04 / 05 / 2024

pınarbaşı mahallesi kentsel dönüşüm

pınarbaşı mahallesi kentsel dönüşüm

Pınarbaşı Mahallesi sakinleri ile Sincan Kültür Evinde istişare toplantısı yapan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, mahalle sakinlerinin kentsel yenileme ilgili sorularına yanıt verdi...

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

O ilde 9 adet arsa satılıyor! Konut imarlı arsa alma fırsatını kaçırmayın! 

Balıkesir Edremit Belediyesi, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Pınarbaşı Mahallesi'nde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Edremit'te yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri tek tek açıklandı. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

Konya'da 24 taksitle KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Aşağıpınarbaşı Mahallesi'nde yer alan arsayı 24 taksitle satışa çıkadı. 

TOKİ Kayseri Pınarbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Konya Büyükşehir Belediyesi 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor! 

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Yukarıpınarbaşı Mahallesi'nde bulunan 18 konut imarlı arsayı 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

pınarbaşı mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

pınarbaşı mahallesi kentsel dönüşüm
Sincan Belediyesi, "istişare toplantıları" geleneğini Pınarbaşı Mahallesi sakinlerini misafir ederek sürdürmeye devam ediyor. Sincan Kültür Evinde düzenlenen istişare toplantısında Sincan Belediye Başkam Doç. Dr. Mustafa Tuna; kısa, orta ve uzun vadeli projeleri ile ilgili bir sunumla mahalle sakinlerini bilgilendirdi. Sincan'a dair onca proje hakkında Başkan Tuna tarafından bilgilendirilen vaatndaşlann. projeleri büyük bir beğeni ve memnuniyetle karşıladığı gözlendi. Karşılıklı fikir alış verişi şeklinde gelişerek, Sincan'ın ihtiyaçları için teklif ve önerilerin sunulduğu programda Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, büyük bir dikkatle bütün önerileri değerlendirdi.

"Bu şehri birlikte yönetiyoruz" diyerek sivil yapılanmanın önemine değinen Başkan Tuna: " İstişare toplantılarımızda her zaman Sincan'ımız için en doğru adımlan belirleyip, beklentiler odağında insanımız için yenilikler ortaya koymaya çaba gösteriyoruz. Bu bizim belediyecilik anlayışımızın bir...