02 / 05 / 2024

Pınarvadi Konakları teslim

Pınarvadi Konakları teslim

Pınarvadi Konakları, Beylikdüzün’de çağdaş bir mimaride, konforlu koşullarda yaşama olanağı sunuyor. Daire fiyatlarının 300 bin TL'den başlayıp, 1 milyon 200 bin TL'ye kadar yükseldiği projede daireler oturuma başlandı.

Mersin'deki kentsel dönüşüm konutları 2024'ün ikinci çeyreğinden sonra teslim edilecek!

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak yaptığı açıklamada 415 konut ve 50 dükkanı kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabını 2024 yılının 2. çeyreğinden sonra tamamlayıp vatandaşlara teslim edeceklerini söyledi.

Limonlu Bahçe Konakları teslim tarihi!

Limonlu Bahçe Konakları teslim tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Limonlu Bahçe Konakları teslim tarihi ve proje detayları...

Giresun’un yeni konutları haziranda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun’da incelemeler gerçekleştirdi. Bakan Kurum, "İhalelerimizin hepsini yaptık 2021 yılının Haziran ayı içerisinde tamamlayıp inşallah teslim edeceğiz'' dedi.

Bu yıl 46 bin 700 dar gelirli ev sahibi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, bu yıl içerisinde 46 bin 700 konutun tamamlanıp, vatandaşlara teslim edileceğini söyledi.

Focus Eyüp 2019'da teslim! Yeni proje!

Ftaş Yapı tarafından hayata geçirilen Focus Eyüp projesi 3 blokta, 170 daire ve 3 misafir konaklama dairelerinden oluşuyor. 2019 yılında teslim edilmesi öngörülen proje İstanbul Eyüp'te yükseliyor. 

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda erken teslim fırsatı!

Haziran 2018'de inşaat çalışmalarının başladığı Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, teslim tarihinden önce tamamlanacak. 86 daire ve 8 mağazadan oluşan projede fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Real Konaklar teslim!

Real Group tarafından hayata geçirilen Real Konaklar projesinde toplam 120 daire yer alıyor. Proje, 550 milyon TL yatırım bedeline sahip..

Koşuyolu Konakları teslim tarihi!

Koşuyolu Konakları'nda fiyatlar metrekare bazında 15 bin TL'den başlıyor. Proje Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat imzası taşıyor..

Beyaz İnşaat Ihlamur Konakları teslim tarihi!

Yatay düzlemde 3 katlı yapılar halinde tasarlanan Florya Ihlamur Konakları'nda fiyatlar 2 milyon 600 bin TL'den başlıyor..

Safahat İstanbul Konakları teslim tarihi!

Safahat İstanbul Konakları projesi İstanbul Üsküdar'da Pana Yapı ve Selimoğlu Group tarafından hayata geçirildi. Safahat İstanbul Konakları teslim tarihi ne zaman?

DAP Yapı Validebağ Konakları teslim tarihi!

11 blok halinde yükselen Validebağ Konakları 36 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. Proje 368 konuttan meydana geliyor.  İşte DAP Yapı Validebağ Konakları teslim tarihi...

Eyüp Yeniköy Konakları 2017 fiyat tablosu!

Eyüp Yeniköy Konakları 2017 fiyat tablosu 660 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabilen Yeniköy Konakları projesinde dairelerin 24 ay sonra teslim edilecek...

Avcılar Firuze Konakları teslim dönemi!

3S Firuze Konakları projesinde konut ve ticari alanlara yer veriliyor. 3S Kale Gayrimenkul imzasıyla yükselen 3S Firuze Konakları projesinde fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor...

Pınarvadi Konakları teslim Haberi

Pınarvadi Konakları teslim

Pınarvadi konakları, alt ve üst yapıları modern tekniklerle kurulu, dayanıklı ve mimari açıdan her boyuttaki aileye uygun tarzda düşünülmüş, 4 blokta toplam 38 daireden oluşuyor. Daireler  2+1, 3+1, 4+2, 6+2 bahçeli ve teraslı dubleksler olmak üzere, 132 – 367 m² aralığında seçenekler içeriyor.


Şehir hayatının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan yapıda ve ayrıca tüm daire sahiplerinin yararlanabildiği açık  havuz, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna gibi sosyal olanaklar da bulunuyor.

Öte yandan 24 saat kameralı güvenlik, jeneratör, asansör ve kapalı otoparkı da şehirde yaşama kolaylık sağlayan diğer özellikler olarak öne çıkıyor.


Sevdiklerinizle beraber gürültüden uzak, yeşilin huzur veren yapısı ve gökyüzünün maviliğini yaşayabileceğiniz, deniz ve göl manzaralı özel yaşam alanlarımızda keyifle vakit geçirebileceğiniz Pınarvadi konakların’da yeriniz hazır. Projemizin yer aldığı Beylikdüzü, konumu...