29 / 04 / 2024

Pink evini mi satıyor

Pink evini mi satıyor

Ünlü şarkıcı Pink ve eşi Carey Hart, Malibu'daki evlerini satışa çıkardı. Çift aynı evi geçen yıl da satmaya çalışmış ancak bir alıcı çıkmamıştı.Geniş bahçesinde bir yüzme havuzu bulunan evin diğer tarafı da Pasifik Okyanusu manzaralı.

Evini boş tutanlar dikkat! Boş ev için kira vergisi ödenecek mi? Şimdi açıklandı!

Kira geliri elde eden mülk sahiplerinin 1 Mart tarihinden itibaren beyanname verme süreçleri başladı. Peki boş ev için kira vergisi ödenecek mi?

Talih Özcan: 1999 Düzce depreminde evini kaybedenlerden geçmişe dönük kira isteniyor!

1999'daki Düzce'de meydana gelen depremin ardından, evsiz kalan vatandaşlardan geçmişe dönük kira bedeli istendiği gündeme geldi. İşte Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Talih Özcan'ın konuya ilişkin o açıklaması...

İkinci evini alacaklar dikkat! 4 milyon TL'lik bir ev için 900 bin TL kredi alınabilecek!

Ev fiyatlarında yaşanan fahiş artışların engellenmesi amacıyla BDDK’nın ikinci evini alacaklara banka kredisi oranını yüzde 22,5’e düşürmesinin etkileri sık sık gündem oluyor. Artık 4 milyon TL'lik bir ev için 900 bin TL kredi alınabilecek. Fiyatlar düşecek mi? 

Boş dairenin aidatı ödenir mi?

Evini henüz satmamış ya da kiraya vermemiş olan ev sahipleri boş duran daireleri için aidat ödeyip ödemeyeceklerini merak ediyorlar. Peki, boş dairenin aidatı ödenir mi? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşüm kira yardımı bu yıl ne kadar? Kentsel dönüşüm kira yardımına zam geldi mi?

Kentsel dönüşüm kapsamında evini yenilemek isteyen vatandaşlar kira yardımı başvurusunda bulanabiliyorlar. Peki, Kentsel dönüşüm kira yardımı bu yıl ne kadar? Kentsel dönüşüm kira yardımına zam geldi mi? İşte tüm merak edilenler...

Evini satan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Değer artışı kazancında şok!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen, bugünkü köşesinde gelir vergisini kaleme aldı. İşte Nedim Türkmen'in 'Evini satan vergi ödeyecek mi?' başlıklı yazısı...

Evini satan mülk sahibi kombiyi söktürebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde evini satan eski mülk sahibinin kombiyi götürüp götüremeyeceğini kaleme aldı.

Pink, Malibu'daki evini 14,9 milyon dolara satıyor!

Amerikalı şarkıcı ve Motokros yarışçısı Pink, Malibu’da yer alan, denize sıfır şekilde konumlanan evini 14,9 milyon dolara satışa sundu.

Ev yenilemek mi, ev değiştirmek mi? 

Birçok vatandaş evini yenilemek veya değiştirmek konusunda kararsız kalıyor. Peki, hangi seçim daha mantıklı? Ev değiştirmek mi ev yenilemek mi? İşte detaylar...

Evini kiraya verip eşiyle yaşayanlar emlak vergisi öder mi? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Sezgin Özcan bugünkü yazısında, evini kiraya verip eşiyle beraber yaşayan vatandaşların emlak vergisi ödeyip ödemediği sorusunu kaleme aldı.

Gayrimenkul sahipleri dikkat! Evini satan vergi ödeyecek mi?

Gayrimenkul alındıktan 5 tam yıl içinde elden çıkarılırsa değer artışı kazancı şeklinde vergilendiriliyor. Eğer elden çıkarma 5 yıldan daha fazla bir sürede yapılmışsa, elde edilen kazanç değer artışı kazancı olarak vergilendirilmez. Peki evini satan vergi ödeyecek mi? İşte detaylar...

Evini satan vergi ödeyecek mi?

Hazine ve Maliye Bakanlığı, gayrimenkul satışlarını ve satış bedellerini sürekli izliyor. Peki evini satan vergi ödeyecek mi?

Gamze Özçelik Göztepe'deki evini mi sattı?

Kurduğu yardım derneğiyle ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşan Gamze Özçelik'in, Göztepe’deki evini satıp Afrika’da yüzlerce su kuyusu açtırdığı iddia edildi. Özçelik, iddiaları yanıtladı.

Pink evini mi satıyor Haberi

Pink evini mi satıyor

Ünlü şarkıcı Pink ve eşi Carey Hart, Malibu'daki evlerini satışa çıkardı. Çift aynı evi geçen yıl da satmaya çalışmış ancak bir alıcı çıkmamıştı.



Pink ve Hart, altı yatak odası, altı banyosu, yüzme havuzu ve muhteşem bir manzarası olan evleri için 12.9 milyon dolar istiyor.



Çift, bu evi ilk olarak geçen yıl 13 milyon 900 bin dolara elden çıkarmak istemişti. Ancak aradan geçen zaman içinde alıcı çıkmadı. Bunun üzerine Pink ve Hart, aynı evi 1 milyon dolar indirimle satışa sunmaya karar verdi.



Ünlü çiftin satmaya karar verdiği ev, 2005 yılında inşa edildi. Geniş bahçesinde bir yüzme havuzu bulunan evin diğer tarafı da Pasifik Okyanusu manzaralı.



Pink ve Carey Hart, 2006 yılında evlendi. İki yıl sonra boşanan çift, 2010 yılında yeniden...