14 / 05 / 2024

pimaş sermayeye dolaylı yoldan sahip olanlar

pimaş sermayeye dolaylı yoldan sahip olanlar

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada sermayeye dolaylı yoldan sahip olanları açıkladı. Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş açıklaması haberimizin içinde yer alıyor...

Borsada 'dolaylı soygun' devam!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Borsada 'dolaylı soygun' devam" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 10 maddelik analizi...

Tapu senetleri sermayeye dönüşebilmeli!

Türkiye'de, 191 milyon 954 bin 270 tapu senedi mevcut. Yani kişi başına 2.3 tapu senedi denk geliyor. Fakat gayrimenkul yeteri kadar sermayeye dönüştürülemiyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, yapı kayıt belgelerinin de sermayeye dönüşebilmesi gerektiğini söyledi...

İstanbul Havalimanı 225 bin kişiye yeni iş kapısı olacak!

İstanbul Ekonomi ve EDAM araştırma merkezinin hazırladığı “İstanbul Havalimanı Ekonomik Etki Analizi” raporuna göre, 2025 yılında İstanbul Havalimanı’nı doğrudan ve dolaylı olarak 225 bin kişilik istihdam yaratacak..

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'deki hisse satışı ne durumda?

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Almanya Frankfurt'ta bulunan dolaylı iştiraki konumundaki Oswe Real Estate GmbH hisselerinin satışına ilişkin görüşmeler devam ediyor. 

Doğan, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi Orta Anadolu Otomotiv'e sattı!

Doğan Şirketler Grubu Holding, Trump Towers'ın ofis binası ve alışveriş merkezini dolaylı bağlı ortaklığı Orta Anadolu Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye sattı...

Yeni Havalimanı markamız olacak!

Cumhurbaşkanı Vekili Fuat Oktay yaptığı açıklamada "Yeni Havalimanı'nın ek olarak 225 bin kişiye doğrudan ve dolaylı istihdam yaratacağı öngörülmektedir. Yeni Havalimanımız prestijimiz olmasının ötesinde, markamız olacaktır." diye konuştu.

5 katlı 10 dairenin maliyeti 2019!

2019'da 5 katlı 10 daireli bir apartman inşa etmek isteyenlerin ortalama ne kadarlık bir sermayeye sahip olması gerekiyor? İşte 5 katlı 10 dairenin maliyeti 2019..

Atatürk Orman Çiftliği ve Orman Genel Müdürlüğü'nde düzenleme!

Atatürk Orman Çiftliği ile Orman Genel Müdürlüklerinin yapısında düzenlemeye gidildi. Düzenlemeye göre, satılacak gayrimenkullerin arazinin bilanço kıymetleriyle satış bedelleri arasındaki fark doğrudan doğruya yedek sermayeye eklenecek. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 225 bin kişi çalışacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "İstanbul Yeni Havalimanı'nda 225 bin kişi çalışacak, TÜPRAŞ'ın tam 45 katı. Dolaylı 1,5 milyon insana istihdam sağlanacak." dedi..

Sorunlu binalar sermayeye katılacak!

Ekonomist Dergisi'nden Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre, imar barışı yasasını çıkaran hükümet, kaçak yapıları yasal hale getirecek. Buradan 50-100 milyar TL arasında kazanç geleceği hesaplanıyor.

3. Havalimanı İstanbul'un dünyaya açılan kapısı olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı, 100 bin kişiye iş imkânı sağlayarak dolaylı etkilerle 1,5 milyon kişiye de gelir kaynağı sunmuş olacak. İGA İstanbul Yeni Havalimanı'nı 29 Ekim 2018'de açmaya hazırlanıyor. 

Enka İnşaat'ın esas sözleşmesinde 6 ve 27'nci maddeleri güncellendi!

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin sermayeye ilişkin 6. maddesi ve oya ilişkin 27. maddesi güncellendi.

Halil Avcı Şirketler Grubu prestijli projelere imza atıyor!

Halil Avcı Şirketler Grubu sadece Adana değil, dünya çapında 38 yıldır prestijli projelere imza atıyor. İnşaat, enerji, maden, ziraat ve turizm alanlarında oluşturduğu dolaylı istihdam ve yurt içi ile yurt dışı inşaat projeleriyle ülke ekonomisine güç katıyor.

pimaş sermayeye dolaylı yoldan sahip olanlar Haberi

pimaş sermayeye dolaylı yoldan sahip olanlar



Pimaş Plastik sermayeye dolaylı yoldan sahip olan gerçek ve tüzel kişiler için