17 / 05 / 2024

Pimaş şirket yetkilileri

Pimaş şirket yetkilileri

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri bağlantı kurulacak şirket yetkililerini açıkladı.

Ruhsar Pekcan 'İç Ticarette Dijital Dönüşüm Hamlesi'ni açıkladı!

Ticaret Bakanı Pekcan, MERSİS üzerinden yeni bir uygulama başlattıklarını belirterek, "Şirket yetkilileri ticaret sicili belgelerine ilişkin başvurularını elektronik ortamda yapabilecek ve harç bedellerini ödeyebilecek." ifadesini kullandı.

3. havalimanı’nın adı ‘İstanbul Havalimanı’ mı?

Sosyal medyada dolaşın tabela fotoğrafları Üçüncü Havalimanı'nın adının İstanbul Havalimanı olduğunu ortaya koyuyor. Şirket yetkilileri konuyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

Kadir Albayrak'a Türk Akımı bilgilendirmesi!

Türkiye Cumhuriyeti ile Rusya Federasyonu arasında imzalanan Türk Akımı Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin Deniz ve Kıyıköy bağlantısından sorumlu şirket yetkilileri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı proje hakkında bilgilendirdi

Pendik Malazlar arazisine KİPTAŞ konutları geliyor!

Pendik’te TEM bağlantı yolu üzerindeki Malazlar Kibrit Fabrikası arazisine konut izni çıkmadı. Şirket yetkilileri araziyi kat karşılığı KİPTAŞ'a verecek. İBB, KİPTAŞ'a 15 katlı konut için izin verdi.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin arazisi Taş Yapı'nın!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne okul arazisinin korunması için açtığı davalar sürmesine karşın İstanbul Valiliği, Taş Yapı’ya okulda çalışma yapabileceklerine ilişkin izin verdi. Şirket yetkilileri dün sabah erken saatlerde okula giderek ölçüm yaptı.

Simge İnşaat'tan Adalar Belediyesi'ne haciz!

Adalar Belediyesi'nde haciz şoku yaşandı. Belediyeden 20 milyonu aşkın alacağı bulunan bir inşaat firması, icra müdürü ve şirket yetkilileri ile belediyeye gelerek haciz işlemi başlattı.

Ümit Karan, Mersin Anamur Evleri’nden daire aldı!

Eski Galatasaraylı milli futbolcu Ümit Karan, Mersin Anamur’da yapımı süren Anamur Evleri’nden bir daire satın aldı. Şirket yetkilileri ve Ümit Karan satış sözleşmesini imzaladı.

Sinpaş GYO Suudi Arabistan'da şirket kuruyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yetkilileri, Suudi Arabistan'da gayrimenkul geliştiren çeşitli firmalardan teklif gelmesi üzerine Riyad'da bir şirket kurmaya karar verdi.

Kocaeli Dubai Port Limanı'nda sürpriz durdurma kararı!

Körfez Yarımca sahillerine inşa edilen Dubai Port’un uzun süredir devam eden davasında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Mahkemeden iptal kararı alan başkanlara karşı şirket yetkilileri temyiz başvurusunda bulundu ancak iptal kararı çıkmadı.

Pimaş Plastik'ten Gebze tesisi açıklaması!

Pimaş Plastik Türkiye'deki tek üretim tesisi olan Gebze İşletmesinin 31 Mart 2016 tarihi itibariyle faaliyetine son verilmesine ve kapatılmasına karar verdiğini dün KAP'a bildirmişti. Şirket bugün konuyla ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

Pelikan Hill Ihlamur Evleri yüksek kalite anlayışıyla inşa ediliyor!

Kameroğlu İnşaat tarafından inşa edilen Pelican Hill 2. etabın devam projesinin 2014 yılı başında yeni bir anlayışla tasarlandığını ifade eden şirket yetkilileri, Ihlamur evlerinin yüksek kalite anlayışıyla inşa edildiğini belirtti.

Yolanthe Cabau Fikirtepe'de inşaat reklamında oynayacak!

GS'nin Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Fikirtepe'deki inşaat firmasının reklam yüzü oldu. Adriana Lima ile Cabau arasında kararsız kalan şirket yetkilileri Fikirtepe'de anket yaptırdı.

Caprice Gold Maldivler inşa edilemeyecek!

Müfettişlerin hazırladığı rapora göre Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold Maldivler projesinde akrabası olan şirket yetkilileri dini duyguları istismar etti ve işleyen bir otel varmış gibi reklam vererek tüketicileri bilerek ve isteyerek aldattı.

Pimaş şirket yetkilileri Haberi

Pimaş şirket yetkilileri

Bağlantı kurulacak şirket yetkilileri:


Adı Soyadı Görevi


Hakan Aldinç Mali İşler ve Lojistik Grup Müdürü


Fikret Erdoğan Muhasebe Müdürü


Kadriye Turan Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi / Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi / Muhasebe...