04 / 05 / 2024

pınarbaşı mahallesi iştişare toplantısı

pınarbaşı mahallesi iştişare toplantısı

Pınarbaşı Mahallesi sakinleri ile Sincan Kültür Evinde istişare toplantısı yapan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, mahalle sakinlerinin kentsel yenileme ilgili sorularına yanıt verdi...

Ev sahiplerine son dakika uyarısı: 'Emsaller değişti, enflasyon var' diye fahiş artışlar yapan yandı!

Maliye kira geliri konusunda ciddi bir denetime start verdi. Avukat Oğuzhan Aslan, X sosyal medya hesabından kira geliri denetimi ile ilgili paylaşım yaptı ve "Kiracıların yakasına yapışıp emsaller değişti, enflasyon var diye fahiş artışlar yapan ev sahipleri yandılar" dedi. İşte gelen yorumlar...

Zam üstüne zam: Tüp fiyatları bir kez daha değişti

Tüp fiyatlarına bir kez daha değişti. Güncelleme sonrasında tüp fiyatlarındaki son durum gün yüzüne çıktı. İşte Aygaz, İpragaz, Bizimgaz tüp fiyatlarındaki son durum...

Altın yatırımcılarının ilgi odağı değişti! Resmen yeni dönem başlıyor!

Altın alıp, satan yatırımcılarının gözdesi değişti. Resmen herkes buna akın etmeye başladı. İşte detaylar!

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren parselasyon planı askıya çıkarıldı.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi yapıldı!

Kent genelinde metro projelerini hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesini gerçekleştirdi. Metro ihalesi için 7 firmadan teklif geldi. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi bugün!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için bugün ihale gerçekleştiriyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu yarın ihaleye çıkıyor!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için yarın ihaleye çıkıyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu 9 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kent genelinde metro yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için ilk ihalenin 9 Ağustos'ta yapılacağını açıkladı. 

Tuzla Tepeören Mahallesi'nin imar planları değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından afet riski için kentsel dönüşüm çalışmalarında kullanmak üzere rezerv alanı ilan edilen Tuzla Tepeören Mahallesi'nin imar planları değişti. 

Seyrantepe'deki 68 dönümlük arazinin imar planı değişti! 

Saraçhane'deki büyükşehir belediye binasının taşınması planlanan ve rezidans ve otel imarı verilen Seyrantepe'deki 68 dönümlük arazinin imar planı değişti. 

Ev alacaklar dikkat! Deprem tehlike haritası değişti!

Prof. Dr. Ali Osman Öncel, Türkiye'de deprem tehlikesinin değiştiğini ve 'deprem tehlike haritası'nın yenilendiğini açıkladı. Prof. Dr. Öncel, özellikle gayrimenkul satın alacakların belirli bölgelere yakınlığına göre değil, bina zemininin sağlamlığına göre tercih yapmaları gerektiğini kaydetti.

Konut almak isteyenlerin kriterleri değişti!

Konut alacak ve almayı düşünenler için kriterler değişti. Artık insanlar makete bakarak ev almak istemiyorlar. Görmek, denemek istiyorlar.

pınarbaşı mahallesi iştişare toplantısı Haberi

pınarbaşı mahallesi iştişare toplantısı
Sincan Belediyesi, "istişare toplantıları" geleneğini Pınarbaşı Mahallesi sakinlerini misafir ederek sürdürmeye devam ediyor. Sincan Kültür Evinde düzenlenen istişare toplantısında Sincan Belediye Başkam Doç. Dr. Mustafa Tuna; kısa, orta ve uzun vadeli projeleri ile ilgili bir sunumla mahalle sakinlerini bilgilendirdi. Sincan'a dair onca proje hakkında Başkan Tuna tarafından bilgilendirilen vaatndaşlann. projeleri büyük bir beğeni ve memnuniyetle karşıladığı gözlendi. Karşılıklı fikir alış verişi şeklinde gelişerek, Sincan'ın ihtiyaçları için teklif ve önerilerin sunulduğu programda Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, büyük bir dikkatle bütün önerileri değerlendirdi.

"Bu şehri birlikte yönetiyoruz" diyerek sivil yapılanmanın önemine değinen Başkan Tuna: " İstişare toplantılarımızda her zaman Sincan'ımız için en doğru adımlan belirleyip, beklentiler odağında insanımız için yenilikler ortaya koymaya çaba gösteriyoruz. Bu bizim belediyecilik anlayışımızın bir...