında, Çin sınırları içinde ülkenin kuzeydoğusundaki Heylongciang eyaletinden başlayacak hattın Şanghay kentine kadar uzanacağı belirtildi.

Erbosan Erciyas Boru pay alım teklif bilgi formunu yayınladı!

Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erbosan Erciyas Boru pay alım teklif bilgi formunu yayınladı.

Erbosan Erciyes Boru SPK başvurusu sonuçlarını yayınladı!

Erbosan Erciyes Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erbosan Erciyes Boru SPK başvurusu sonuçlarını yayınladı.

Paşa Boru Profil Metal ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Paşa Boru Profil Metal ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Soner Çelik, Gökhan Semiz tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de kuruldu.

Güney Kafkas Doğalgaz Boru Hattı'nın temel atma töreni düzenlendi!

Azerbaycan'da, Güney Kafkas Doğalgaz Boru Hattı'nın temel atma töreni düzenlendi. Törende hatta döşenecek ilk borunun üzerine imzalarını atan Aliyev ve diğer yetkililer, temele indirilen borunun üzerine toprak attı...

Pimaş boru Haberi

Pimaş boru

Pimaş tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizde Mali ve İdari İşler Koordinatörlüğü görevini yürüten Sayın  Ali Özçelik, Mali İşler ve Lojistik Grup Müdürlüğü görevini yürüten Sayın Hakan Aldinç, Teknik İşler Grup Müdürlüğü görevini yürüten Sayın Şükrullah Akkaya ve Pazarlama ve Satış Grup Müdürlüğü görevini yürüten Sayın Ferda Öztürk bugün itibariyle görevlerinden ayrılmışlardır. 


Yeni atamalar aşağıdaki şekilde yapılmıştır.


Mali ve İdari İşler Müdürü - Sayın Nurcan Güngör 

Fabrika Müdürü - Sayın Nuri Aslan 

Satış Pazarlama Grup Müdürü - Sayın Cem Korkmaz...