21 / 05 / 2024

pırlanta evleri iletişim

pırlanta evleri iletişim

Odabaşılar İnşaat tarafından Bahçelievler'de inşa edilen ve 3 bloklu proje olarak yükselen Pırlanta Evleri iletişim bilgileri...

Eyüp Yeni Nesil Evleri iletişim!

Eyüp Yeni Nesil Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup imzasını taşıyan Eyüp Yeni Nesil projesi 222 daire ve 9 dükkandan meydana geliyor...

Kadıköy Pırlanta Göztepe Evleri iletişim!

Kadıköy Pırlanta Göztepe Evleri iletişim için 0216 505 04 34 numaralı telefondan satışa ofisi ile görüşebilirsiniz. 3 bloktan oluşan projede fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor.

Ataköy Sea Pearl Evleri iletişim!

Ataköy Sea Pearl Evleri iletişim için 0212 559 60 09 telefon numarasını arayıp bilgi edinebilirsiniz. Kuzu grup tarafından Ataköy Bakırköy lokasyonunda hayata geçirilen projede metrekare birim fiyatı 7 bin 300 dolardan başlıyor.

Pırlanta Feneryolu iletişim bilgileri!

15 kat şeklinde yükselen proje Erkan İnşaat imzası ile yükseliyor. Proje tek bloktan oluşuyor. Pırlanta Feneryolu iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 357 olarak belirlendi.

Kadıköy Pırlanta Feneryolu iletişim!

Kadıköy Pırlanta Feneryolu iletişim için 444 7 357 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Erkan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 122 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Yeğin Asmalı Evleri iletişim!

Yeğin Asmalı Evleri iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0216 621 0 621 olarak belirlendi. Proje 4 blok şeklinde Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi'nde inşa edilecek.

Beylikdüzü Marmara Evleri iletişim!

Saytaş İnşaat imzası ile inşa edilen Beylikdüzü Marmara Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks daireler bulunuyor.

Saytaş Marmara Evleri iletişim!

Saytaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri projesi 3 blok halinde yükseliyor. Projede 35 adet normal ve dubleks daireler yer alıyor. Saytaş Marmara Evleri iletişim bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz...

Şehri Şahane Evleri iletişim bilgileri!

MHM Yavuz Group İnşaat tarafından hayata geçirilen Şehri Şahane Evleri 7 blok şeklinde toplam 470 adet daireden oluşuyor. Şehri Şahane Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale Evleri iletişim!

Konut fiyatları 593 bin TL'den başlayan, 1 milyon 953 bin TL'ye kadar ulaşan Avrupa Konutları Kale'de daire satışları devam ediyor. Avrupa Konutları Kale Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Westside İstanbul Evleri iletişim!

Çeşitli sosyal olanaklara sahip olan Westside İstanbul Rezidans 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Projede dairelerin yanı sıra dükkanlar da yer alıyor. İşte Westside İstanbul Evleri iletişim bilgileri...

Beylikdüzü Gürpınar Evleri iletişim bilgileri!

Beylikdüzü Gürpınar Evleri iletişim bilgileri haberimiz içerisinde yer alıyor. Beylikdüzü Gürpınar Evleri Lik Yapı İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projenin mimari çalışmaları hala devam ediyor.

Adana Zen Bahçe Evleri iletişim bilgileri!

4 blok şeklinde yükselen Zen Bahçe Evleri Adana İl'i Türkmenbaşı Bulvar' ında yer alıyor. Projede toplam 122 adet bulunuyor. Adana Zen Bahçe Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

pırlanta evleri iletişim Haberi

pırlanta evleri iletişim

Pırlanta Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje, Odabaşılar İnşaat tarafından Bahçelievler Şirinevler'de yer alıyor. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut tiplerinden oluşan Pırlanta Evleri projesinde; çocuk parkı, bahçede spor aktiviteleri, yürüyüş parkuru, bahçede kamelya, oturma gurupları, fıskiyeli süs havuzu, kapalı garaj, sauna, jakuzi ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Pırlanta Evleri iletişim!


Pırlanta Evleri iletişim bilgilerine göre projeye 0212 653 13 00 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Her katta 4 konutun bulunduğu Pırlanta Evleri projesinde bütün konutlar 2 cepheli olarak tasarlandı. Konut büyüklüklerinin 93 metrekare ile 220 metrekare arasında farklılık gösterdiği Pırlanta Evleri'nde fiyatlar 313 bin liradan başlıyor 700 bin liraya kadar yükseliyor.


Pırlanta Evleri fiyatları!


Projedeki; 2 oda 1 salon daireler 313 bin TL'den, 3 oda 1 salon...