15 / 05 / 2024

Pınartepe Residence ev fiyatı

Pınartepe Residence ev fiyatı

Pınartepe Residence şehrin sakin ve özel semtlerinden Büyükçekmece’de çağdaş bir mimaride, yaşama olanağı sunuyor. Dayanıklı ve mimari açıdan her boyuttaki aileye uygun tarzda düşünülmüş, 3 blokta toplam 97 daireden oluşuyor.

Kiracı ev sahibine aidat borcu bırakırsa hakkında ne yapılır?

Kiracılar ev sahiplerine sıkıntı yaratıp aralarındaki ev sahibi kiracı ilişkisini zora sokabiliyorlar. Kiracıların ev sahiplerine aidat borcu bıraktığı durumlar yaşanabiliyor. Ev sahipleri peki böyle bir durumda ne yapabilirler.

Evinizi de havanızı da temizler! Samsung Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar? 25 Ocak 2023 fiyat listesi..

Samsung'un toz torbasız elektrikli süpürgesi ile ev temizliği artık çok kolay. Samsung VC07R302MVP, üstün emiş gücü sayesinde yalnızca zemindeki değil havadaki partikülleri de filtresine hapseder.

12 kg mutfak tüpü ne kadar? Ev tüpüne zam geldi mi? İşte Aygaz, Milangaz, Mogaz 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Tüp fiyatları, mutfağında ya da evinde tüp kullanan vatandaşlar tarafından tercih edilmektedir. Bu yüzden güncel tüp fiyatları da araştırılmaktadır. İşte Aygaz, Milangaz, Mogaz 22 Aralık 2022 fiyat listesi!

12 kg mutfak tüpü ne kadar? Ev tüpüne zam geldi mi? İşte Aygaz, Milangaz, Mogaz 14 Kasım 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpü kullanan tüketiciler tüp fiyatlarını merakla araştırıyor. Peki Mutfak tüpüne zam geldi mi? Ev tüpü ne kadar, kaç TL? İşte Mogaz, Aygaz, Milangaz 14 Kasım 2022 fiyat listesi....

Electrolux şarjlı dik süpürge fiyatları ne kadar? Electrolux şarjlı dik süpürge 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ev temizlerken en büyük yardımcınız şarjlı süpürgeler. Yeni teknoloji ürünler sizi kablo derdinden kurtaracak.  Her yere sığan bu küçük Electrolux şarjlı süpürgelere ile ev hanımları için temizlik dert değil. Geniş haznesi ve uzun pil süresiyle Electrolux 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Şaşırtan gerçek! Bağcılar’da ev satıp Miami’den ev almak mümkün!

İstanbul'daki konut fiyatları Miami'deki ev fiyatlarını solladı. Bağcılardan ev satıp Miami'den ev alabirsiniz. İşte detaylar...

Emlak vergisi borcu olan konutlar satılabilir mi?

Emlak vergisi borcu olan dairelerin tapu devir işlemlerinin yapılıp yapılmadığı ev sahipleri tarafından merak ediliyor. Peki borcu olan evlerin satışı mümkün mü? İşte detaylar...

Büyükçekmece Pınartepe mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Pınartepe Mahallesinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Elazığ Kovancılar'da 7.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kovancılar İcra Dairesi, Elazığ ili, Kovancılar ilçesi, Pınartepe Mahallesi 129 ada 121 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 945 bin 633 TL'ye satıyor...

Büyükçekmece ve Beylikdüzü 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Pınartepe Mahallesi ve Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi, 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Aydın'da baba mirası evin yıkıldığı iddia edildi!

Giresun'un Güce ilçesinde babasından miras kalan evin, kadastro kayıtlarında, yıkılıp yerine 2 ev inşa edildiğini iddia eden Hüseyin Arslan, durumun düzeltilmesini istedi.

Emniyetten ev alacaklara uyarı!

Esenyurt’ta kendilerini emlakçı gibi tanıtıp, vatandaşları ev satma vaadiyle kandıran 3 dolandırıcı, Asayiş Büro ekipleri tarafından çökertildi. Yetkililer, vatandaşları emlak dolandırıcıları konusunda uyardı.

Merve Boluğur evi tamamen boşalttı!

Murat Dalkılıç'la boşanma aşamasında olan Merve Boluğur, geçtiğimiz ay eşiyle yaşadığı Yeniköy'deki daireden ayrılıp yeni bir ev aramaya başlamıştı.

Pınartepe Residence ev fiyatı Haberi

Pınartepe Residence ev fiyatı

Pınartepe Residence, alt ve üst yapıları modern tekniklerle kurulu, dayanıklı ve mimari açıdan her boyuttaki aileye uygun tarzda düşünülmüş, 3 blokta toplam 97 daireden oluşuyor. Daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, bahçeli ve teraslı dubleksler olmak üzere, 90 – 246 m² aralığında seçenekler içeriyor.


Şehir hayatının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan yapıda ve ayrıca tüm daire sahiplerinin yararlanabildiği açık ve kapalı havuz, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna gibi sosyal olanaklar da bulunuyor.


Öte yandan 24 saat kameralı güvenlik, jeneratör, asansör ve kapalı otoparkı da şehirde yaşama kolaylık sağlayan diğer özellikler olarak öne çıkıyor.


Sevdiklerinizle beraber gürültüden uzak, yeşilin huzur veren yapısı ve gökyüzünün maviliğini yaşayabileceğiniz, deniz ve göl manzaralı özel yaşam alanlarımızda keyifle vakit geçirebileceğiniz Pınartepe Residence’ta yeriniz hazır. Projemizin yer aldığı...