12 / 05 / 2024

Pınar Crd Yapı adres 

Pınar Crd Yapı adres 

Pınar Crd Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Çördük tarafından kuruldu.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde kadın hastalıkları ve doğum hastanesi kurulacak!

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı bölgesi Tel Abyad'da yapımına başlanan kadın hastalıkları ve doğum hastanesinin 45 günde tamamlanması planlanıyor.

Pınar Crd Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Pınar Crd Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Çördük tarafından kuruldu.

Eda Taşpınar Mikonos'taki villaya 200 bin TL kira ödedi!

Eda Taşpınar Yunan Adası Mikonostan 4 aylığına 200 bin TL'lik villa kiralayarak tatil yapıyor. Taşpınar gelecek yıl adadan ev alacağını söyledi. 

Timur Savcı, Turunç Pınarı Koyu'nu 70 milyona satın aldı!

Ünlü dizinin yapımcısı Timur Savcı, Fethiye’deki Turunç Pınarı Koyu'nu satın aldı. Timur Savcı’nın bu araziye lüks bungalovlardan oluşan bir otel yapacağı söyleniyor.

Eskişehir Bektaşpınar'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi görev ve sorumlulukları çerçevesinde kırsal kesimde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipler son olarak Tepebaşı İlçesi’ne bağlı Bektaşpınar Mahallesi’nde çalışmalarına hız verdi.

Seyhan Pınar Mahallesi’ne kapalı semt pazarı yapıldı!

Pınar Mahallesi’nde Seyhan Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı semt pazarı düzenlenen törenle açıldı. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Semt pazarını 5 ay gibi kısa sürede yaptıklarını belirtti.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura sonuçları!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura sonuçları henüz açıklanmadı. 2+1 ve 3+1 dairelerin satışa çıkarıldığı projenin kura çekilişi Taşpınar Belediye Düğün Salonu'nda yapılıyor.

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ Evleri kura!

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ Evleri kura satışları yarın yapılacak. Konutların 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede yüzde 12 peşinat ile daire sahibi olunabiliyor.

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ kura tarihi!

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ kura tarihi belli oldu. 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan 163 tane dairenin satışa çıkarılacağı projede 180 aya varan vade yapılabiliyor.

Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları teslim edildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine kavuştu. Geçtiğimiz hafta başlayan anahtar teslimleri tamamlandı.

Pınar Crd Yapı adres  Haberi

Pınar Crd Yapı adres 

Pınar Crd Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Çördük tarafından kuruldu.

Pınar Crd Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi konusu:
İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri,...