16 / 05 / 2024

Pınnacle İnternational adres

Pınnacle İnternational adres

Pınnacle İnternational İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   100 bin TL sermaye bedeli  ile Collıns Okechuk Mbanugo tarafından kuruldu.

Vestel elektrikli süpürgede kaçırılmayacak fırsat! Fiyatı 1.399 TL'ye düştü! 15 Haziran 2023 fiyat listesi...

Uygun fiyatıyla dikkat çeken Vestel Meltem T4500 elektrikli süpürge, güçlü performansı, kullanışlı özellikleri ve geniş temizlik yarıçapıyla evinizin her köşesini pırıl pırıl yapar. İşte Vestel Meltem T4500'ü 1.399 TL'ye alabileceğiniz adres...

Pınnacle İnternational İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pınnacle İnternational İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   100 bin TL sermaye bedeli  ile Collıns Okechuk Mbanugo tarafından kuruldu.

Yeni Adres Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Adres Danışmanlık Anonim Şirketi, Esma İpek Akpınar Yönetim Kurulu Başkanlığı, Petek Coşkun, Murat Aktürk, Kenan Öden Yönetim Kurulu Üyeliğinde 240 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Eyüp'te kuruldu.

5. Levent adres!

5. Levent adres bilgilerine göre proje İstanbul Eyüp Alibeyköy bölgesinde yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılacağı proje Torunlar GYO imzası ile inşa ediliyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe adres bilgileri!

Kadıköy Pırlanta Göztepe adres bilgileri kapsamında proje, Fikirtepe Mahallesi Hızırbey Caddesi üzerinde yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılacağı projede fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor.

Eyüp 5. Levent adres!

Daire alanlarının 50 metrekareden başladığı proje 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Eyüp 5. Levent adres bilgileri kapsamında İstanbul Eyüp - Alibeyköy lokasyonunda yükseliyor.

Eyüp Pine Homes adres!

Toplam 68 adet daireden meydana gelen projede daire alanları 93 metrekareden başlıyor. Eyüp Pine Homes adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Eyüp - Göktürk konumunda yükseliyor.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe adres!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe adres bilgilerine göre proje, İstanbul - Kadıköy Fikirtepe Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Satışları devam eden projede 446 daire ve 34 mağaza bulunuyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe adres!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteren proje 8 bin 777 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Kadıköy Pırlanta Göztepe adres bilgileri kapsamında İstanbul Kadıköy'de bulunuyor.

Alibeyköy 5. Levent adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede daire alanları 50 metrekareden başlıyor. Alibeyköy 5. Levent adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Eyüp ilçesine bağlı Alibeyköy'de inşa ediliyor.

Vıp Land Rezidans satış ofisi!

Öz Burak İnşaat tarafından hayata geçirilen Vıp Land Rezidans projesinde toplam 87 adet daire bulunuyor. Projede deniz ve orman manzarasına cepheli daireler mevcut. Vıp Land Rezidans satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Pırlanta Göztepe satış ofisi!

Pırlanta Göztepe satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede 446 yaşam alanı, 34 mağazalık çarşı, 750 araçlık otopark ve yeşil alanlar yer alıyor. Proje Kadıköy'de yükseliyor.

Hayat Sultanbeyli adres!

Dairelerin alanlarının 105 metrekareden başlayıp, 255 metrekareye kadar yükseldiği değiştiği Hayat Sultanbeyli adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor...

Pınnacle İnternational adres Haberi

Pınnacle İnternational adres

Pınnacle İnternational İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   100 bin TL sermaye bedeli  ile Collıns Okechuk Mbanugo tarafından kuruldu.

Pınnacle İnternational İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...